Back to Question Center
0

Mikä on paras tapa optimoida Amazon-listat uusille myyjille?

1 answers:

Amazon on maailman suurin hakukone, ainakin se, joka käsittelee verkkokauppoja kaikista tuotteista, joita voit mahdollisesti kuvitella. Ja sinä olet aloitteleva myyjä siellä, sinun pitäisi tietää pelin tärkeimmät säännöt, jotta selviytyminen tosiasiassa tungosta markkinapaikasta muuttuu paljon helpommaksi sinulle. Ja paras tapa luoda vankka maadoitus kaupallisessa kehityksessäsi on optimoida Amazon-mainokset tärkeimmille kohdesanoille niin, että tuotteesi näkyvät näkyvästi tuotteessa SERPs - hats black church. Siksi alla aion antaa sinulle muutamia vinkkejä ja temppuja optimoimaan Amazon-listat kuin ammattilainen, vaikka et vieläkään näyttäisikään aloittaneelta myyjältä, joka ottaa alkuvaiheistansa viimeisimpään vähittäiskauppiaan menestykseen siellä.

Miten optimoida Amazon-listat kuten Pro

Ennen kaikkea, kohtaamme sen - Amazon-haku optimointi alkaa aina muotoilemalla räätälöity yksityiskohtainen sivu kaikki tuotteet, joita sinulla on myynnissä. Kun luot näitä tuotetietosivun elementtejä, on tärkeää olla tarkka mutta täysin perusteellinen kirjoittaa todella houkutteleva tuotesivu, joka ohjaisi jokaista potentiaalista asiakasta tekemään lopullisen ostoksen erityisesti sinusta ja missään muualla. Siksi suosittelen, että muokkaat tuotetietosivusi tärkeimpiä osia optimoidaksesi Amazon-listasi seuraavasti:

  • Tuotteen otsikko - pitäisi olla aina ainutlaatuinen ja tiivis. Tee siitä mahdollisimman tarkka ja houkutteleva Amazonin yleinen tuotetarjonta. Muista, että tuotteen otsikko on paras paikka, jolla pääkohdan avainsanat ja pitkät häntä hakulausekkeet asetetaan niiden merkityksen vähenemiseen. Huomaa kuitenkin, että suosittelemme välttämään kaksinkertaisia ​​avainsanoja, joita käytetään sekä tuotteesi otsikossa että muiden muiden tuotesivusiosioiden kautta.
  • Bulletpisteet - tämä tuotetietosivun osa on yleensä rakennettu viidellä kuljetettavan luodin lausekkeella. Sijoita ne vain tärkeimpiin tietoihin, jotta ne kuvaavat tuotteensa ensisijaisia ​​ominaisuuksia / etuja. Itse asiassa "ihanteellinen" luettelojen luokat on tarkoitettu integroimaan tärkeimmät tiedot jo ilmoitettu tuoteselosteen.

  • Tuotekuvaus - itse asiassa se on laajempi osa luettelossasi luoteja. Tällä tavoin tuotekuvauksessasi on tarkoitus korostaa myynnissä olevan tuotteen pääpiirteitä, jotka perustuvat sen jokapäiväiseen käyttöön ja kunnossapitoon. Harkitse myös seuraavia piirteitä: tuotteen mitat, ikä / taitotason sopivuus, tuotteen sisällöt ja olosuhteet, alkuperä, jne.Huomaa kuitenkin, että et saa koskaan sisällyttää tietoja valmistajaan ja hinnoitteluun tai kaikki tiedot avoimiksi myynninedistämistarkoituksiin.
  • Tuotekuvat - tarkoittaa visuaalisia kuvia, jotka antavat täydentäviä tuotekuvauksia ja yleiskatsauksen, jossa esitetään sen päätoimintojen ja käyttötapojen. Tämän osan suositellaan sisältävän kuusi tai seitsemän pakottavaa tuotekuvaa, joiden pitäisi olla täysin vakuuttavia kaikille potentiaalisille asiakkaille, jotka harkitsevat ostoksen tekemistä kanssasi.

December 22, 2017