Back to Question Center
0

Voinko lisätä Amazonin myyntitilannetta tausta-avainsanojen optimoinnilla?

1 answers:

Lyhyt vastaus on kyllä, on mahdollista lisätä Amazonin myyntiryhmää avainsanan optimoinnilla. Tietenkin, kun sitä käsitellään oikealla tavalla. Sen takia jakaan joitakin teknisiä tietoja, jotka ovat välttämättömiä, jotta voit lisätä Amazonin myyntiryhmän mitattavissa olevaa määrää - suoraan käyttämällä tärkeimpiä avainsanojasi Amazon-tuotesivulla nimenomaan räätälöityyn taustaosaan nimeltä "hakutermit. "Tällä tavoin voit saada varmasti suuremman osan piiraasta verrattuna niihin, joita liian laiska vastustajasi leikkaavat, jättäen huomiotta tämän todella kultakaivon mahdollisuuden lisätä Amazonin myyntiryhmäpotentiaalia - lähes ilman aikaa ja ilman liian työvoimaa - intensiivisiä töitä. Joten, alla, aion näyttää, miten rakentaa ja optimoida Amazon-listasi sen tausta-avainsanalla.

Vihjeitä taustapuolen avainsanojen optimoinnille

Tiesitkö, että Amazon on määritellyt tietyt säännöt - juuri tuoteselosteen taustaosastosta? Pyydä kaikkea seuraavasta, ja A9: n toinenkin hyvää syytä kasvattaa Amazon-myyntijoukkoasi - donde comprar dominio argentina.

 • Käytä vain välilyöntejä, jotta jokainen avainsana voidaan erottaa tausta-osastosi seuraavasta. Tarkoitan, että muita symboleja, kuten pilkkuja tai puolipisteitä, ei sallita siellä.
 • Jokaisen avainsanan tai pitkäjännityksen hakulauseke on muotoiltava selkeästi loogisessa järjestyksessä siten, että ne näkyvät täysin luettavassa muodossa. Esimerkiksi, vaikka selvä ilme, kuten "iso punainen matto", on hieno, jokin "punainen iso matto" ei koskaan tule olemaan hyvä tuoteasiakirjallesi.
 • Voit käyttää oikeita lyhenteitä (esimerkiksi kirjoja, elokuvia jne. ), samoin kuin kaikki muut yleisesti hyväksytyt vaihtoehdot.

Mitä pitäisi välttää

 • Se voi tuntua itsevaltaiselta, mutta varmista, että sinulla ei ole mitään merkityksettömiä, epätäsmällisiä tai avoimesti harhaanjohtavia tietoja. backend listalle "avainsanojen termejä. "Tarkoitan, ettet koskaan lähetä tuotetietojasi virheelliseen artikkeliluokkaan, käytä epäasianmukaista sanamuotoa (epäselvyyksiä), väärää sukupuolta jne.

 • UPC: t, ASIN-nimikkeet, tuotenimet tai mikä tahansa muu tunniste ei ole toivottavaa,.
 • Liian pitkä sisällön luominen vahingoittaa sinua enemmän kuin Amazonin myyntiasema kasvaa.
 • Subjektiivisia sanoja, kuten "hämmästyttävää laatua" tai muita avoimesti promoottisia sanoja ja ilmaisuja, kuten "paras tarjous" tai "alhainen hinta", ei myöskään suositella.
 • Sama koskee kaikkia aikarajoitteisia lausuntoja, kuten "myyntiin", "saatavana uusi tuote", "rajoitettu kalusto" jne.
 • Kaikki loukkaavat viestit tai ehdottomasti väärinkäytön sanamuodot ovat kiellettyjä.
 • Kaikki virheellisesti kirjoitettujen tuotenimien tarkoituksellinen käyttö ei ole mikään muu kuin todella huono ajatus (vaikka nämä väärät sanat tai ilmaisut ovat erittäin kilpailukykyisiä avainsanoja).
 • Kaikki oikeinkirjoituksen vaihtelut, kuten yksittäis- tai monimuotoisuusmuodot tai erilaiset pääomansiirtotavat, eivät koskaan kuulu eduksi.
December 22, 2017