Back to Question Center
0

Semalt ehdottaa Web Scraping Tools Data Extraction

1 answers:

Kaapelointi tai tietojen poisto työkalut joka on suunniteltu hyödyllisten tietojen poistamiseen Internetistä. Niitä kutsutaan myös verkkorakenteiksi, ja ne ovat hyödyllisiä kaikille, jotka yrittävät kerätä tietoja eri verkkosivuilta. On olemassa lukuisia työkaluja, jotka auttavat poimimaan tietoja ja järjestämään ne paremmin - zügelunternehmen zug. Voit käyttää näitä ohjelmia kerätä tietoja eri tuotteista, niiden hinnoista ja kasvattaa yritystäsi internetissä. Jotkut web kaavinta työkalut ja ohjelmistot ovat tyyris, toiset eivät maksa mitään. Käyttämällä niitä voit vetää tietoja verkkosivustoista, työskennellä eri tietokannoissa ja järjestää tiedot heti.

Tarkastellaan luetteloa kolmesta hyödyllisestä web-kaapimustyökalusta datan louhintaan.

1. Kaavin asiantuntija

Voit käyttää Scraping Expert -ohjelmaa eri sivustojen tietojen keräämiseen, organisointiin ja jäsentämiseen. Se on yksi tunnetuimmista tiedonhankintaohjelmista ja soveltuu kaupallisille ja ei-kaupallisille käyttäjille. Monet yritykset ja verkkovastaavat valitsevat Scraping Expertin, koska sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja paljon vaihtoehtoja. Jos haluat saada joitain asiakaskohtaisia ​​tietoja ja haluat lisätä sivustosi tehokkuutta, kokeile Scraping Expert. Tiedot ovat saatavilla useissa eri muodoissa. Se raaputtaa tietoja sosiaalisesta mediasta, uutislähteistä, matkaportaaleista ja pörssivaihtoehdoista..

2. Uipath

Uipath on laajalti tunnettu koneen oppimisteknologiastaan ​​ja on erinomainen web-tietojen poisto ja näytön kaavinta. Se on ihanteellinen sekä koodereille että ei-koodereille, ja se vaivattomasti ylittää perustiedonhaun haasteet. Voit suorittaa useita tehtäviä käyttämällä Uipathia, kaapata eri verkkosivustoja ja PDF-dokumentteja, saada tietoja kuvista ja tallentaa tiedot kiintolevylle. Voit myös tietokoneistaa napsautuksen saaliita, lomakkeen täyttämistä ja muita samankaltaisia ​​tehtäviä Uipatilla eikä sinun tarvitse ohjelmointitaitoja. Tämä työkalu perustaa erilaisia ​​tietoja näytöllä ja tulokset saadaan JS-, Silverlight- ja HTML-muodossa. Uipath auttaa myös indeksoimaan sivustosi hakukoneissa ja on vähän kalliita yksilöille ja aloittelijoille. Sinun pitäisi käyttää tätä ohjelmaa vain silloin, kun sinulla on vakiintunut verkkoliiketoiminta ja haluat raaputtaa raskavia verkkosivustoja.

3. Import.io

Import.io on yksi parhaista ja huipputasoisista tiedonhankintatyökaluista Internetissä. Voit hyödyntää sen erilaisia ​​ominaisuuksia, ja se on loistava vaihtoehto kimonolle ja muille samanlaisille raaputusohjelmille. Se osoittaa epäselvää kaaviota, joka perustuu tarpeisiisi ja odotuksiisi. Sinun tarvitsee vain korostaa tiedot ja lisätä joitain avainsanoja ja anna Import.io tehdä se toimimaan. Voit pyyhkiä URL-osoitteet yksitellen ja seurata kaavoitettujen tietojen laatua. Import.io vie hyödyllisiä tietoja Googlen laskentataulukoihin, säästää paljon aikaa ja energiaa. Voit odottaa, että se raahaa yli 10 000 verkkosivua kahdenkymmenen minuutin kuluttua niiden monimutkaisuudesta ja pituudesta riippuen. Hämmästyttävä asia on, että import.io tulee maksutta ja on täydellinen muille kuin ohjelmoijille.

December 14, 2017