Back to Question Center
0

Miten tutkia ja käyttää oikein Amazon-avainsanoja?

1 answers:

Haluan aloittaa artikkelini ja opetusohjelmistani kohti Amazon-optimointia ja markkinointia tilastotietojen avulla, koska oletan, että numerot poistavat kaikki epäilykset niistä, jotka vielä epäröivät, onko syytä perustaa liiketoimintaansa tällä kaupankäyntialustalla vai ei.

Viimeaikaisten toimialojen mukaan Amazon on Yhdysvaltojen johtava sähköisen kaupankäynnin foorumi, jossa on lähes 136 miljardia dollaria vuoden 2016 liikevaihdosta. Vuoden 2016 linnoitustilanteesta verkkokauppiaat kertoivat yli 310 miljoonasta aktiivisesta asiakastilistä maailmanlaajuisesti. Amazon pidetään arvokkaimpana brändinä maailmanlaajuisesti ja sen perustaja Jeff Bezos on maailman rikkain mies, jonka liikevaihto on 91 miljardia dollaria.

Tiedätkö mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että ehdottomasti kaikki kauppiaat, jotka myyvät tuotteitaan Amazonilla, voivat olla menestyviä. Viipaleesi koko riippuu etsimisestä ja muuntamisesta hakijoista, jotka löytävät sinut ostajiisi - registrations tmcrv. Oikea Amazon-optimointi ja avainsanatutkimus voivat ratkaista molemmat ongelmat. Jos Amazon-listallasi on kaikki tarvittavat asiaankuuluvat ja suuren määrän hakutermit, saat suurimman määrän käyttäjiä etsimään ja ostamaan. Jos yritystietosi puuttuu tarkoituksenmukaisia ​​ja kohdennettuja avainsanoja tai niitä ei käytetä strategisesti, yksinkertaisesti menetät rahat ja mahdolliset asiakkaat.

Siksi tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten ammattihakuisten hakututkimusten tekeminen Amazon-robotteja varten ja samalla integroidaan ne myyntikopioon, jotta ne olisivat helposti luettavia ja selkeitä keskimääräisille käyttäjille.

Miten strategisesti käyttää Amazon avainsanoja?

Jos tuotteesi tekevät vain kunnossa Amazonissa, olet todennäköisesti menettänyt suuria summia rahaa. Jos myytit ovat korkealaatuisia, sinun on tehtävä täydellistä Amazonia. Kuitenkin ei riitä valokuvien tekeminen tavaroistasi ja kirjoittaminen. Sinun täytyy työskennellä kovaa tietojesi optimoinnin alla, jotta se olisi hyvin muunnettu ja myytävä. Lisäksi sinun on parannettava asiakaspalvelun laatua ja toimitusta. Kuten käytäntö osoittaa, myyjät, jotka tekevät kaikkensa jättämään asiakkaitaan tyytyväisiä, voittavat eniten Amazonin tuloja.

Niinpä keskustelemme lyhyesti Amazonin listautumisesta anatomiaan ja miten voimme sekä robotit että käyttäjät onnelliseksi.

Amazon-listaus koostuu seuraavista osista: nimike, hinta, luettelopisteet, kuvaus, valokuvat ja viitteet. Kaikki nämä kohdat kannattaa kiinnittää erityistä huomiota hakukoneoptimointiin.

  • Otsikko

Otsikko on ensimmäinen asia, joka voi houkutella tai unohtaa Amazonin hakijaa. Luomalla nimesi kuitenkin kannattaa pitää mielessä paitsi Amazon-hakijat myös Amazon-robotteja, jotka skannaavat tuotenimejä ja näyttävät käyttäjän kyselyn kannalta olennaisimmat tulokset.

Käyttäjien ja robottien tarpeiden tyydyttämiseksi sinun on luotava asiaankuuluvia, kuvailevia ja luettavia otsikoita, joihin sisältyy kohdennettu hakutermi, tuotteen tyyppi, koko, väri ja muut merkittävät ominaisuudet.

Amazon tarjoaa online-kauppiaille opetusohjelman siitä, miten voit optimoida otsikon..Tämä opetusohjelma on nimeltään "Optimoi listat hakuun ja selailuun" ja löydät sen täältä .

