Back to Question Center
0

Kaavin tiedot Googlen tuloksista - Semalt Expert

1 answers:

Monet verkkovastaavat, ohjelmoijat ja kehittäjät raavat Googlea saadakseen hyödyllisiä tietoja. Ne poistavat halutut verkkosivut ja vievät tiedot CSV- ja JSON-muotoihin. Viimeisten kuukausien aikana on otettu käyttöön useita kaavintyökaluja , mutta tunnetuimpia mainitaan jäljempänä - company networks san jose.

1. Tuonti. io:

Se on hyödyllinen palvelu raaputtamaan tuhansia Google-linkkejä vain kymmenessä minuutissa. Tuo. io, voit luoda omia tietojasi ja viedä tietoja CSV- ja JSON-tiedostoihin. Tämä työkalu ei tarvitse sinun kirjoittaa mitään koodia ja sillä on 1000+ API: ta tehtävän suorittamiseen. Se tunnetaan parhaiten koneen oppimistekniikasta ja hakee tietoja haluunne mukaan. Tämä ilmainen sovellus on tällä hetkellä saatavilla Mac OS X-, Windows- ja Linux-käyttäjille. Tuonti. io ei ole pelkästään kaavin vaan myös datanpoistaja ja indeksoija.

2. Webhose. io:

Webhosen kanssa. io, voit käyttää reaaliaikaista tietoa suoraan ja indeksoida tuhansia Google-linkkejä muutamassa minuutissa. Webhose tunnetaan parhaiten konekielisen oppimisteknologiansa ansiosta ja voi muuntaa tietosi yli 120 kielelle. Lisäksi se säästää tuloksia formaateissa, kuten JSON, RSS ja XML. , Ohjelmoijat ja liikemiehet käyttävät Webhosea. io kaapata eri uutislähetykset ja matkaportaalit ja ladata tiedot suoraan niiden kiintolevyille.

3. CloudScrape:

CloudScrape, tunnetaan myös nimellä Dexi. io, on kattava palvelu, joka raaputtaa Googlea muutamassa minuutissa. Se soveltuu yrityksille ja kohdistuu pääasiassa dynaamisiin verkkosivustoihin. Roskapostittajat käyttävät tätä palvelua kopioimaan eri sivustojen web-sisältöä. Se tarjoaa selainpohjaisen editorin ja käyttää robotteja indeksoimaan verkkosivuja ja poistamaan tietoja reaaliaikaisesti. Voit helposti tallentaa uutetut tiedot Google Driveen tai Boxiin. net tai saat sen vietyksi JSON ja CSV.

4. Scrapinghub:

Jos haluat raapata 1 000 Google-linkkiä viidellä tai kymmeneen minuuttiin, Scrapinghub on oikea työkalu sinulle. Se on pilvipohjainen tiedonpoisto- ja sisällöntuotannon ohjelma, jossa on paljon ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Scrapinghubia käyttävät pääasiassa hakkerit hakemaan arvokasta web-sisältöä ja sillä on fiksu proxy-kääntäjä, jotta työsi tehdään kätevästi.

5. Visual Scraper:

Visual Scraperilla voit helposti kohdistaa ja kaataa yli kaksi tuhatta Google-linkkiä muutamassa sekunnissa. Se on yksi hämmästyttävistä ja kuuluisimmista kaavinta ja tietojen poisto-ohjelmista. Tiedot voidaan viedä muotoihin, kuten SQL, JSON, XML ja CSV. Voit helposti kerätä, seurata ja poimia verkkosisällön yksinkertaisella napsautuskohtaisella käyttöliittymällä. Käyttäjän suojaamiseksi Google on toteuttanut useita strategioita ja pyytää sinua lisäämään captcha säännöllisesti. Se tarkoittaa, että lähetät hakupereille kaksikymmentä pyyntöä, jotkut heistä hylätään heti, jos captchaa ei ole asetettu oikein. Googlen tarkoituksena on estää käyttäjiä kaapittelemasta hakukoneiden linkkejä, mutta edellä mainittuja työkaluja käytetään laajalti tietojen poistamiseen verkkosivustoista ja blogeista.

December 22, 2017