Back to Question Center
0

Tiedot kaavinta selittämässä Semalt

1 answers:

WebHarvy on suosittu datan kaavinta ohjelmisto. Se poistaa tiedot automaattisesti eri verkkosivuilta ja tallentaa sisällön haluttuihin muotoihin. WebHarvyn avulla voit kaapata tietoja teknologiatuotteista, lehdistä, uutislähteistä, matkaportaaleista ja sähköisistä kaupankäynnistä. WebHarvy sisältää runsaasti kehittyneitä ominaisuuksia, joiden avulla voimme kerätä tietoja vaikeista sivustoista helposti - home network setup service near me. Joitakin sen näkyvimpiä ominaisuuksia on kuvattu alla.

1. WebHarvy kuolee kuvia ja videoita:

WebHarvy-ohjelman avulla voit poistaa tiedot suosikkikuvista ja videoista helposti. Tämä työkalu tunnistaa ensin kuvan luonteen ja raaputtaa sen tarpeidesi mukaan. Se raakaa pääasiassa tietoja PNG- ja JPG-tiedostoista, mutta voit myös poistaa tietoja PDF-dokumenteista.

2. WebHarvy järjestää Web-sisällön:

WebHarvyn toinen erottuva piirre on se, että se järjestää Web-sisällön ja auttaa sinua julkaisemaan sen heti. Sinun tarvitsee vain määrittää muutamia malleja, ja WebHarvy lataa kiintolevyn sisällön offline-käyttöihin. WebHarvy sopii ihmisille, joilla ei ole ohjelmointitaitoja ja jotka haluavat perustaa yrityksen.

3. Tehokas web-indeksointiyritys:

WebHarvy indeksoi verkkosivustosi ja auttaa sinua parantamaan sivustosi hakumainoksia. Voit myös luoda online-varauslomakkeita ja hakukoneilmoituksia tämän työkalun avulla. Lisäksi WebHarvy etsii avainsanoja puolestasi ja kaappaa tietosi häiritsemättä pitkillä hännän ja lyhyen hännän avainsanoilla.

4. WebHarvy erottaa tiedot dynaamisista verkkosivustoista:

Useimmat verkkokaappaajat s eivät pysty poistamaan tietoja dynaamisista verkkosivustoista ja jättävät paljon virheitä tuotoksissa. Mutta WebHarvy korjaa kaikki virheet ja oikeinkirjoituksen virheet tuotoksesta. Se kerää tiedot AJAX-sivustoista ja lataa ne suoraan kiintolevylle.

5. WebHarvy vie tietoja eri muodoissa:

WebHarvyn avulla voit viedä tietoja Excel-, CSV-, XML-, JSON-, SQL Server-, Oracle-, MySQL- ja OleDB-. Lisäksi työkalu voi viedä tietoja Excel 2003: een ja Excel 2007: een. Tiedot tallennetaan automaattisesti haluttuun muotoon.

6. WebHarvy tarjoaa roskapostisuojauksen:

WebHarvyn avulla voit varmistaa turvallisuutesi ja yksityisyytesi internetissä. Tämä työkalu ei käsittele tietoja haitallisista verkkosivustoista ja tarjoaa käyttäjille täydellisen roskapostisuojauksen.

7. Ajoittaa Web Scraping -tapahtumat:

WebHarvyn avulla voit aikatauluttaa web-kaavinta istuntoa ja päättää, kuinka monta sivua haluat kaapata tunnin aikana. Tämä työkalu voi raaputtaa jopa 10 000 sivua 30 minuutissa ja voi ottaa satoja web-kaavintahankkeita päivässä.

8. Deep Integration API: n avulla:

Tällä verkkoratkaisutyökalulla on avoin sovellusliittymä, joka auttaa luomaan ja muokkaamaan verkkokaappaamishankkeita helposti. Voit muokata asetuksia ja poistaa tiedot yhdellä API: lla tai useilla API: lla.

9. WebHarvy havaitsee päällekkäiset tiedot:

WebHarvyn avulla voit havaita päällekkäiset sisällöt ja päästä eroon heti. Verkkovastaavan on tärkeää julkaista laadukasta sisältöä parempien hakukoneiden sijoitusten suhteen. WebHarvy on automaattinen työkalu, joka tunnistaa päällekkäiset tiedot ja korjaa ne heti, mikä tekee työstä helpompaa.

10. WebHarvy - SEO friendly -työkalu:

WebHarvyn avulla voit kaapata tietoja metakoodeista, kuvista, sisäisistä ja ulkoisista linkkeistä ja tag-attribuutteista. Se on SEO-helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa parantamaan sivustosi hakukoneiden sijoituksia.

December 22, 2017