Back to Question Center
0

Semalt: Miten käsitellä Web Data Challenges?

1 answers:

Yrityksiltä on tullut yleinen käytäntö hankkia yrityssovelluksia koskevia tietoja. Yritykset etsivät nyt nopeampia, parempia ja tehokkaampia tekniikoita tietojen poistamiseksi säännöllisesti. Valitettavasti verkon kaavitseminen on erittäin teknistä, ja se vaatii melko kauan hallita. Verkon dynaaminen luonne on tärkein syy vaikeuteen. Myös melkoisen määrän sivustoja on dynaamisia verkkosivustoja, ja ne ovat erittäin vaikeita kaatua - sharepoint hosting website.

Verkkokaappaushaasteet

Verkkosivuston haasteet johtuvat siitä, että jokainen sivusto on ainutlaatuinen, koska se on koodattu eri tavoin kuin kaikilla muilla verkkosivuilla. Niinpä on lähes mahdotonta kirjoittaa yhtä data-kaavinta -ohjelmaa, joka voi tuoda tietoja useista verkkosivustoista. Toisin sanoen tarvitset tiimin kokeneita ohjelmoijia koodaamaan web kaavinta sovelluksen jokaiselle kohdesivustolle. Hakemuksen koodaus jokaiselle verkkosivustolle ei ole vain tylsiä, mutta se on myös kallis, varsinkin organisaatioille, jotka vaativat säännöllisin väliajoin satoja sivustoja. Kuten se onkin, verkkokaappaaminen on jo vaikea tehtävä. Vaikeus lisätään edelleen, jos kohdealue on dynaaminen.

Joitakin menetelmiä, joiden avulla dynaamisten verkkosivustojen tietojen hankkimisen vaikeuksia voidaan käyttää, on kuvattu alla.

1. Proxioiden määrittäminen

Joidenkin verkkosivustojen vastaus riippuu niiden maantieteellisestä sijainnista, käyttöjärjestelmästä, selaimesta ja laitteesta. Toisin sanoen kyseisillä verkkosivuilla Aasiassa sijaitsevien vierailijoiden käytettävissä olevat tiedot poikkeavat sisällöstä, joka on saatavilla Amerikan vierailijoilta. Tällainen ominaisuus ei vain hämmentä web-indeksointilaitteita vaan myös indeksoi heille hieman vaikeaa, koska he tarvitsevat selvittää indeksoinnin tarkkaa versiota ja tämä ohje ei yleensä ole niiden koodeissa.

Asian selvittäminen edellyttää yleensä manuaalista työtä tietämään, kuinka monta versiota tietyssä sivustossa on, ja myös määrittää valtakirjat tietojen keräämiseksi tietystä versiosta. Lisäksi sivustoihin, jotka ovat paikkakohtaisia, sinun data kaavin on sijoitettava palvelimelle, joka perustuu samaan paikkaan kohdesivustolla

2. Selainautomaatio

Tämä sopii sivustoille, joilla on hyvin monimutkaisia ​​dynaamisia koodeja. Se tehdään tekemällä koko sivun sisältö selaimella. Tätä tekniikkaa kutsutaan selaimen automaatioksi. Seleniumia voidaan käyttää tässä prosessissa, koska sillä on kyky ajaa selain mistä tahansa ohjelmointikielestä.

Seleniumia käytetään pääasiassa testattavaksi, mutta se toimii täydellisesti tietojen dynaamisten verkkosivujen poimimiseksi. Selain tekee sivun sisällön, koska se huolehtii käänteisen tekniikan JavaScript-koodin haasteista sivun sisällön hakemiseksi.

Kun sisältö on tehty, se tallennetaan paikallisesti ja määritetyt datapisteet erotetaan myöhemmin. Ainoa ongelma tällä menetelmällä on se, että se on altis lukuisille virheille.

3. Käsittely postitiedostoihin

Jotkin sivustot todella tarvitsevat tiettyä käyttäjän syöttöä ennen tarvittavien tietojen näyttämistä. Jos esimerkiksi tarvitset tietoja tietystä maantieteellisestä sijainnista tulevista ravintoloista, jotkut sivustot saattavat pyytää vaaditun paikan postinumeroa ennen kuin pääset haluttuun ravintolistaryhmään. Tämä on yleensä vaikeaa indeksoijille, koska se edellyttää käyttäjän panosta. Kuitenkin ongelman huolehtimiseksi postpyynnöt voidaan laatia käyttämällä sopivia parametrejä kaavintyökalusi päästäksesi kohdesivulle.

4. Valmistus JSON-URL

Jotkin www-sivut vaativat AJAX-puhelut lataamaan ja päivittämään niiden sisältöä. Näitä sivuja on vaikea leikata, koska JSON-tiedoston käynnistimiä ei voida helposti jäljittää. Joten se edellyttää manuaalista testausta ja tarkastamista sopivien parametrien tunnistamiseksi. Ratkaisu on vaaditun JSON-URL-osoitteen valmistus sopivilla parametreilla.

Johtopäätöksenä dynaamiset verkkosivut ovat hyvin monimutkaisia, jotta ne vaatisivat korkeatasoista osaamista, kokemusta ja kehittynyttä infrastruktuuria. Kuitenkin jotkut verkkokaappausyritykset voivat käsitellä sitä, joten saatat joutua palkkaamaan kolmannen osapuolen datakaappausyritys.

December 22, 2017