Back to Question Center
0

Semalt: dynaamisten verkkosivustojen kaappaaminen Web Scraper Chrome -laajennuksella

1 answers:

Web Scraper on Google Chrome -selaimen laajennus,. Kromin laajennuksen web-kaavin avulla voit luoda sivustokartan verkkosivun tai verkkosivuston hakua varten. Sivustokartan avulla web-kaavin navigoi verkkosivun ja kaappaa kaikki tarvittavat tiedot ohjeiden mukaan.

Web Scraper Chrome -liitännän edut

Kromi-laajennuksen web-kaavin avulla saatavat tiedot viedään pilkuin eroteltuina arvoina (CSV) - wohnung entrmpeln. Web-kaavin on pistekiinnityslaajennusliitin, jota kuka tahansa voi käyttää. Näin voit säästää sekä rahaa että aikaa ja samalla hakea arvokasta tietoa koko verkossa.

Verkko on täynnä hyödyllisiä ja arvokkaita tietoja. Tietojen saaminen käyttökelpoisiin ja luettaviin muotoihin ei kuitenkaan ole aina niin helppoa. Tästä syystä tarvitset kromauslaajakaistan kaavinta. Julkiset tietueet, hakemistot, kilpailukykyinen mainosjakauma ja käyttäjäarvostelut voidaan muuntaa arvokkaiksi tiedoiksi. Web Scraperin avulla kaikki nämä tiedot voidaan kaapata ja tallentaa mukavasti.

 • Napsauta puutteellista vaikutusta painikkeeseen
 • Plugin
 • Plugin
 • Ongelma sivun kaappaamisessa
 • Epätäydellinen URL-osoite popup-linkille
 • Web-kaavin: ongelma ratkaisija

  Web kaavin on laadukas ja helppokäyttöinen kaavinohjelmisto. Jos haluat tuoda tietoja verkkosivuista ja verkkosivustoista, sinun on valittava kohdeteksti, kun taas web-kaavin tekee loput töistä. Koska web-kaavin on automaattinen pilvessä, sinun ei tarvitse huolehtia kaavin virheistä tai muista asioista.

  Web-kaavin avulla tarvittavat tulokset siirretään nopeasti CSV-tiedostoon. Jos haluat tallentaa tiedot Couch DB: ssä tai Chromen paikallisessa tallennustilassa. Ei tarvitse paniikkia, koska et ole ohjelmoija. Jos käytät Google Chrome -selainta, voit käyttää kromauslaajennuksen kaavinta.

  Jos seuraava ratkaisusi oli palkata armeija harjoittelijoiden raaputtaa tietoja sinulle koko päivän, kustannustehokas ratkaisu on juuri koputtanut ovelle. Web-kaavin avulla et tarvitse ohjelmoijia kehittämään tietojasi varmuuskopiointiratkaisua varten. Kaikki tietojen poistaminen tapahtuu sinulle. Lataa ja asenna verkkokaapeli ilmaiseksi Google Chrome -verkkokaupassa.

  Web Scraper plugin ominaisuudet

  Web Scraper on sisäänrakennettu elementtejä, jotka edistävät prosessin kaavinta hankkeita. Tässä on tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka sinun pitäisi tietää:

  • Yhteensopiva Chrome-selaimen kanssa

  Web Scraper on Chrome-laajennus, joka hakee tietoja sivustokartan mukaan. Tämän laajennuksen avulla voit suorittaa yksittäisiä tai useita luokituksia tai kaapata suuria datasarjoja asetetun aikataulun mukaisesti.

  • Viedä uutetut tiedot CSV: ksi

  Tämä kromin pluginvienti kopioi tiedot Comma-arvoina. Voit kuitenkin myös tallentaa uutetut tiedot, kuten CouchDB- tai Chromen paikallisessa tallennustilassa.

  • Kaavin tiedot dynaamisista sivuista ja sivuista

  Verkko on täynnä arvokkaita tietoja. Kuitenkin dynaamisten sivustojen ja sivujen kaappaaminen AJAX: n ja JavaScriptin avulla ei ole helppoa. Kromauslaajakaistanleikkurin avulla dynaamisten verkkosivujen tietojen poistamisen ei pitäisi vaikeuttaa sinua.

  Web-kaavin-plugin avulla voit luoda sivustokartan, joka tunnistaa kohde-tekstin verkkosivulla. Ota kaavin kokemus toiselle tasolle asentamalla Web Scraper Google Chrome -selaimellesi!

  December 22, 2017