Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittelee vaihtoehdot HTML-kaapimiseksi

1 answers:

Internetissä on enemmän tietoa kuin mikään ihminen voi absorboida elinaikana. Verkkosivustot on kirjoitettu HTML: llä, ja kukin verkkosivu on jäsennelty tietyillä koodeilla. Erilaiset dynaamiset verkkosivustot eivät tarjoa tietoja CSV- ja JSON-tiedostomuodoissa, ja vaikeuttavat tietojen poistamista oikein. Jos haluat poistaa tietoja HTML-asiakirjoista, seuraavat tekniikat sopivat parhaiten.

LXML:

LXML on laaja kirjasto, joka on kirjoitettu jäsentämään HTML- ja XML-dokumentit nopeasti - cheapest rdp hosting. Se voi käsitellä lukuisia tunnisteita, HTML-asiakirjoja ja saada haluamasi tulokset muutamassa minuutissa. Meidän on vain lähetettävä Pyynnöt sen jo sisäänrakennetulle urllib2-moduulille, joka tunnetaan parhaiten sen luettavuudesta ja tarkkoista tuloksista.

Kaunis keitto:

Kaunis keitto on Python-kirjasto, joka on suunniteltu nopeisiin käännöshankkeisiin, kuten datakaappaamiseen . Se muuntaa saapuvat asiakirjat automaattisesti Unicodeon ja lähtevät asiakirjat UTF: ään. Sinun ei tarvitse ohjelmointitaitoa, mutta HTML-koodien perustiedot säästävät aikaa ja energiaasi. Kaunis keitto parsittaa kaikki asiakirjat ja tekee puun siirtymistä tavaroille käyttäjilleen. Arvokasta tietoa, joka lukittuu huonosti suunnitellulle sivustolle, voidaan kaapata tällä vaihtoehdolla. Kaunis keitto tekee myös suuren määrän raaputustehtäviä vain muutamassa minuutissa ja saa tiedot HTML-asiakirjoista. MIT: n lisensoimalla se toimii sekä Python 2: ssa että Python 3: ssa.

Scrapy:

Scrapy on kuuluisa avoimen lähdekoodin kehys raahata tietoja, joita tarvitset eri verkkosivuilta. Se tunnetaan parhaiten sen sisäänrakennetusta mekanismista ja kattavista ominaisuuksista. Scrapyin avulla voit helposti poistaa tietoja useista sivustoista, eikä niitä tarvita erityisiä koodaus taitoja. Se tuo tietosi Google Driveen, JSON- ja CSV-muotoihin kätevästi ja säästää paljon aikaa. Scrapy on hyvä vaihtoehto tuoda. io ja Kimono Labs. PHP Simple HTML DOM Parser:

PHP Yksinkertainen HTML DOM Parser on erinomainen työkalu ohjelmoijille ja kehittäjille. Se yhdistää JavaScript- ja Beautiful Soup -ominaisuuksien ominaisuuksia ja pystyy käsittelemään useita web-kaavinta projektia samanaikaisesti. Voit kaapata dataa HTML-asiakirjoista tällä tekniikalla.

Web-sadonkorjuu:

Web-sadonkorjuu on avoimen lähdekoodin kaavintapalvelu, joka on kirjoitettu Java. Se kerää, järjestää ja raaputtaa tietoja halutuista verkkosivuista. Web sadonkorjuu hyödyntää vakiintuneita tekniikoita ja tekniikoita XML-manipuloinnille, kuten säännölliset lausekkeet, XSLT ja XQuery. Se keskittyy HTML- ja XML-pohjaisiin verkkosivustoihin ja raaputtaa tietoja heiltä laadusta vaarantamatta. Web-sadon voi käsitellä suuren määrän verkkosivuja tunnissa, ja sitä täydennetään mukautetuilla Java-kirjastoilla. Tämä palvelu on laajalti tunnettu sen hyvin varustetuista ominaisuuksista ja suurista uuttoominaisuuksista.

Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser on Java-kirjasto, jonka avulla voimme analysoida ja manipuloida HTML-. Se on kattava vaihtoehto, ja se käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014 Eclipse Publicilla. Voit käyttää Jericho HTML -esittelijää kaupallisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

December 22, 2017