Back to Question Center
0

Kuinka myydä lisää Amazonissa tärkeimpien avainsanojen kanssa valitaan oikealla tavalla?

1 answers:

Jos haluat tietää, miten voit myydä enemmän Amazon - tämä lopullinen opas valitsemalla Amazon myydyin avainsanoja ja pitkät häntä yhdistelmät on juuri sinulle! Kaikki tietävät, että oikeiden hakutermien tuotesivun optimointi on avainasemassa yhä kasvavassa verkkokauppaliiketoiminnassa. Asia on kuitenkin, että vaikka tiedätte jotain, se ei välttämättä tarkoita, että sinä pystyt todella tekemään sen oikealla tavalla käytännössä. Siksi alla mainitsen, kuinka voit myydä enemmän Amazon-tuotteissa seuraavilla päätavoitteilla tuotesivusi optimoinnilla tärkeimmille kohdesanoille. Aloitetaan siis - stoffreste kaufen.

Miten myydä lisää Amazon - Amazon optimointiopas avainsanoilla

Alla näet kaikki seuraavat Amazon-tuote-sivuoptimoinnin seuraavat selkäranka-elementit: tärkeimmät kohdesanat ja pitkät häntä hakulausekkeet. Kuinka paljon etusijalle tulisi antaa perusteellinen avainsanatutkimus? Mitkä avainsanat lasketaan päätavoitteiksi? Mitkä ovat parhaita paikkoja, joilla pääset tärkeimpiin avainsanoihisi? Kuinka tietää, mitkä avainsanat on käytettävä tuotesivun optimointiin?

Aloitetaan määritelmällä

Amazonin näkökulmasta suurena hakukoneena, joka käsittelee myyntitarjouksia, termi "avainsana" on joko yksittäinen avainsana tai pitkäaikainen avainsana, tail yhdistelmä, jota live-shopper käyttää syöttääkseen hakupalkkiin siellä. Yleisesti ottaen avainsanojen yleinen hakuoptimointi on hyvin samankaltaista suurille hakukoneille (kuten Google itse) ja Amazonin A9-ranking-algoritmille.

Amazon ja avainsanat

Miten myydä enemmän Amazon? Asia on, että vastaus voi olla melko yksinkertainen ja todella haastava samanaikaisesti. Yleensä ottaen jokainen aloittelija myyjä Amazon voi kiivetä alkuun tuotehaku siellä - avulla tuotemainosten optimointi oikeaan kohde avainsanoja. Tietenkin se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta jos potentiaalinen asiakas ei löydä tuotetarjontaasi etsimällä asiaankuuluvaa avainsanaa, etkä voi tehdä mitattavissa olevaa edistystä koko verkkoliiketoiminnassa, eikö?

Mistä pääkohdan avainsanoja etsitään?

Se voi tuntua no-brainer, mutta ensimmäinen paikka sisällyttää tärkeimmät avainsanat on tuotemainoksesi itse. Tarkoitan, että avainsanasi tulisi sijoittaa ensisijaisiin tuotesivun osiin, sen lisäksi, että niiden merkitys on vähentynyt (kuten tuotenimi, tuotekuvaus, luettelopisteiden pistemäärä, kuva-alttotunnisteet). Näin Amazonin A9-hakuvertailusalgoritmi tarkastaa tuotemallistasi asteikolla, etsi nämä tärkeimmät kohdesanat ja pitkäketjuiset hakuyhdistelmät ja ottaa ne huomioon, jotta ne päättäisivät lopullisesti - mitkä kohteet haut ovat parhaiten yhteydessä tuotteesi sivuihin ja missä haluat näyttää tarjouksesi luettelossa asianomaisista SERPs-palveluista.

Ja toinen paikka avainsanasi käyttämiseen on erityinen osio nimeltä "hakutermit. "Nämä osastot näytetään Amazon aina, kun luot uuden tuotteen listalle. Yksinkertaisesti, sinulle tarjotaan viisi kenttää, joissa on 50 merkkiä, jotta voit täyttää ne mitä tahansa mielestänne hyväksyttävinä, jotta asiaankuuluvat haut osoittaisivat suuntaasi. Koska nämä kentät eivät todellisuudessa ole näkyvissä Amazonin eläville asiakkaille, niitä käytetään vain sijoitustarkoituksiin. Ja tässä on, miten voit myydä enemmän Amazonista - ennen kaikkea varmista, että käytät näitä tausta-alueita viisaasti, jotta voit hyödyntää parhaiten niiden enimmäisasemaa. Anna tarkemmin huomiota tähän osaan, jotta kaikki on paikallaan. Sinun on tiedettävä tarkalleen, mitä varten ja mihin tarkoitukseen teet siellä - älä epäröi syventää asiaa ja lukea ainakin pari askel askeleelta ohjeita, jotka liittyvät taustaan ​​hakutermeihin.

Vaihe yksi: Aivoriihi

Ensimmäinen askel täällä vie iso kuvan tärkeimmistä kohdesanoista ja niiden yleisten hakumäärien ymmärtämisestä, joiden käyttötaajuus liittyy tiettyihin myymälääsi oleviin tuotteisiin. Mitä tulee minuun, suosittelen Googlen avainsanojen suunnittelijaa - se voi olla loistava lähtökohta alkuperäiselle avainsanatutkimukselle. Lähinnä koska se vetää varsinaisen hakutietoja Internetin joka puolella, eikä keskittyä pääasiassa mihinkään yksittäiseen verkkokauppaan kuten Amazon itse. Joten sinun on parasta käyttää Avainsanojen suunnittelija -työkalua - ainakin muokata alkuperäistä luetteloa tärkeimmistä kohdesanoista, joita aiot tarkentaa ja käyttää hieman myöhemmin.

Toinen vaihe: Puhdistaminen

Seuraavaksi sinun on valittava räätälöity avainsanatyökalu, jolla avainsanalistasi muuttuu ehdottomasti lyhyemmäksi. Tarkoitan, että sinun pitäisi ymmärtää kunkin avainsanan ja pitkät häntäyhdistelmien käytön todelliset suuntaukset, jotta voit säilyttää vain voittamat hakulausekkeet ja poistaa muilta vähemmän lupaavilta.Minusta, kun olen iso-aikainen pelaaja, joka todella osaa myydä enemmän Amazon-tuotteissa, suosittelen käyttämään yhtä seuraavista avainsanan tutkimusvälineistä ja online-kehyksistä, kuten KeywordInspector, KeywordTool. io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit tai MerchantWords. Jokaisella näistä työkaluista on käytännöllinen suorituskyky, joten se on vain sinulle, joka valita.

Kolmas vaihe: Paikantaminen

Kun olet tehnyt tärkeimmät avainsanalistasi lyhyen ja kätevän käytännön tarkistuslistalle,. Tässä tuote-sivusi pääosiot optimoidaan jäljelle jääneille avainsanoille:

  • Tuotteen nimi - on tarkoitettu kuljettamaan tärkeimpiä avainsanoja niiden merkityksen vähenemässä ja käyttötaajuus (tärkeys).
  • Luettelomerkit - Ole varovainen, sillä tämän osan tarkoituksena on tuotespesifikaatio lyhyt ja suppea luettelo sen ensisijaisista ominaisuuksista ja hyödyistä sen sijaan, että täyttettäisiin niin monta avainsanoja.
  • Tuotekuvaus - edellisen kappaleen laajennettuna versiossa tuotekuvauksesi on täysin kannattava paikka sisällyttää loput jäljellä olevat avainsanat ja pitkät häntä hakulausekkeet siellä.

December 22, 2017