Back to Question Center
0

Kuinka luokitella tuotteet Amazonilta alusta alkaen?

1 answers:

Jokaisen aloittelevan myyjän pitäisi tietää, kuinka sijoittaa Amazon-tuotteet Amazon-tuotteen ensimmäisestä päivästä. Ja sijoittaa hyvin tähän todella tungosta olevaan markkinapaikkaan, jokaisen myyjän pitäisi sopeutua jatkuvasti kehittyvään hakualgoritmiin (tunnetaan myös nimellä A9). Siitä huolimatta on olemassa perussääntö, joka on voimassa tällä hetkellä, jotta voit hyötyä siitä, etenkin jos olet uusi Amazon-optimointi. Joten alla mainitsen, kuinka sijoitat tuotteitasi Amazonin kaltaisiksi ammattilaisiksi, ottamatta huomioon, onko sinulla jo jonkin verran kokemusta tällä alalla vai ei lainkaan - high pr site backlinks. Nostakaamme asian yksinkertaisella ja helpolla askel askeleella.

Vaihe yksi: Tunnista potentiaalisesti voittavista avainsanoista

Voit kohdistaa suurimman osan potentiaalisista markkinaympäristöistäsi

sinun on laadittava tärkeimmät avainsanat ja pitkät häntä koskevat tuote-ilmaukset, jotka liittyvät tuotteeseen tai luokkaan. Asia on, että sinun on löydettävä ne, joilla on korkeimmat hakutilavuudet, sillä todelliset myynnin tulokset ovat pääosin vedonlyöntiä. Helpoin tapa ymmärtää tuotteiden sijoittaminen Amazonin oikeisiin avainsanoihin on käymällä henkilökohtaisella välilehdelläsi Seller Centralin avainsanoilla. Näin saat suuren kuvan tärkeimmistä kohdesanoista, joita aiot tarkentaa myöhemmin.

Vaihe kaksi: Tarkenna lopullinen tarkistuslista avainsanoilla

Kun olet saanut yleisen käsityksen ensisijaisista hakutermeistasi ja yleisestä ostosta, on aika tarkentaa pääluetteloasi. Tarkoitan, että sinun pitäisi jättää pois kaikki ei-niin lupaavat avainsanat ja pitkät häntä ilmaisut pitää vain voittaneita. Tässä on hyvä avainsanatyökalu, jolla voit saada kickstartin. Voit vapaasti kokeilla sitä heti, lähinnä siksi, että sillä oli käyttökelpoinen vaikutus Amazon-tuotteiden omaan tuotetietojen optimointiin.

Sonar - on ilmainen avainsanan tutkimusväline erityisesti räätälöity ecommerce myyjille. Sonar auttaa sinua ymmärtämään, kuinka sijoittaa tuotteitasi Amazoniin tukemalla tuotetietojen optimointia kaikkien arvokkaiden avainsanojen kanssa.Sinun tarvitsee vain täyttää tärkein kohdesi avainsana ja saada automaattisesti kaikki tarvittavat käytännön toteutukset, kuten arvioidut hakutilavuudet, avainsanojen perusviitteet, ajankohtaiset trendit heidän Amazonissa ostettavien aktiivisten ostosten tekijöiden ajankohtaisesta kehityksestä sekä arvokkaat avainsanaehdotukset vetää suoraan ylhäältä toimivat myyjät toimivat siellä.

Kun otetaan huomioon, että Amazon-pääsivulle lasketun keskimääräisen muuntamisen arvioidaan olevan noin 13%, sinun tulee sinun on saatava korkeat napsautussuhde omalle tuotetietojallesi, jotta tuotteesi haun rankingissa alkaa kasvaa. Seuraavassa on muutamia perusvihjeitä, joiden avulla voit aloittaa useamman potentiaalisen asiakkaan muuntamisen todellisten ostajien kanssa:

  • Luo vakuuttava tuotekuvaus, joka sisältää runsaasti voittanutta avainsanojasi, jotta asiakkaalle ei tule kysymyksiä lukemalla sen.
  • Lisää vain puhtaita ja selkeitä korkealaatuisia kuvia sekä havainnollisia kaavioita, videoita ja muita silmiinpistäviä visuaalisia sisältöjä, jotka auttavat parempien tuotekuvausten. Vihje: Ihannetapauksessa sinun pitäisi sallia zoomikuvaus tuotekuvastasi - se maksaa aina varmasti.
  • Selitä selvästi, mikä tekee tuotteesta poikkeuksellisen. Jos mahdollista, pyrkivät tekemään niin monta kolmannen osapuolen tuotearviota kuin mahdollista. Lopuksi älä epäröi koskaan käydä kovaa A / B-testausmenetelmää tarkastelemaan erilaisia ​​suorituskykyvaihtoehtoja ja ymmärtämään, mikä toimii hyvin sinulle, ja mitä on todennäköisesti uusittava tai ainakin pidettävä kiinni myöhempää käyttöä varten.

December 22, 2017