Back to Question Center
0

Semalt Review: Amazing Python Web Scraping Tool

1 answers:

Miljoonat web-käyttäjät etsivät useita asioita internetissä päivittäin . He pyrkivät saavuttamaan tiettyjä tuloksia keräämällä kaikki tarvitsemansa tiedot mahdollisimman pian ja siten edistämään liiketoimintaansa. Tämän seurauksena he kaappaavat verkkosivustot keräämään kaikki tarvitsemansa tiedot ja tallentavat ne tietokoneeseensa. Ja yksi suurimmista web-kaavinta työkaluista, jotka voivat poistaa tietoja silmänräpäyksessä, on Scrapy!

Scrapy on hämmästyttävä Web Data Extraction Tool , jota voidaan käyttää yksityishenkilöitä tai yrityksiä, jotka voivat saada työtä ei ole aikaa . Sen avulla käyttäjät voivat keskittyä tietojen poimintaan käyttämällä CSS-valitsimia. Scrapy on Python-kehys, joka tarjoaa käyttäjilleen kaikki kehittyneet toiminnot valmiiksi tekemään työnsä ja saamaan kaikki haluamansa tiedot käyttämättä paljon aikaa - golden spin no deposit bonuses code. Lisäksi voit tallentaa ne tietyssä muodossa tietokoneellesi.

Web-käyttäjien on muistettava, että Scrapy on hämmästyttävä alusta, joka auttaa heitä poistamaan kaiken asiaankuuluvan sisällön sekä navigoimaan kyseisten sivujen kautta.

Asennus

Ensinnäkin sinun on asennettava Python käyttöjärjestelmään. Sitten voit ladata tämän puitteet viralliselta sivustolta.

Luo projekti

Seuraavaksi sinun on tehtävä Scrapy-projekti sen jälkeen, kun olet löytänyt hakemiston, jonka haluat tallentaa. Sitten kerää kaikki tiedot ja tallenna se yhteen paikkaan löytääksesi sen aina kun haluat.

Scrapy Shell

Paras tapa voit kerätä tietoja irtotavarana Scrapyin avulla on käyttää Scrapy-kuorta. Voit valita eri elementtejä HTML-asiakirjoista Xpaths-ohjelmaan. Tarkemmin sanottuna Scrapy-hämähäkki on vastuussa siitä, miten määrität tapa, jolla noudatat tiettyjä linkkejä, indeksoimalla verkkosivuston kautta. Lisäksi voit purkaa kaikki tarvittavat tiedot sivuilta eri Python-tietorakenteisiin.

Hämähäkit

Käyttämällä hämähäkkiohjelmaa voit ladata haluamasi sisällön. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa mukautettuja hämähäkkejä monille verkkosivuille. Sinun on myös kirjoitettava koodia, jonka avulla kerätyt tiedot voidaan muuntaa hyvin jäsennetylle lomakkeelle ja tallentaa ne tietokoneeseesi.

December 14, 2017