Back to Question Center
0

Mitä tarvitset etsimään Amazon-konsultointipalveluista?

1 answers:

Jos olet vaiheessa määritettäessä, mitä haluaisit vähittäiskaupassa ja miten on kohtuullista tehdä joitakin tutkimuksia ja analyyseja selvittääksesi mitä tarvitset tulossa vauras markkinoija? Yleensä ei kuitenkaan riitä, että tarkastelemme joitakin suuntaviivoja ja asiantuntijalausuntoja, jotta yrityksesi voidaan rakentaa oikein. Sinun tarvitsee vielä joku, jolla on kokemusta, joka voi täyttää tiedonsiirron ja asettaa sinut oikealle tielle. Paras vaihtoehto sinulle on yhdistää Amazon konsultointiasiantuntija. Tässä lyhytsanomassa keskustelemme siitä, miten löytää Amazon-konsulttiasiantuntija ja aloittaa verkkokaupan polku oikein - settlement services debt settlement.

Etsi Amazon konsultointipalveluja, jotka sisältävät hakukoneoptimoinnin

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi etsiä Amazon konsultointipalvelut on SEO. Yleinen optimointi on täysin erilainen kuin Amazon SEO, ja sinun täytyy löytää joku, jolla on kokemusta tältä alalta.

Yleisesti ottaen Amazon on hakukone, kuten Google, Bing ja muut. Ero on se, että Amazon-käyttäjät hakevat vain tuotteita. Siksi tämä hakukone on rakennettu eri luokittelualgoritmille, jonka avulla Amazon auttaa tekemään vain hyviä tarjouksia. Löydät Amazon-tuotteita myös haussa Google. Nämä tulokset perustuvat pääsääntöisesti ensimmäiseen tai toiseen SERP-asemaan. Kuitenkin useimmat käyttäjät löytävät helpommin ja helpommin mennä suoraan Amazon kun etsit tuotteita, koska täällä he voivat löytää kaikki tarvittavat tiedot ja vertailla hintoja. Kun käyttäjät suorittavat Amazon-haun jonkin kyselyn perusteella, sinun on näytettävä tuotteesi yläreunassa. Siksi sinun pitäisi etsiä konsultti, joka ymmärtää Amazonin perustiedot ja osaa mukauttaa tuotetietosi A9-algoritmille.

Varmista, että konsulttisi seuraa Amazonin optimointisääntöjä

Amazonilla on ohjeet siitä, miten myyjien tulisi harjoittaa liiketoimintaansa tällä alustalla. Siksi sinun on löydettävä asiantuntija, joka pysyy ajan tasalla kaikkien viimeaikaisten Amazon-päivitysten ja uutuuksien kanssa. Hänen pitäisi pystyä selittämään, miten reagoida näihin muutoksiin ja mitä tehdä estääkseen yrityksesi pudotuksista. Lisäksi Amazonin myyntikonsultti tarvitsee tietää kaikista Amazonin myyntiin liittyvistä säännöistä ja rakentaa hänen markkinointi- tai optimointistrategioitaan.

Kokeneen myyjäkonsultin pitäisi pystyä selittämään Vendor Centralin ja Seller Centralin välisten erojen ero

kolmannen osapuolen myyjiä ja voit valita yrityksesi sopivan Amazon-ohjelman. Kahdessa eri Amazon-ohjelmassa on Vendor Central ja Seller Central. Ne antavat erilaisia ​​etuja riippuen siitä, millaista liiketoimintaa sinulla on ja yrityksesi tarkoituksiin. Ne kauppiaat, jotka vasta alkavat kehittää liiketoimintaansa, saattavat olla turhautuneita tämän valinnan suhteen. Konsultin ensisijainen tehtävä on osoittaa ohjelmien välinen ero ja ennakoida, onko valittu ohjelma tyydyttää yrityksesi tarpeet vai ei.

December 13, 2017