Back to Question Center
0

Semalt: WebSundew Web -kaappausohjelmisto. Ominaisuudet ja järjestelmävaatimukset yhdellä silmäyksellä

1 answers:

Verkkorakenteilla tarkoitetaan tietojen keräämistä verkkosivuilta ja kaapimista se käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Tämä ala kehittyy jatkuvasti, ja siksi uusien tyyppisten ohjelmistojen kehittyminen on alkanut. Verkkokaappaus on nyt tehokkain ja helpoin tapa saada hyödyllisiä tietoja eri verkkosivuilta - rebuilding the iclear 30. WebSundew on tehokas ja kattava web romu initio työkalu, joka auttaa poimia tietoja nopealla ja tuottavuuteen. WebSundewin avulla voit helposti kaapata suuria määriä tietoja ja muuntaa ne haluttuun muotoon.

WebSundew - Soveltuu yrityksille ja yrityksille:

WebSundew sopii yrityksille (sähköinen kaupankäynti, verkkokauppiaat, kiinteistövälittäjät, IT-osastot). Voit kohdistaa haluamasi tiedot helposti, satoa ja tallentaa ne JSON- tai CSV-muodoissa. WebSundew on neljä eri versiota: Lite, Professional, Enterprise ja Standard.

Voit valita version omien vaatimusten ja odotusten mukaan. Esimerkiksi Lite-versio sopii aloittelijoille ja freelancereille, ja Professional-versio on erinomainen suurille yrityksille. Parasta on, että WebSundew tuo tarvittavat tiedot Excel-tiedostoihin ja raaputtaa sekä kuvat ja tekstidokumentit.

WebSundew - tuottava ja hämmästyttävä palvelu:

Jos arvostat suurta työn tuottavuutta ja osaat laskea rahaa, et voi tehdä mitään ilman WebSundew. Se on erittäin tuottava ja hyvin perehtynyt palvelu, joka kopioi ja liittää tiedot ja raaputtaa sen tarpeidesi mukaan. Voit kaapata tietoja dynaamisista ja perus-verkkosivustoista tinkimättä laadusta.

Voit arvioida sen tehokkuutta, sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa WebSundew. Tällä web-kaavin voit kohdistaa kohteen meta-kuvaukset, meta-otsikot ja avainsanat silmänräpäyksessä.

WebSundew käsittelee mitä tahansa verkkosisältöä ilman komentosarjoja:

WebSundew on ainoa työkalu, joka pystyy käsittelemään web-sisältöä ilman komentosarjoja. Tämä työkalu on erinomainen muille kuin ohjelmoijille ja ei-koodereille, eikä sinun tarvitse ohjelmointitaitoja hyötyä siitä. Sen sijaan WebSundew ohjaa sinut mallin luomiseen ilman koodin merkkijonoa ja ottaa HTML-asiakirjat helposti. Tulokset tallennetaan CSV-, XML- ja taulukkolaskentaformaatteihin. Yritykset, kuten rahoitus- ja pankkitoimistot, kiinteistövälittäjät ja vähittäismyyntiyritykset voivat hyötyä tästä datan kaavinta työkalusta.

Järjestelmävaatimukset:

WebSundew-käyttäjänä sinulla on oltava jokin seuraavista järjestelmistä:

  • 1. Käyttöjärjestelmävaatimukset: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 Mt
  • 3. Prosessori (CPU): Athlon 1000 MHz tai Pentium III

WebSundew käyttäjäystävällinen käyttöliittymä:

WebSundew tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, järjestelmä. Se voi käsitellä Web 2 helposti. 0 verkkosivustoja ja poimia tietoja paikallisista HTML-lähteistä. Lataa ilmainen versio ja kokeile WebSundewä 15 päivän ajan varmistaaksesi sen laadun. Kun kokeilujakso päättyy, et voi käyttää WebSundewia, joten sinun on ostettava premium-versio. Voit kaapata jopa 100 verkkosivuja sen kokeiluversion kanssa, sitten ohjelmisto lakkaa toimimasta ja vaatii sinua maksamaan jotain 20 dollaria ja 70 dollaria. Lyhyesti sanottuna WebSundew on erinomainen tiedonpoistaja ja web-indeksoija.

December 22, 2017