Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle miten täydentää minun Amazon tuotekuvaus SEO?

1 answers:

Monet sisällön markkinoijat uskovat, että aktiivisen verkkokaupan ostajat löytävät kohteen tehokkaasti, kaikki Amazonin tuotekuvauksesta SEO on oltava jo käytössä. Mutta valitettavasti he ovat kauheasti väärässä. Tietenkin, jos työskentelet tuotetietojesi kanssa, jotta se olisi hyvin optimoitu ja "haettavissa" eläville käyttäjille - olet todennäköisesti jo puolivälissä kiihdyttävän myynnin siellä. Mutta asia on niin paljon kuin perinteisen SEO, asettaa koukku houkutella kasvava määrä potentiaalisia asiakkaita on hieno, mutta varmasti ei riitä, että voit selviytyä, että cutthroat markkinakilpailu. Ja täällä on täsmälleen, kun Amazon tuotekuvaus SEO tulee peliin! Seuraavaksi aion näyttää, kuinka tehdä todella houkutteleva ja huomiota herättävä kuvaus, joka vain palvelee sinua vetämällä enemmän kävijöitä tuotetietoihin.

Amazon Tuotekuvaus SEO - Vihjeitä ja vihjeitä

Vaihe yksi: Nimiketjut

blogeissa) on vain rajalliset mahdollisuudet jakaa otsikkosi avainsanoja, Amazon tuote SEO jättää oven auki koko 500 merkkiä - amperometri digitali da pannello. Niinpä, kun sinulla on niin suuri huone, voit käyttää enintään 500 merkkiä, jotka satunnaisesti pudottavat pääkohdesanoja siellä. Se tarkoittaa, ettei ole mitään ongelmia, jotka sopivat minkään mahdollisesti voittaneen pitkähaaraisen avainsanan yhdistelmään.

Vaihe kaksi: Houkutteleva tuotenimi

Kaikissa Amazonin tuotekategorioissa tuotteisiin voidaan sisällyttää nimikkeitä, joiden enimmäiskoko on 200 merkkiä. Ja valitettavasti siellä ei ole erityissääntöä. Siksi ainoa asia, jonka voit tehdä, on suorittaa kilpailukykyinen tutkimus ja napata kaikkein parhaiten menestynein otsikkomäärä, joka on erityisesti räätälöity tuoteryhmittäin. Suosittelen, että yrität kokeilla Jungle Scoutin online-työkalua. Älkää siis unohtako, että jokainen tuoteotsikon sana olisi aktivoitava, ja kaikki numerot on kirjoitettava vain numeroihin.

Kolmas vaihe: Puhdas ja selkeä luettelomerkki

Kaikki haluavat löytää kaikki tarvittavat tiedot puhtaalla ja selkeällä luettelolla luettelomerkistä. Ja Amazon-ostajat eivät ole syrjäytyneitä tässä säännössä. Siksi sinun pitäisi tarkistaa kaksoistarkastus, jotta luoteesi näyttävät kaikki tarjotut tuoteominaisuudet pienellä ja suppealla tavalla. Toisin sanoen kaikki luettelomerkinnässä olevat tiedot ovat lyhyitä, mutta silti täysin informatiivisia, jotta ne voivat kattaa koko kohteen yleiskuvan vain yhdellä silmäyksellä.

Tietenkään sinun ei pitäisi koskaan saada tuotetietojasi täynnä liian monia avoimesti myynninedistämistarkoituksessa toteutettavia puheluita, kuten "Osta nyt", "Paras käsitellä "jne. Ellet halua, että ne näyttävät roskapostilta. Huomioi kuitenkin, että sisällytät yritystietasi joitain hyödyllisiä CTA-sivuja, joiden tarkoituksena on ohjata kehittymätöntä asiakkaasi siirtymään lopulliseen kassalle.

Vaihe 5: Anna hienoja kuvia ajaa myyntiäsi

Se voi tuntua kuin ei-aivot, mutta ne vanhat päivät, jolloin voit olla onnistunut myyjä Amazonissa yhdellä yksinkertaisella kuvalla tuote-esitteet ovat poissa. Tarkoitan, että sinun on annettava kävijöille täydellinen näkemys myynnistäsi - osoittamalla sitä eri näkökulmista ja tarjoamalla laadukkaita zoom-vaihtoehtoja tarkastaaksesi pienimmät yksityiskohdat. Loppujen lopuksi sinulla on vuorovaikutteinen video, joka näyttää tuotteesi toiminnassa, hyödyttävät paitsi hyvää käyttäjäkokemusta, mutta yleistä pyrkimystäsi menestyksekkään Amazon-tuotteen SEO-palvelussa.

December 13, 2017