Back to Question Center
0

Mitkä myyjävälineet voit suositella Amazon-avainsanan tutkimukselle?

1 answers:

Ennen kuin näytät muutamia hyviä ja käyttökelpoisia työkaluja Amazon-avainsanan tutkimukseen, aloitetaan tietämyksellä. Valitettavasti Amazon ei koskaan paljasta mitään erityisiä periaatteita tai tarkkoja tekijöitä, joita A9-luokitusalgoritmi pitää - kuten suuret hakukoneet, kuten Google, Yahoo, Bing jne.Mutta tässä voimme tietää varmasti. Viimeaikaisten käytännön kokeiden mukaan:

  • Amazonin avainsanatutkimuksen normalisointi nähdään toistuvasti (ainakin hetkeksi). Se tarkoittaa, että sinun pitäisi tehdä parhaansa, jotta vältettäisiin singular / plural discrepancies, tai käyttämällä alempaa / ylempää tapausta, kun mahdollista, varsinkin kun kyseessä on backend avainsanat - counterfeit money euro.
  • Tarkastele hiljattain arvioitua 250 merkin rajoitusta tausta-avainsanojen kokonaismäärälle. Tietenkään mikään Amazonin virkamiehillä ei ole tiukkoja rajoituksia. Sinun on kuitenkin parempi pysyä turvallisella puolella ja ottaa tämä edellytys huomioon.

Kun pidät tästä mielessä, on aika näyttää joitain testattuja vaihtoehtoja Amazon-avainsanan tutkimukselle. Tässä on lyhyt katsaus jokaiseen, jota käytetään syvemmän ostoskanalyysin aikana. Voitte ainakin kokeilla näitä. Ja tietenkin, sinun on vain päätettävä, mitä kannattaa ottaa tuotetietojen optimointiin.

1. Avainsana Eye - Se on mukava työkalu, joka auttaa sinua Amazon-avainsanan tutkimuksessa. Avainsana Eye on vedonlyönti sen todella laaja-alaiseen tietokantaan, joka kattaa yli miljoona erilaista hakusanalla varustettua avainsanaa, jonka avulla voit selkeästi tunnistaa, kumpi niistä voi mahdollisesti saada hakutermejä, ja mitä on todennäköisesti syytä poistaa tärkeimmistä kohdesanoista ja pitkät hännän yhdistelmät.

2. Kparser - tämä online-foorumi voi nopeasti löytää ensisijaisen avainsanasi ja ostospyyntöjäsi. Tiedot yhdistetään elävän hakutilaston ja viimeisimpien ostosten suuntausten perusteella paitsi Amazon ja eBay, mutta alkuperäisestä Google- ja Bing-hausta. Ainoa huono asia Kparserista on se, että valitettavasti tämä online-ohjelmistoalusta on tarjolla vain maksullisen pääsyn perusteella.

3. Avainsana Kiwi - on toinen hyvä Amazon-avainsanan tutkimustyökalu, joka hyödyttää erityisesti asiakkaidesi intressien ymmärtämistä. Käytä laajaa tietokantaa, joka koostuu kattavista tiedoista kohdeyleisösi, sen tärkeimmistä mieltymyksistä ja yleisistä ostajien näkemyksistä - kerätty suoraan Amazonin itse samoin kuin Googlen ostokset ja YouTube-profiilit.

4. Asin Key - on viimeinen avainsanan tutkimusalusta, jonka haluaisin näyttää teille tänään. Vahvimmilla sivuillaan tällä verkkopalvelupaketilla on laaja valikoima yksilöllisesti räätälöityjä tariffimaksuja, joita tarjotaan eri työkaluille. Tutki avainsanatutkimusmahdollisuuksia seuraavilla sisäänrakennetuilla puitteilla: Amazon Product Listing SEO -työkalu, Advanced Keyword Tracker ja sen vahva avainsanaehdotus. Huomaa kuitenkin, että Asin Key Amazonin avainsanan tutkimusfoorumi palvelee sinua hyvin vain, jos sinulla on jo ainakin perustiedot SEO: stä ja verkkokaupan haku ranking -algoritmista.

December 22, 2017