Back to Question Center
0

Semalt: Data kaavinta Javascriptin avulla

1 answers:

Aivan kuten CSS: n ja HTML: n, JavaScript auttaa kaavistamaan tietoja muutaman minuutin ajan ja antaa säännöllistä tietoa ohjelmoijille ja kehittäjille. Suurin osa sivustoista ja blogeista käyttää JavaScriptia. JavaScript-moottorit on upotettu eri verkkojen kaavintaohjelmiin ja -kehyksiin ja niillä on paljon ominaisuuksia. Tunnetuimpia puitteita käsitellään alla.

1. Kimono Labs:

Sinun täytyy oppia sekä C + + ja JavaScript saada hyötyä Kimono Labs - san jose computer software company. Se on kuuluisa web-romu , joka soveltuu ohjelmoijille ja kehittäjille. Kimonolla on useita ominaisuuksia ja säästää tietoja ilman sekaantumista. Kun olet asentanut ja aktivoinut, Kimono Labs voi kaapata tietosi muutamassa minuutissa ja antaa tarkkoja tuloksia. Se lataa tiedot CSV- ja JSON-formaateissa ja käyttää sovellusliittymiä luomaan ja tallentamaan laadukkaita verkkosivuja. Kimono toimii melko nopeasti ja voi kaapata tietoja ostosalueilta ja RSS-syötteitä kätevästi.

2. JSON-kehys:

JSON-kehyksen avulla voit poimia tietoja JSON- ja CSV-tiedostoista. Se myös kopioi HTML-asiakirjojen ja PDF-tiedostojen tiedot helposti. Voit myös käyttää tätä JavaScript-kehystä siirtyäksesi eri verkkosivujen kautta. Se suorittaa tehtävänsä nopealla nopeudella ja suurella tarkkuudella säästämällä aikaa ja energiaa siinä määrin.

3. Näytön kaavin:

Näytön kaavin avulla voit käsitellä erilaisia ​​vaikeita tehtäviä, mukaan lukien täsmällinen tietojen poisto, vain kolmessa minuutissa. Se on yksi parhaimmista ja kattavimmista JavaScript-kehyksistä tähän mennessä. Näytön kaavinta voidaan käyttää vain silloin, kun sinulla on hyvä ohjelmointitaito ja riittävä JavaScript-, Python- ja C ++ -tieto. Lisäksi sinulla olisi oltava perustiedot XML: stä ja HTML: stä saadakseen hyötyä tästä kehyksestä. Se raaputtaa tietoja HTML-asiakirjoista, ja voit testata tätä palvelua Citrixillä tai muulla vastaavalla alustalla. Ladattaessa ja asennettuna Screen Scraper käsittelee useita tehtäviä samaan aikaan. Se soveltuu sekä pienille että keskisuurille yrityksille. Sinun tarvitsee vain saada peruskoodaus taitoja käyttää tätä kehystä paremmin.

4. Uipath:

Tämä JavaScript-kehys on erikoistunut erilaisten automaatioohjelmistojen kehittämiseen ja soveltuu yrityksille ja verkkovastaaville. Uipathia käyttävät myös ei-kooderit, eikä vaadi sinua oppimaan mitään ohjelmointikieltä kuin JavaScript. Joitakin sen ominaispiirteitä ovat sivunavigointi, PDF-tiedostojen pyyhkiminen ja kaivaminen salaman välityksellä. Sinun tarvitsee vain avata ohjatun toiminnon ja korostaa haluamasi tiedot. Uipath poimii tietosi tarpeidesi ja odotusten mukaan. Voimme lisätä niin monta verkkosivuja tähän kaavintaan kuin haluamme.

5. Tuonti. io:

Se on ilmainen työpöytäsovellus, joka auttaa raapimaan tietoja halutusta verkkosivuista. Tuonti. io on kattava JavaScript-kehys, joka soveltuu yrityksille, ohjelmoijille ja muille kuin ohjelmoijille. Se ei ole pelkästään datakaappaus r vaan myös indeksoija, joka voi raaputtaa jopa kaksi tuhatta verkkosivua kolmen minuutin aikana.

December 22, 2017