Toinen merkittävä osa Amazonin vahvaa läsnäoloasi on kilpailukykyinen hinnoittelupolitiikka. Hinta toimii Amazon-ranking-tekijänä ja antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Buy Box. Löydät "myyntihinnan" ja "hintasi" n Myyjä-keskus, mikä on tilaisuutesi luoda "paljon" tunnetta. Kuitenkin, jos kohde on austere, tämä hintalappu voi olla epätosi. Riippumatta siitä, mitä leikkaat, varmista, että se näyttää trustable. Esimerkiksi hinnoittelu alhaalla $ 200: stä $ 170: een tuntuu luonnolliselta, kun hinnoittelu alhaalla $ 200: sta $ 55: een on uskomatonta. Hinnoittelustasi ei saisi asettaa arvoa kyseenalaiseksi tai tuhota tuotemerkki.

Jotta voit kasvattaa tuotteitasi ja saada enemmän positiivisia arvosteluja, voit asettaa keskimääräistä alemmaksi. Myymällä alhaisemmat marginaalit voit kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa Amazon Osta -ikkunasi ja tulla TOP-myyjältä omassa markkinarekisteriisi.

Lisäksi on järkevää harkita julkisesti listattujen kuponkikoodien luomista, jotta tavalliset asiakkaat saisivat vaatimattomia alennuksia (esim. 5-20% alennuksesta). Voit palkita asiakkaasi ostamaan useita kohteita, mikä tarjoaa alennuksen toisesta ostoksesta.

  • Valokuvat

Tuotekuvasi laadulla on tärkeä asema asiakkaiden ostopäätöksissä. He tekevät heistä napsauttamalla yritystietojasi muiden sijaan. Amazonilla on vaatimuksia valokuvien laadusta ja koosta. Löydät ne Amazon-tukisivulta tällä linkillä .

Minun puolestani haluaisin lisätä, että Amazon-ostajat eivät osta tuotteita, vaan ostavat mitä heille tehdään..Jos sinulla on älykäs lähestymistapa Amazonin listautumistiedon optimointiin valokuvien kanssa, voit näyttää tuotteidesi erilaiset käyttötapahtumat ja näyttää niiden todellisen arvon. Lisäksi kiinnitettävä huomattavaa huomiota niiden laatuun ja ainutlaatuisuuteen. On parempi palkata ammatillinen valokuvaaja saada valokuvia tavaroistasi.

Jos potentiaalinen asiakas kiinnostaa mitä myydät, toinen asia, jonka hän haluaa tarkkailla sen jälkeen, kun otsikko on luettelopisteitä. Käyttäjät tarvitsevat vakuuttavia ja yksityiskohtaisia ​​tietoja, siksi he katsovat luotipisteesi läpi. Sinun on annettava heille kaikki tuotteen ominaisuudet tarkimmalla tavalla. Lisäksi se on oikea paikka, jossa voit käyttää strategisesti kohdistettuja hakutermejäsi. Älä kuitenkaan ylikuormita luoteja liian monilla avainsanoilla, koska se näyttää luonnottomalta ja voi nostaa Amazon epäilyttävää. Korosta kolme ensimmäistä luokkaa, koska niitä pidetään kaikkein luettavimpina, etenkin mobiililaitteista. Älä paitsi luetele myytävän tuotteen ominaisuuksia, vaan korosta sen ensisijaisia ​​etuja.

Joten, jos tuotteen hyödyksi havaittujen etujen arvo kuin etsittäjät arvostavat rahaa, he ostavat.

  • Avainsanat

Mielestäni erityinen kappale olisi kohdistettava avainsanojen tutkimukseen ja käyttöön. Ehdotan, että kohdistetut hakutermit otetaan huomioon pyramidina. Korkeimmassa kerroksessa on sijoitettava johtavat hakutermisi ja on kohtuullista sisällyttää ne otsikkoon. Sitten luotien pisteiden ja kuvauksen avainsanat. Nämä sanat on myös indeksoitu, joten niiden pitäisi olla merkityksellisiä eivätkä liian kilpailukykyisiä. Alimmalla tasolla voimme tarkkailla muita hakutermejä. Se on erilainen kokonaisuus.

Otsikon, luodin, kuvauksen ja valokuvien luominen vastaa 80% tuloksista. Siksi parhaat hakutermisi on sijoitettava tänne. Ja jos sinulla on joitain lisälausekkeita, joita ei ole vielä käytetty, älä tuhlaa niitä ja liitä mukaan täydentäviin kenttiin.

December 13, 2017