Back to Question Center
0

Miten voin kirjoittaa täydellisen luettelon Amazon-luettelomerkistä, jotta pystyn nostamaan tulokseni?

1 answers:

Ei tarvitse sanoa, että luultavasti mikään ei voi olla tyydyttävämpi niille kaverille, jotka myyvät Amazonia kuin toisen onnistuneen myynnin käsitellä. Muille, joilla on kelvollinen ja puhtaasti pakottava luettelo Amazon-luettelomerkistä, on juuri se, jolla on tärkeä rooli, kun on kyse lopullisesta ostopäätöksestä, jonka kävijät ovat ottaneet. Tietenkin, jotta saisit todella suoritettavan luotiosan, sinun on investoitava aikaa ja vaivaa luomaan räätälöityä sisältöä, joka myy. Toisaalta kuitenkin joka minuutti, joka kuluu tehtävän suorittamiseen, maksaa aina, olen varma. Asia on, että Amazon-luodinkohdistasi voidaan helposti muuttaa lopulliseksi omaisuudeksi vakuuttaen leijonanosan potentiaalisista asiakkaistasi tulemaan todellisiksi ostajiksi. Ja on itsestään selvää, että tuotenimesi on myös keskeinen - dominios.cl gratis. Mutta alla, aion keskittyä erityisesti nostamaan konversiot Amazonille luettelomerkillä, jotka kirjoitetaan oikealla tavalla. Näin voit onnistua tässä.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Amazon Bullet -pisteistä

1. osioista. Joten, mieti kahdesti ennen kuin laitat nämä tärkeät elementit tuotesivun kuvaukseen.

2. Seuraavaksi varmista, että asetat esineesi eniten esillä olevat ominaisuudet myyntiin lähemmäksi ensimmäisiä luoteja ja seuraa loput tärkeysjärjestyksessä. Toisin sanoen, sinun on suositeltavaa laittaa tehokkain ja vakuuttava omaisuus listan kärkeen.

3. Jokaisella luodinkohdalla on kaksi mitaliosaa. Tarkoitan, että kussakin tapauksessa sallitaan jopa 500 merkkiä. Toisaalta sinun ei kuitenkaan pitäisi koskaan kokeilla täysin koko tilan hyödyntämistä lainkaan. Tietenkin, jos et halua näyttää harhaan asiakkailta.

4. Jokaisen luodin luettelon jokaisen kohdan on aina oltava alun perin aktivoitavissa.

5. Ottaen huomioon, että siellä ei ole tarkkoja tai välttämätöntä välimerkkejä, keskittyen kirjoittamaan enemmän hajanaisia ​​lauseita ja lyhyitä lausuntoja olisi hyvin muodostettu päätös.

6. Tietenkin voit vapaasti sisältää joitain lisätietoa mainituista eduista tai eristä. Näin varmistat, ettet liioittele heidän kanssaan.

7. Amazon ei salli bullet point -luettelon kantaa hinnoittelua koskevia tietoja tai muuta tietoa avoimesti myynninedistämistarkoituksiin.

8. e varovainen, kun kattaa tiettyjä yksityiskohtia, kuten kohteen väriä, muotoa, materiaalia, kokoa jne. Tietenkin, elleivät ne ole todellisia olennaisia, hyvin erityistä huomiota.

9. Pääasiallisen avainsanasi avainsanoilla, joita ei vielä käytetä päätuotteen otsikossasi, muuttuisi toiseksi etuna voittaaksenne myrskyisen kilpailun ratkaisun Amazonin tungosta.

10. Viime kädessä huolimatta siitä, että se saattaa tuntua itsevaltaiselta, parhaiten menestyvät Amazon-luodit ovat niitä, jotka voidaan helposti rasittaa. Loppujen lopuksi, kaikki mahdolliset ostajat eivät tee vierailua vain koko artikkelin selvittämiseksi, miksi tuote kannattaa ostaa, eikö?

December 13, 2017