Back to Question Center
0

Kaavin työkalu sinun pitäisi harkita - selittää semalt

1 answers:

Google Maps kaavin on suhteellisen uusi, kevyt, tehokas ja monipuolinen työkalu. Se hakee tietoja eri verkkosivuilta ja Google-karttoilta ja saa tuloksia muodossa CSV ja JSON. Voit tehokkaasti kohdistaa yrityssivustot, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet tähän kattavaan palveluun. Joitakin sen ominaispiirteitä käsitellään alla - vps free para ddos protection.

1. Scrapes tiedot useissa muodoissa:

Google Maps kaavin avulla voit poimia kaupunki, postinumero, luokitus, latitudes, longitudes, aukioloajat ja yritysten nimet kätevästi. Tämä liesituuletin auttaa muuntamaan raakatiedot organisoituun muotoon ja säästää aikaa ja energiaa. Jos olet kyllästynyt keräämään ja kaavitsemaan tietoja käsin ja sillä ei ole riittävästi ohjelmointitaitoja, sinun on testattava Google Maps kaavin saadaksesi työnne.

2. Saatavana kahdessa versiossa:

Toisin kuin muut tavalliset kaavintapalvelut, Google Maps kaavin on saatavana kahdessa erillisessä versiossa: Standard edition ja Demo edition. Demo-painoksen avulla voit kokeilla tätä ohjelmistoa ja nauttia palveluista jopa 15 päivän ajan. Sen standardipaketti maksaa sinulle 99 dollaria ja avaa ylimääräisiä etuja ja ominaisuuksia.

3. Tarkoittaa tuhansia sivuja päivittäin:

Yksi Google Mapsin kaavin ominaispiirteistä on se, että se kohdistaa jopa 150 000 sivua päivässä eikä maksa mitään tästä palvelusta. Tämä työkalu on hyvä sekä ohjelmoijille että muille kuin ohjelmoijille ja helpottaa niiden raaputtavaa dataa monista sivuista ennen kuin he ostavat maksullisen versionsa.

4. Tukee useita eri muotoja:

Tämä kehittynyt web-kaavin tai tietojen erotin tallentaa tiedot JSON-, RSS- ja CF-formaateissa. voit avata haluamasi tiedot Excel-arkistossa tai tuoda sen suoraan Google Driveen.

5. Yhteensopiva ja luotettava:

Suuri määrä datahaaraamista ohjelmistoa ja työkaluja, jotka eivät tue useita selaimia. Toisin kuin tuonti. io ja Kimono Labs, Google Maps kaavin on yhteensopiva Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 ja Windows 10. Lisäksi se on yhteensopiva Google Chrome, Firefoxin ja Internet Explorerin kanssa, ja se on luotettava palvelu.

6. Näyttää tulokset tarkasti:

Jos haluat jatkuvasti seurata ja ylläpitää datan laatua, kun sitä kaapataan, kokeile Google Map Scraper. Tämän palvelun avulla voit tarkastella tietoja ja korjata kaikki pienet virheet omillaan. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden syöttää samanaikaisesti eri hakukriteerejä ja avainsanoja.

7. Toimii helposti ja kätevästi:

Google Maps kaavin on helppokäyttöinen ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Kun olet valinnut luokan tai kirjoittanut avainsanan ja sijainnin, sinun on vain aloitettava haku ja odotettava tuotoksia pari minuuttia. Google Maps -tiedostohake soveltuu kaikentyyppisille yrityksille ja luo siistit ja luettavat CSV-tiedostot heti.

8. Pura kaikkialla ja milloin tahansa:

Voit käyttää tätä työkalua älypuhelimessa, tablet-laitteissa tai tietokonejärjestelmissäsi ja tehdä tehtäviäsi mistä tahansa, milloin tahansa. Sinun ei tarvitse huolehtia sen tuloksista. Tämä työkalu tarjoaa täsmällisiä tietoja käyttämäsi laitteen tyypistä riippumatta ja soveltuu freelancereille ja liikemiehille. Tämän palvelun avulla voit jopa kaartaa keltaisia ​​sivuja ja valkoisia sivuja.

December 22, 2017