Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka käyttää Crawlboard Web Extraction -alustaa

1 answers:

Siellä on niin paljon tutoriaaleja DIY web romu kaikki Internetin kautta. Jos tarvitset vain pienen määrän tietoja, oppitunnit voivat auttaa. Mutta jos sinun on hankittava suuria määriä tietoja säännöllisesti, sinun on palkattava kokenut kolmannen osapuolen verkkokaappausyritys. Crawlboard on yksi tällaisten palvelujen tarjoajista, ja monet ihmiset ovat käyttäneet sitä verkkopäällystystoiminnastaan - small business consulting near me. Alusta on erittäin tehokas. Siksi on suositeltavaa ihmisille, jotka tarvitsevat säännöllisesti paljon tietoa.

Sen tehokkuuden lisäksi on myös helppo käyttää. Tässä on kuvattu yksinkertaiset vaiheet, joita tarvitaan alustan käyttämiseksi.

Vaihe 1:

Siirry CrawlBoard-kaavintaan -sivulle napsauttamalla tätä linkkiä. Täytä rekisteröintilomake asianmukaisesti. Etunimeä, sukunimiä, yrityksen sähköpostiosoitetta ja työn roolia on kenttiä. Kun olet valmis, klikkaa rekisteröitymispainiketta. Automaattinen posti lähetetään vahvistamasi sähköpostiosoitteeseen. Avaa sähköposti ja klikkaa vahvistuslinkkiä aktivoidaksesi uuden CrawlBoard-tilin.

Vaihe 2:

Tämän vaiheen ensisijainen tavoite on lisätä sivustoa indeksointiin, mutta sinun on ensin luotava sitegroup. Sijaintiryhmä on ryhmien sivustoja, joilla on samanlainen rakenne. Tämä koskee ihmisiä, jotka tarvitsevat yleensä kaatamaan dataa useilta sivustoilta kerralla.

Luo sitojaryhmä napsauttamalla Luo uusi sitegarten-linkki. Se sijaitsee Sitegroup-valintaikkunan oikealla puolella. Sen jälkeen voit nyt lisätä kaikki sitroryhmään kuuluvat sivustot yksi toisensa jälkeen napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää -linkkiä.Valitse sitten sivustot yksitellen.

Vaihe 3:

Siirry sitegroup-luomisikkunaan halutun yksilöllisen nimen tarjoamiseksi omalle ryhmälle. Muista, että kaikki sivustoluettelossa olevat sivustot saisivat saman rakenteen, et ehkä saa tarkkaa sisältöä.

Jotta voitaisiin ymmärtää ryhmien merkitys, ottakaa esimerkiksi työpaikkaluettelon kohteet. Jos pyydetty tehtävä on raapata työpaikkoja työpaneeleista, sinun on luotava sitegroup vastaamaan funktiota ja kaikki sivustot ovat sivustoluettelossa.

Vaihe 4:

Tässä näytössä vaadittujen kenttien mukaan sinun on valittava tietojen poisto, toimitusmuoto ja toimitustapa. Taajuuksien datakaappauksen taajuudet ovat päivittäin, viikoittain, kuukausittain ja mukautettuja.

Toimitusmuodossa voit valita XML, JSON ja CSV. Ja toimitustapana sinun on valittava FTP-, Dropbox-, Amazon S3- ja REST API: n joukossa.

Vaihe 5:

Näyttö on tarkoitettu lisätietoja varten. Käyttäjien on kuvattava web-kaappaustehtävänsä edelleen. Vaikka se on valinnainen, on tärkeää sisällyttää lisätietoja, koska mitä enemmän kuvaat tehtävääsi, sitä enemmän palveluntarjoaja ymmärtää tarkalleen, mitä haluat, ja se tuottaa paremman tuloksen.

Voit myös pyytää lisäarvopalveluja tällä näytöllä. Osa niistä on Hosted-indeksointi, tiedostojen yhdistäminen, lataaminen ja nopeutettu toimitus.

Vaihe 6:

Tässä sinun tarvitsee vain klikata "Lähetä toteutettavuustarkastusta" -painiketta. Palveluntarjoajan tehtävänä on tarkistaa, onko tehtävänne toteuttamiskelpoinen. Saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, onko tehtäväsi toteutettavissa vai ei. Jos se on, voit nyt mennä maksamaan. Kun maksu on vahvistettu, CrawlBoard-tiimi ryhtyy toimiin.

Maksatuksen jälkeen sinun on vain odotettava tietosyötteesi haluamaasi muotoon haluamallasi toimitustavalla.

December 22, 2017