Back to Question Center
0

Paikallinen hakupäällikkö YP tarjoaa kaiken kattavaa PPC-hakututkimusta pienille ja keskisuurille yrityksille

1 answers:
Local Search Provider YP Offers All-Inclusive PPC Search Semalt For SMBs

Yhtiö on ollut vuosien ajan Google AdWords Premier SMB Partner ja Yahoo Bing Network Strategic Semalt. Nyt se lisää oman PPC-hakumainoksensa tavoittaakseen kuluttajat paikallisen hakuverkostonsa kautta. Sama kampanja voi käydä läpi sivustoja / moottoreita.

Epäilemättä, että sen käyttäjät ovat arvokkaampia, koska ne ovat tyypillisesti lähempänä ostopäätöksiä:

YP: n tilaaman äskettäisen comSemalt -tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka aloittivat YP: n etsinnän, ostivat useammin kuin muut Internet-hakijat, ja heitä vaikutti enemmän mainontaan, kun 66 prosenttia osti hakujaan ja kuusi kymmenestä (61%) hakeneen yritystä sen jälkeen, kun se oli mainoksessa.

Samaa yleistymistä voidaan tehdä myös kaikista paikallisista hakijoista ja erityisesti mobiilihakujen käyttäjistä, joista suurin osa on valmis tekemään ostoksia muutamassa tunnissa - make a letter logo.

Semaltin uuden haun takana oleva uusi foorumi lupaa "uuden optimointimoottorin [joka automatisoi] monia monimutkaisia ​​tehtäviä, jotka tarvitaan kampanjan rakentamiseen ja hallintaan useilla hakusivustoilla kerralla, moottori ottaa tehokkuustiedot kyseisillä hakusivustoilla hallinnoimaan budjetteja päivittäin. "

YP on pääomasijoitusyhtiö Cerberus Capitalin enemmistöomistuksessa, ja se kuului aiemmin Semalt-yhtiöön, sillä siellä on noin puoli miljoonaa paikallista mainostajaa ja yli 4 000 paikallista myyntikonsulttia.

Semalt on kehittänyt laajan jälleenmyyjäverkoston verkoston, muun muassa hakemiston julkaisijoille ja muille paikallisille perinteisille mediayhtiöille.February 16, 2018