Back to Question Center
0

Semalt: Web Scraping Software - parhaat vinkit

1 answers:

Useimmat verkkosivut ja verkkosivustot näkyvät vain useilla selaimilla. Useimmat sivustot eivät pysty tarjoamaan toimintoja, joiden avulla voit tallentaa kohdetietosi koneellesi. Ainoa vaihtoehto, jolle sinun tarvitsee kerätä tietoja, on kopioi ja liitä kohdetietosi manuaalisesti, mikä on hankala ja aikaa vievä tehtävä.

Siksi tarvitset web-kaavinta projektien loppuun saattamiseksi - umzug kosten erfahrungen mit. Verkkokaappaus, joka tunnetaan myös verkkorakenteisena, on tekniikka, jolla tavoitetekstiä voidaan erottaa verkkokaappausohjelmistolla. Verkkokaappausohjelmisto hakee tietoja verkkosivuilta ja verkkosivustoilta, joilla saadut tiedot tallennetaan taulukkomuodossa tai paikallisessa koneessa.

Miksi Octoparse?

Verkkokaappausohjekirja auttaa aloittelijoita poimimaan tietoja verkosta ja dynaamisista sivustoista. Octoparse tarjoaa opetusohjelmia siitä, miten voit käyttää verkkokaappausohjelmistoja kaavamaan verkkosivustoja ja verkkosivuja. Monissa tapauksissa verkkokaappausohjelmisto on joko määritetty toimimaan tietyillä sivustoilla tai selaimilla räätälöitynä.

Okkiparssilla voit hyödyntää hyödyllisiä tietoja pilvessä tai käyttää paikallista laitetta. Pilkkoutumista pilvessä mainostetaan kuitenkin paikallisten koneiden kohdalla. Laitteiston murskaaminen ja mukautetut varmuuskopiot ovat tärkeitä asioita, joita sinun kannattaa harkita, kun kaappaat tietoja.

Wizard-moodi

Octoparse-raaputusohjelmisto on tarjotaan ilmaiseksi verkossa. Voit käyttää ohjelmiston ohjatun tilan raaputtamaan yksittäisiä verkkosivuja, URL-osoitteita ja luetteloa verkkosivuja.

Lisätoiminto

Tämä on suosituin web-kaapimallitila. Kehittynyt tiedonkeruutapa perustuu URL-osoitteisiin, tekstiluetteloon, muuttujaluetteloon ja kiinteään luetteloon. Moodia voidaan käyttää sekä yksittäisten että useiden web-sivujen poimimiseen.

Älykäs tila

Okkiparssilla saat tiedot hetkessä. Jos olet tarkistanut verkkokaappausohjetta, sinun olisi pitänyt hakea Octoparse 6 -versiota. 2 -versio. Octoparse smart -moodia tarjotaan ilmaiseksi verkossa. Hiljattain julkaistun version avulla voit hakea tietoja Internetistä jäsenneltyihin taulukoihin.

Jos haluat käyttää Octoparse Smart -moodia, liitä URL-osoite verkkosivulle, jonka haluat kaapata. Napsauta "Smart" -painiketta ja katsele, kun sivu muuttuu jäsennetyiksi taulukoiksi.

API

Jos haluat viedä tietoja käyttämällä Octoparse API: ta, sinulla on oltava ammattitili ja haettiin tietoja useammasta kuin yhdestä pilvessä käynnissä olevasta tehtävästä. Sinun tarvitsee vain saada käyttöoikeusmerkki syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi hakukenttään.

CSV-tiedosto

Octoparseilla voit nopeasti poistaa tiedot HTML-taulukoista ja viedä tiedot Comma-erotettuihin arvoihin.

Tietokanta

Kaapattuja tietoja voidaan viedä MySQL-tietokantaan tai SqlServeriin.

Octoparse-lisäominaisuudet

Tämä web-kaavin ohjelmisto tarjoaa ilmaisia ​​lisäominaisuuksia loppukäyttäjille. Ominaisuudet:

  • XPath
  • Säännöllinen ilmaisu
  • Automaattinen IP-kierto
  • Aikataulu
  • Octoparse on huippuluokan web kaavinohjelmisto, joka poistaa tiedot verkkosivuilta ja sivustoilta. Okkiparssilla voit saada tietosi suorittamalla uuttoa pilvessä tai kaavinta-sivustoja paikallisen koneesi kanssa. Lataa ja asenna Octoparse tietokoneellesi kaappaamaan verkkoasemia, hakemistoja ja työpaikkailmoituksia.

    December 22, 2017