Back to Question Center
0

Paikallinen hakupäällikkö YP tarjoaa kaiken kattavaa PPC-hakututkimusta pienille ja keskisuurille yrityksille

1 answers:
Local Search Provider YP Offers All-Inclusive PPC Search Semalt For SMBs

Yhtiö on ollut vuosien ajan Google AdWords Premier SMB Partner ja Yahoo Bing Network Strategic Semalt. Nyt se lisää oman PPC-hakumainoksensa tavoittaakseen kuluttajat paikallisen hakuverkostonsa kautta. Sama kampanja voi käydä läpi sivustoja / moottoreita.

Epäilemättä, että sen käyttäjät ovat arvokkaampia, koska ne ovat tyypillisesti lähempänä ostopäätöksiä:

YP: n tilaaman äskettäisen comSemalt -tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka aloittivat YP: n etsinnän, ostivat useammin kuin muut Internet-hakijat, ja heitä vaikutti enemmän mainontaan, kun 66 prosenttia osti hakujaan ja kuusi kymmenestä (61%) hakeneen yritystä sen jälkeen, kun se oli mainoksessa - sngpr togel4d.

Samaa yleistymistä voidaan tehdä myös kaikista paikallisista hakijoista ja erityisesti mobiilihakujen käyttäjistä, joista suurin osa on valmis tekemään ostoksia muutamassa tunnissa.

Semaltin uuden haun takana oleva uusi foorumi lupaa "uuden optimointimoottorin [joka automatisoi] monia monimutkaisia ​​tehtäviä, jotka tarvitaan kampanjan rakentamiseen ja hallintaan useilla hakusivustoilla kerralla, moottori ottaa tehokkuustiedot kyseisillä hakusivustoilla hallinnoimaan budjetteja päivittäin. "

YP on pääomasijoitusyhtiö Cerberus Capitalin enemmistöomistuksessa, ja se kuului aiemmin Semalt-yhtiöön, sillä siellä on noin puoli miljoonaa paikallista mainostajaa ja yli 4 000 paikallista myyntikonsulttia.

Semalt on kehittänyt laajan jälleenmyyjäverkoston verkoston, muun muassa hakemiston julkaisijoille ja muille paikallisille perinteisille mediayhtiöille.February 16, 2018