Back to Question Center
0

Octoparse: Tehokas webpurku työkalu - Semalt Expert

1 answers:

Verkkorakaisu on erittäin tehokas työkalu sekä verkkohakukoneille että yrityksille, jotka yrittävät löytää suurin osa verkko-osoitteista, kuten Facebookista, Amazonista, eBayistä, automaattisesti. Octoparse on suuri kaavinohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjilleen erinomaisia ​​paketteja kerätä tietoja ja muuntaa ne visuaalisiin tiedostoihin kuten HTML, Excel ja TXT. Seuraavassa on joitain hienoja optioita, joita Octoparse tarjoaa:

Poimii tietoja dynaamisista verkkosivuista

Octoparse on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat poimia sisältöä verkkosivustolta. Se toimii dynaamisten verkkosivujen kanssa, mukaan lukien kopiointi ja sivut. Lisäksi sen pilvipalvelu voi saada ja tallentaa valtavia määriä tietoja.

Kerää piilotettuja tietoja verkkosivustosta

Useissa tapauksissa verkkovastaavat etsivät tarkkoja tietoja verkkosivuilta, mutta eivät löydä tarvittavia tietoja - demos gestion du temps. sivuston monimutkaisuudesta tai muusta syystä. Octoparse voi löytää ja purkaa kaiken piilotetun sisällön.

saa sisältöä äärettömästi vierittämällä

Kaavin tiedot ääretön rullaaminen voi olla haastava tehtävä. Verkkohakijoiden on vieritettävä sivujen verkkosivujen alareunaan, jotta he voivat ladata lisää tekstiä tai kuvia. Sisältöä ladataan jatkuvasti vierittämällä sivun alareunaan.

Octoparse voi auttaa käyttäjiä purkamaan kaikki tietylle verkkosivustolle lähetetyt hyperlinkit. Itse asiassa se tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen tavan automatisoida satoja IP-osoitteita ja tarjoaa samanaikaisesti useita kehittyneitä vaihtoehtoja, kuten Ajax Timeout, sisäänrakennettu XPath-työkalu jne.Lisäksi Octoparse voi indeksoida tietoja web-hakijoille tietyillä pyynnöillä ja toimittaa onnistuneesti strukturoidut tiedot.

Käyttäjille on parempi jakaa tehtäviään, jos internet katkaisee. Sen sijaan, että saataisiin tietoja alusta alkaen, ne voivat erottaa tietyn tehtävän kahteen hankkeeseen.

Octoparessa web-käyttäjät voivat tehdä paljon asioita, kuten tietyn www-sivun avaaminen, tilin kirjautuminen, kuvien lataaminen, tekstin kirjoittaminen ja paljon muuta. Octoparse tarjoaa käyttäjilleen edistyneen tilan, joka auttaa heitä käsittelemään entistä monimutkaisempia tietoja. Esimerkiksi tämän tilan käyttämistä varten käyttäjien on vedettävä ja pudotettava lohkot käyttöjärjestelmän suunnittelijan sisällä eri tehtävien määrittämiseksi. Älykäs tila tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa minkä tahansa verkkosivun automaattisesti Exceliksi painamalla yhtä painiketta. Oikeastaan ​​tämä tila toimii erinomaisesti luettelosivujen taulukossa, kuten hakutuloksissa tai luokkisivuilla.

December 22, 2017