Back to Question Center
0

Kuinka tehdä perusteellinen avainsanan tutkimus Amazonin?

1 answers:

Avainsanatutkimus on erottamaton osa Amazon-optimointikampanjaa, joka on tehtävä tuotteen alkuvaiheessa Amazon-verkossa. Tämä prosessi edellyttää kaikkien asiaankuuluvien ja suurimittaisten hakutermien etsimistä, jotka voivat lisätä myyntiäsi. On tärkeää valita kaikki sopivat sanaparit, joita potentiaaliset asiakkaat voivat käyttää tuotteiden tai niihin liittyvien tuotteiden löytämiseen. Se on avain menestykseen, sillä tuotteen merkitys käyttäjän hakulausekkeeseen määräytyy sen mukaan, mikä merkitys on lueteltu. Jos olet jättänyt huomiotta vähintään yhden kohdennetun hakutermin, mahdollisuutesi näkyä hakutuloksissa jonkin käyttäjän kyselyihin pienenee - ucuz windows vds. Jotta vältät myynnin menettämisen, sinun on analysoitava Amazon-haun suuntauksia ja laadittava luettelo tärkeimmistä hakutermeistä. Tässä artikkelissa keskustelemme tapoista, joilla voit tehdä läpikulun Amazon-avainsanan tutkimuksen kuten ammattilainen. Kaikki nämä vinkit perustuvat henkilökohtaiseen kokemukseenmme. Niinpä voimme kutsua heitä käytännölliseksi ja tehokkaaksi.

Vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla voit suorittaa laadukasta Amazon tutkimusta

 • Henkilökohtainen kokemus

Amazon-sivuston kannalta olennaisimmat hakutermit ovat laittaa itsesi asiakkaidesi kengille. Siksi aloitat tutkimuskampanjasi ajattelemalla, mitä sanoja potentiaaliset asiakkaat voivat käyttää löytääkseen juttuja. Sinun tulisi ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin silloin, kun he ostavat tuotteitasi, millaisia ​​kysymyksiä heillä olisi, ja millaisia ​​tuotteita he voivat ostaa tuotteen sijaan.

Kerää kaikki hakutermit, jotka tulevat mieleen ja tarkista ne sosiaalisen verkostoitumisen kanavien kautta, jotta näet, mitä ihmiset puhuvat tuotteestasi. Se auttaa sinua tekemään tarvittavat muutokset tietojasi ja täydentämään sitä. Täällä voit etsiä synonyymejä, lyhenteitä ja lyhennyksiä, joita käytetään yleisesti yhteisössä.

 • Amazon autocomplete

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit käyttää Amazona avainsanan tutkimustarkoituksiin? Se toimii melko yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee vain napauttaa muutamia kirjaimia hakukenttään ja tuotteet tulevat automaattisesti näkyviin ehdotuksiksi. Tämä automaattinen täydennys -toiminto ei tarjoa sinulle mahdollisimman tarkkoja tietoja, koska se näyttää termit haun useimmille. Voit kuitenkin olla varma, että sinulla on lailliset hakutermit, jotka voidaan integroida tuotetietosiisi.

Sinun on täsmennettävä ja potilas käyttää tätä automaattisen täydennyksen toimintoa. Sinun on seurattava tuotteen nimeä aakkosten kirjaimilla ja merkitse, mitä saapuu. Sinun pitäisi löytää tärkeimmät ja voimakkaimmat hakutermit, jotka vastaavat lähinnä kohteita vähittäismyyntiäsi. Lisäksi ehdotetut ryhmät voivat auttaa sinua löytämään muita ryhmiä, joiden avulla voit listata tuotteitasi.

