Back to Question Center
0

BeautifulSoup tarttua verkkosivun sisältöön viiden minuutin aikana - Semalt Expert

1 answers:

Kaunis keitto on Python-paketti XML- ja HTML-asiakirjojen jäsentämiseen. Se luo parssipuita verkkosivuille ja on käytettävissä Python 2: lle ja Python 3: lle. Jos sinulla on verkkosivusto, jota ei voida kaapata oikein, voit käyttää erilaisia ​​BeautifulSoup-kehyksiä. Poimitetut tiedot ovat kattavia, luettavia ja skaalautuvia, joissa on paljon lyhytkielisiä ja pitkän kantaan liittyviä avainsanoja - cheap 1gbps server.

Aivan kuten BeautifulSoup, lxml voidaan integroida html-muotoon. parser-moduuli sopivasti. Yksi tämän ohjelmointikielen ominaispiirteistä on se, että se tarjoaa roskapostin suojauksen ja parempia tuloksia reaaliaikaisille tiedoille. Sekä lxml että BeautifulSoup ovat helppoja oppia ja niillä on kolme päätoimintoa: muotoilu, jäsentäminen ja puun muuntaminen. Tässä opetusohjelmassa opetamme sinua käyttämään BeautifulSoupia tarttumaan eri verkkosivujen tekstiin.

Asennus

Ensimmäinen askel on asentaa BeautifulSoup 4 pipin avulla. Tämä paketti toimii sekä Python 2: lla että 3: lla. BeautifulSoup on pakattu Python 2 -koodiksi; ja kun käytämme sitä Python 3: n kanssa, se päivitetään automaattisesti uusimpaan versioon, mutta koodia ei päivitetä, ellei asenneta koko Python-pakettia.

Parserin

asentaminen

Voit asentaa sopivan parserin, kuten html5lib, lxml ja html. jäsennin. Jos olet asentanut pipin, sinun on tuettava bs4: stä. Jos lataat lähteen, sinun on tuettava Python-kirjastosta. Muista, että lxml-parseri tulee kahteen eri versioon: XML parser ja HTML parser. HTML-jäsennin ei toimi oikein vanhojen Python-versioiden kanssa; joten voit asentaa XML-jäsennin, jos HTML-jäsennin lakkaa vastaamasta tai ei ole asennettu oikein. Lxml-jäsennin on verrattain nopea ja luotettava ja antaa tarkkoja tuloksia.

Käytä BeautifulSoup-ohjelmaa saadaksesi kommentteja

BeautifulSoupilla pääsee käsiksi haluttuun verkkosivun kommentteihin. Huomautukset tallennetaan tavallisesti Kommenttiobjekti -osiossa ja niitä käytetään edustamaan verkkosisältöä asianmukaisesti.

Tittelit, linkit ja otsikot

Voit helposti erottaa sivun otsikot, linkit ja otsikot BeautifulSoupilla. Sinun tarvitsee vain saada sivun merkintä tiettyyn koodiin. Kun merkintä on saatu, voit kaataa myös tietoja otsikoista ja alanimikkeistä.

Navigoi DOM

Voimme selata DOM-puita käyttämällä BeautifulSoup. Tunnisteet ketjuttaminen auttaa meitä poimia tietoja SEO tarkoituksiin.

Johtopäätös:

Kun edellä kuvatut vaiheet on saatu päätökseen, voit helposti napata verkkosivun tekstin. Koko prosessi kestää yli viisi minuuttia ja lupaa laadukkaita tuloksia. Jos etsit tietoja HTML-asiakirjoista tai PDF-tiedostoista, niin BeautifulSoup tai Python eivät auta sinua. Tällaisissa olosuhteissa kannattaa kokeilla HTML-kaavinta ja analysoida verkkoasiakirjoja helposti. Sinun kannattaa hyödyntää BeautifulSoupin ominaisuuksia kaavamaan tietoja SEO-tarkoituksiin. Vaikka haluamme lxml: n HTML-jäsentimille, voimme silti hyödyntää BeautifulSoupin tukijärjestelmää ja saada laatutuloksia muutamassa minuutissa.

December 22, 2017