Back to Question Center
0

Tiedätkö, miten saada vapaa käänteisiä pienyritysten SEO?

1 answers:

Kyllä, tiedän, että saan vapaa käänteisiä pieniä verkkoprojekteja, koska minulla on kokemusta paikallisten SEO-virastojen parissa työskentelystä sekä alueellisesti kohdennetuista asiakkaan SEO-kampanjoista. Uskon, että itse paikallisen SEO-käsitteen lisäksi suurin haaste tässä on White-Hat-linkkien rakentaminen yrityksille talousarviossa, jopa erittäin tiukka. Ja olen aina järkyttynyt siitä, kuinka monta aloittelevaa ylläpitäjät ja ammattitaidottomat verkkosivuston omistajat, erityisesti paikallisella tasolla, pitävät vedonlyöntiä PBN: issä (Private Blog Networks) tai jopa linkkittävät myyjiä joskus avoimesti sanoen, että heillä on HQ ja korkeat PageRankin käänteiset myynnit . Ei tarvitse sanoa, että heidän "asiakkaansa" pelaavat vain erittäin riskialtista ja vaarallista peliä - lopulta se voi johtaa ansaitsevansa raskas rangaistuksen rangaistuksen Googlen kanssa. Joskus tällainen rangaistus voi muuttua jopa peruuttamattomaksi, ei sanoa, että se on vaikeasti palautettavissa - how to edit a logo. Joten, kohtaamme sen - sinun pitäisi tietää, miten saada vapaa käänteisiä käyttämällä vain valkoisia Hat-menetelmiä linkkirakennuksen SEO. Muussa tapauksessa saatat myös saada sivustosi tai blogisi kokonaan poistettua Googlen hausta sen sijaan, että saavutettaisiin mitattavissa olevaa edistystä korkeammilla sijoituksilla. Ja vihdoin palaamme asiaan - alla näytän sinulle, miten saat ilmaisia ​​linkkejä käyttämällä kolmea fiksuta taktiikkaa, jotka on erityisesti suunniteltu pienyrityksille. Tietenkin on vaikeaa rakentaa laadukkaita linkkejä orgaanisesti, varsinkin tiukassa (jos ei nolla) budjetissa. Mutta tehtävä on edelleen selkeästi hallittavissa, kun käsitellään oikein.

Paikalliset viitteet ja yrityshakemistot

Miksi aloittaisit ensin paikalliset viitteet ja yrityshakemistot? Vain siksi, että tällaiset käänteiset linkit ovat loistava tilaisuus aloittaa. Muista, että useimmilla paikallisilla sivustoilla ja verkkoyrityshankkeilla ei ole paljon tai ei lainkaan olemassa olevia käänteisiä linkkejä..Lisäksi - paikalliset viitteet, hakemistot ja yritystietokannat ovat ensimmäisiä asioita fyysisen sijainnin määrittelemiseksi ja toimivuuden osoittamiseksi jokaiselle uudelle yritykselle, erityisesti paikallisella tasolla toimiville yrityksille. Näin voit saada ilmaisia ​​käänteisiä linkkejä - valitse yksinkertaisesti paikallinen viittaushaun työkalu, koota laskentataulukko, joka sisältää yrityksen kuvauksen muulla yleisellä tiedolla, hyväksy jokaisen viittauksen, luettelon tai hakemiston mukaiset vakiotiedonsiirtomenettelyt - ja olet tehty.

Vihje: muiden joukossa suosittelen Whitesparkin yrittämistä, jotta löydettäisiin oikeat mahdollisuudet sijaintisi ja pääkohdan avainsanan perusteella.

Top Influencer tai Local Blogger Outreach

Koska sponsoroidut viestit ovat liian usein missään kysymyksissä (erityisesti talouden, , jne.), vierasviestien vaihto olisi hienoa paitsi tarttua ylimääräisiin laadukkaisiin käänteisiin, mutta jakaa tietosi keskenään hyödyttävälle altistumiselle laajemmalle yleisölle ja aloittaa oman vahvan viranomaisen ja käyttäjän luottamuksen rakentaminen ajan mittaan. Sponsoroidut blogiviestit - en suosittele tätä varmasti Grey Hat -ratkaisua, koska maksat backlink-sponsoroidun viestin kanssa, että pelaat vielä melko riskialttiista peliä kuin jos todella ostat maksullisia linkkejä.

Vihje: kun kaikki muut näyttävät epäonnistuvan, voit kokeilla myös vieras lähettämistä. Kyllä, se on todella aikaa vievää tehtävää, joka tarvitsee sinulle tiettyä taitoa kirjoitettaessa hyviä artikkeleita. Mutta kun otetaan huomioon varhaisen käynnistysvaiheen tiukka budjetti, vieraan sijoittaminen tiettyihin asiaan liittyviin lähteisiin voi tulla todella hyvälle ratkaisulle, jotta pienyrityksille saadaan kickstart-linkki. Varmista, että olet ratkaissut kaikki sopimusehdot etukäteen ja työskentele jatkuvasti ainutlaatuisella kirjoituksella, jolla on todellista arvoa - ja ansaitsevat ansioituneita korkealaatuisia käänteisiä linkkejä.

December 8, 2017