Back to Question Center
0

Semalt ehdottaa 5 kuvankäsittelytyökalun versiota

1 answers:

Kuvankäsittelytyökalu auttaa luomaan luettelot kuvista,. Tämän työkalun avulla voit purkaa kuvia ja viedä ne JSON-muotoon. Tämä työkalu on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen - umzug angebot online. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa verkkosivuston URL-osoite, jonka haluat analysoida ja napsauttaa Lähetä-painiketta. Kuvansiirto-työkalu hakee sisällön välittömästi ja saa haluamasi tulokset. Jotkut sen uusimmista versioista mainitaan alla.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF auttaa raaputtamaan PDF-dokumentteja ja jakamaan ne yksittäisiin osiin: kuviin, tekstiin, fontteihin ja metatietoihin. Voit kaatua niin monta verkkosivustoa kuin haluat, ilman laadun heikentämistä. Sinun tarvitsee vain lisätä URL-osoite ja anna ExtractPDF: n kaapata tiedot

2. Konwerter:

Konwerter on toinen suuri kuvanpoistaja, joka kuorii kuvia ja Word-asiakirjoja helposti. Tämä työkalu on hyvä yrityksille ja liikemiehille. Voit kaapata BMP-, GIF-, JPG- ja PNG-tiedostot tällä työkalulla. Sinun tarvitsee vain korostaa tiedot ja painaa "Extract" -painiketta aloittaaksesi kaapimisen. Kun Konwerter on tehty kaapimalla, voit ladata tiedot haluttuun muotoon.

3. SmallPDF:

SmallPDF on toinen kuvansiirtotyökalun versio. Se on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja voi kaataa niin monta kuvaa kuin haluat. SmallPDF ei vain raaputa JPG- ja PNG-tiedostoja vaan myös poimii tietoja PDF-dokumenteista. Voit saada tiedot luettavassa ja skaalautuvassa muodossa ja saada lisää verkkosovelluksia. Kun lisäät URL-osoitteen tai lataat kuvan, sinun tarvitsee vain klikata "Scrape" -painiketta ja antaa tämän työkalun tehtäväksi.

4. PDF Online:

PDF Online on yksi kuvanvaihdustyökalun parhaista versioista. Se saa laadukkaita kuvia ja raaputtaa suuren määrän verkkosivuja helposti. Ainoa haittapuoli on se, että tämä työkalu voi raaputtaa jopa kolme kuvaa kerrallaan. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi käyttää sitä bulkkiprojekteissa, ja sen pitää ostaa premium-versio. PDF Onlineia ei tarvitse ladata ja se voi hoitaa tietojen poiston tehtävät verkossa. Se on kattava ja luotettava ohjelma, joka soveltuu yrityksille, ohjelmoijille, koodereille, IT-asiantuntijoille ja verkkovastaaville.

5. PDFMate:

PDFMate on vielä eräs upea versio kuvantamistyökalusta. Se on tällä hetkellä käytettävissä vain Windows-käyttäjille, ja se tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. PDFMaten avulla voit kaataa niin monta kuvaa tai PDF-tiedostoa kuin haluat. Tämä työkalu raahattaa myös keltaisia ​​sivuja, valkoisia sivuja, keskustelufoorumeja ja online-hakemistoja. Se raaputtaa sekä PNG- että JPG-tiedostoja ja on luotettava ohjelmisto.

Oikean hakukoneoptimoinnin kannalta kaikkien kuvien olisi pitänyt määrittää ALT-attribuutit. Ominaisuudet kertovat Googlelle kuvista ja antavat sen käsityksen siitä, minkä tyyppistä sisältöä julkaiset. Kuvanvahvistustyökalun edellä olevat versiot ovat sekä luotettavia että tarkkoja. Ne antavat meille toivottuja tuloksia ja tarvitsemme koodin. Voit saada hyötyä näistä kuvankäsittelyohjelmista ohjelmistona, joka ei ole ohjelmoija.

December 22, 2017