Back to Question Center
0

Kuinka saada tuotteesi luettelossa Amazon - nopeasti ja helposti?

1 answers:

Amazon tunnetaan todella suosittuna verkkokaupunkina, jossa noin 170 miljoonaa yksittäistä kävijää arvioidaan kuukausittain. Siksi jos olet aloitteleva myyjä ja haluat tietää, miten saat tuotteesi listalle Amazon - olet jo oikeassa paikassa. Alla aion näyttää sinulle lyhyen askel askeleelta ohjeet, jotta voit ymmärtää, kuinka nopeasti voit saada tuotteesi listatun Amazon-palveluun - ja aloittaa heti menestyksekäs myyntikohteet heti - comprar un dominio en internet gratis. Joten, päädytään prosessin perusteisiin.

Miten saada tuotteesi listattu Amazon

Ennen kaikkea muuta, anna minun näyttää, kuinka voit myydä Amazon. Tosiasia on, että myyntiprosessi voi olla niin yksinkertainen tai vaikea - vain riippuen siitä, minkä tyyppisiä tuotteita, niiden luokkaa tai määrää haluat asettaa kaikkien tulevien tilausten kohteeksi. Mutta tässä on neljä vartaloa, jotka helpottavat asioita paljon helpommin, ainakin ne, jotka liittyvät tuotteidesi nopeasti listattuun Amazonin oikeaan suuntaan:

1. Valitse oikea myyjän luokka - yleisimmin se riippuu voimakkaasti tietystä liiketoimintatyypeistä. Periaatteessa voit aloittaa myynnin kahdella eri tavalla - joko pienenä yksittäisenä myyjänä (kun kuukausittainen myynti on alle 40 kohdetta kuukaudessa, keskinkertainen myyjän hinta maksaa enintään 1. 5 dollaria per tuote myydään siellä) tai aloittaa ammattimaisena myyjänä alusta alkaen (koska kuukausittaisen myynnin odotetaan ylittävän 40 myydyt tuotteet kuukaudessa, kuukausimaksu alkaa 40 taalaa ja yksittäiset yksittäiset maksutapahtumat).

2. Määritä oma Amazon-kauppiasi tili - se tarkoittaa, että sinun pitäisi saada vähittäismyyntiliiketoiminta rekisteröityneenä Amazonille lopulta aloittaa myynti siellä. Täydennä tämän tilinosoitusosion loppuun, Amazon pyytää sinua täyttämään seuraavat tiedot: yrityksen nimi, oikeudellinen nimi / osoite, toimitusvaihtoehdot, pankkitilitiedot, yhteystiedot (sekä Amazonin itsensä että tulevien asiakkaidesi osalta).

3. Luo ja täytä yksityinen myyjäprofiili - tämä on silloin, kun annat kaikille ostoksille Amazonissa tietää, mitä pudotusvarastossasi on kyse (myyjän kuvausosasto, oma yksilöllinen logo Amazon-myyjänä, palautus- ja hyvityskäytäntöjen ehdot ja ehdot).

4. Nyt tiedät, miten saat tuotteesi listalle Amazon - on aika aloittaa myynti ja toimitus! Tietenkin tämä käytännön osa prosessista on yleensä haastavin. Se tarkoittaa, että sinun on kolminkertaistettava hakuaoptimointityöhön ja pidettävä oppimisena, miten voit hyödyntää parhaiten tuotetietojasi. Viime kädessä, jotta ne myyvät sinulle lähes itsestään.

December 22, 2017