Back to Question Center
0

Web Scraper Link Selector selittää Semalt

1 answers:

Verkkosivustolta löytyvät verkkosivustot ja täsmennetään tarkat tiedot,. Se on erittäin tehokas online-prosessi, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden purkaa useita sivuja, jotka käyttävät Ajax JavaScriptia. Käyttäjät voivat asentaa tämän erityisen kaavintyökalun helposti ilman edistyneitä teknisiä taitoja. Web kaavin voi auttaa heitä keräämään kaikki tarvittavat tiedot nopeasti ja helposti. Se on paras ilmainen kaavinta Chrome-laajennustyökalu, joka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat purkaa tietoja verkkosivustosta ilman ammattia.

Joka kerta kun web-kaavin avaa uuden sivun Internetistä, käyttäjien on otettava osa elementistä - buy quality backlinks uk top. Suunnitelman luomisen jälkeen käyttäjien on kehitettävä valitsimia. Ne ovat kohdesivustossa olevia elementtejä, jotka sisältävät tiettyjä tietoja. Käyttäjät voivat lisätä, muokata tai poistaa valikoita paneelin kautta. Käyttäjät voivat käyttää tätä kaavinta työkalua erilaisten tietojen keräämiseen, kuten sisältöön, taulukoihin, kuviin, puhelinnumeroihin, hintoihin ja muuhun. Kun keräävät tarvitsemansa tiedot, käyttäjät voivat kopioida tulokset TSV: ksi leikepöydälle ja tallentaa ne kansioihin tai viedä tulokset Google-dokumentteihin Excel-laskentataulukkoon.

Navigointi useiden tasojen kautta

Käyttämällä tätä uuttamistyökalua webhakuja voi siirtyä eri luokkien ja alaluokkien välillä ja valita helposti linkkitekstit. He voivat esimerkiksi valita kaksi linkkivalitsinta: yksi pääluokista ja toinen alaluokkien osalta. Tällä tavoin on mahdollista selata eri verkkosivuja ja purkaa URL-osoitteet.

Miten käsitellä sivujen käyttöä

Nykyään monet verkkokaupoista ja vähittäismyyjistä on useita luokkia verkkosivustoillaan. Käyttäjien on päätettävä, minkä luokan he haluavat käyttää. Jokaisella ryhmällä on luettelo tuotteistaan ​​sekä sivutunnisteita. Lisäksi käyttäjien on muistettava, että on olemassa joitakin sivuja, jotka ovat käytettävissä vain sivutunnistussivuilla eikä tietystä luokasta. Heidän on vain aloitettava luomalla sivukartta (suunnitelma) ja aloitettava esineiden poistaminen. Niiden on tehtävä toinen linkinvalitsin sivutunnusten valitsemiseksi. Käyttäjien on muistettava, että kun web-kaavin avaa tietyn luokan, se voi vain kerätä kohteita kyseiseltä sivulta. Sen jälkeen se voi käyttää erilaisia ​​mahdollisia sivutunnistelinkkiä. Nämä linkit voivat löytää lisää tietoja, samoin kuin lisää sivutunnuksia käyttäjille.

Tällä irrotustyökalulla on hienoja ominaisuuksia, ja se voi auttaa web-hakuja keräämään haluamansa tulokset ja analysoida niitä myöhemmin. Se on yksinkertainen työkalu, joka ei vaadi koodausta ja käyttäjien ei tarvitse olla kehittyneitä tietokoneohjelmointitaitoja. Se on paras ilmainen web kaavinta Chrome-laajennus muille kuin ohjelmoijille, jotka haluavat purkaa tietoja verkkosivustosta ilman web-kaavin ammattilainen. Heidän on vain käytettävä Google Chrome -selainta sen asentamiseen.

December 22, 2017