Back to Question Center
0

Miten Amazon-tuotteiden luettelorakenteen parantaminen parhaalla mahdollisella tavalla?

1 answers:

Koska Amazon on lähinnä valtava hakukone, joka käsittelee pääasiassa myytäviä tuotteita, sinun pitäisi tietää, miten voit parantaa Amazon-tuotesivua oikealla optimoinnilla tärkeimmille kohdesanoille. Alla mainitsen, kuinka Amazon-tuotetiedotus voidaan parantaa pääasiallisten osien, kuten tuotenimellä, bulletpisteillä, tuotekuvauksilla ja tuotekuvilla. Loppujen lopuksi löytää itsesi tärkeimpien hakutulosten joukosta - telefone suporte tecnico locaweb login. Katsotaan siis, kuinka voit parantaa Amazon-avainsanojen optimointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten parantaa Amazon-tuotteiden luetteloa

Ennen kaikkea aloitetaan muutamia peruskäsitteitä avainsanoista ja niiden oikeasta käytöstä optimoinnissa tuolla. Joten, jos haluat nähdä suuremman verkkoliikenteen, joka on vedetty tuotetietoihisi, sinun on parannettava Amazon-profiilia ja sen pääosastoja - pääset lopulta nauttimaan korkeammista rankingista, jotka ovat parhaiden myyjien joukossa,. Toisaalta nykyiset hakusertifikaatit ovat menossa hyvin - aivan kuin pudotusvarastosi todellinen myyntikehitys. Toisaalta kuitenkin voit hallita markkinoita joidenkin todella houkuttelevien kuvausten avulla, jotka ovat hyvin optimoituja pääkohdistesi avainsanoille ja pitkillä hännän hakulausekkeilla, joita todelliset ostajat käyttävät. No, se on eräänlainen paradoksi - jos sijoitat korkeammalle, sinut löydetään nopeammin ja myydään enemmän. Tai päinvastoin - kun löydetään nopeammin, myydät enemmän ja kasvaa korkeammaksi. Alla selitän mysteeri ja näytän sinulle, kuinka Amazon-tuotteiden luetteloa parannetaan sen tärkeimmillä osuuksilla.

Tuotteen otsikon luominen

. Tämä tarkoittaa sitä, että aina, kun käytät avainsanoja tai pitkäjänteisiä hakulausekkeita - niin tuotteesi otsikossa kuin muualla tuotesivullasi - kannattaa välttää kaikin keinoin. Muodosta tuotetiedostoa luodessasi kirjoittamalla tärkeimmät avainsanat niiden vähenevän järjestyksen mukaan. Et tietenkään ymmärrä tätä tietenkään, ellei haluat, että se sopeutuu avainsanoihin ja tee itsellesi enemmän haittaa kuin hyvä.

Luettelopisteiden ja tuotekuvauksen optimointi

Ensinnäkin vältä seuraavia yleisimpiä virheitä luettelopisteiden ja tuotetiedon optimoinnilla:

  • Älä sisällytä mitään tarkkoja tai jopa harhaanjohtavia tietoja tarkoituksellisesti - esimerkiksi vain täsmällisen hakuhaun avulla tuotemerkillä tai muulla kilpailevalla.
  • Vältä luomasta liian pitkää luetteloa luettelomerkistä tai liian pitkistä tuotekuvauksista, jotka on pakattu paljon tarpeettomilta / päällekkäisiltä tiedoilta.
  • Älä koskaan yritä siirtää kävijöitä toiselle verkkosivustolle (i. e. , älä yritä käyttää kolmannen osapuolen hinnoittelua, täsmällistä valmistajaa tai avoimia mainostustietoja siellä).
December 22, 2017