 • Amazon ehdottaa

Amazonin sijoitusohjeiden mukaan tuotteesi näkyvät vain niissä hakutermeissä,. Tämä tarkoittaa, että sinun on sisällytettävä paitsi listan suuria määriä hakutermejä, mutta myös niihin liittyviä pitkän kantaan liittyviä avainsanoja, jotka maksimoivat mahdollisuutesi kohdistaa potentiaaliset asiakkaasi. Sinun pitäisi kuitenkin tehdä se vain siinä tapauksessa, että sinulla on lisää tilaa avainsanoille. Ensisijaisen strategian tulisi kattaa hakutermit, jotka kuvaavat tuotetta.

 • Kilpailija-tuotteet

Jos haluat löytää tärkeimmät hakutermit käyttämättä liian paljon aikaa ja ponnisteluja, voit tehdä kilpaileva analyysi. Tätä avainsanan inspiraatiolähdettä ei voida aliarvioida. Etsi näitä sanoja kilpailijoiden tuotenimeissä, luoteissa ja kuvauksissa. Täältä löydät arvokkaita avainsanoja, joita et ole ajatellut. Varmista, että tuotteen käyttö on sisällytetty otsikkoon (f. e. rasvaiselle iholle; kuivalle iholle; naisille jne.

 • Thesaurus

Sanon aina, että tämän synonymointiaineen voimaa ei arvioida arvoinen. Tämä työkalu voi olla hyödyllinen paitsi kielitieteilijöille myös Amazon-kauppiaille. Se on erityisen hyödyllistä tuotteille, joilla voi olla useampi kuin yksi nimi tai joita voidaan käyttää eri konteksteissa. Thesaurus voi tarjota sinulle erilaisia ​​sanamuotoja ja synonyymejä.

Käyttämällä tätä työkalua avainsanatutkimukseen kannattaa pitää mielessä seuraavat näkökohdat:

 1. käyttää monikko- ja yksittäisiä sanamuotoja;
 2. etsiä sanoja, jotka kuvaavat vähittäismyyntiäsi;
 3. älä unohda tavallisten kirjoitusvirheiden tekemistä;
 4. älä yritä löytää siellä synonyymeja tuotemerkkeihin.
 • Avainsana-tutkimusvälineet
Kaikki edellä mainitut avainsanatutkimustekniikat voivat olla tehokkaita, jos sinulla on vain yksi tuotelinja ja paljon vapaa-aika. Ne voivat kuitenkin tarjota sinulle samoja tuloksia kuin avainsanan tutkimusvälineitä. Jos sinulla on paljon tuotteita vastauksessasi ja haluaisi kasvattaa myyntiäsi, Amazonin ammattimainen hakuohjelma on yrityksellesi erittäin tehokas. Google on maailman suurin hakukone, mutta Amazon on maailman suurin hakukone. Google on maailman suurin hakukone, mutta Amazon on maailman suurin hakukone. suurin tuotteiden tutkimukseen. Se tarkoittaa, että Google-hakutiedot ovat samankaltaisia ​​kuin Amazon. Käyttämällä tätä työkalua voit saada käsityksen siitä, mitä potentiaaliset asiakkaasi etsivät ja etsivät hakutermejä kohdistaa Amazon-kampanjan napsautuskohtaiseen kampanjaan. Tämä työkalu on ilmainen ja voi tarjota sinulle tarkimmat tiedot verkossa. GKP: n avulla voit tarkistaa kohdistettujen hakutermiesi hakutilavuuden sekä analysoida kilpailijan sijoituspaikkoja. Sinun on kuitenkin oltava valmis, jotta GKP-tiedot voivat olla hieman erilaiset Amazonille, joten sinun täytyy säätää sitä.

Joten, Google Avainsanojen suunnittelija tekee tempun, mutta voi olla haastavaa käyttää. Lisäksi se edellyttää AdWords-tiliä.

 • SEMRush

SEMRush on ammattimainen avainsanan tutkimusväline, hakutermit, jotka perustuvat moniin analyyseihin ja tutkijoihin. Tällä työkalulla voit seurata kilpailijoita ja nähdä, mitä hakutermit tuovat heille eniten liikennettä. Paras osa siitä on, että se voi näyttää avainsanasi sijoituspaikoilla.

December 22, 2017