Back to Question Center
0

Semaltin osuudet Paras tapa kaapata tietoja sivustosta

1 answers:
(8)

Octoparse on hyödyllinen ja tehokas data-kaavinta . Se voi optimoida ja työntää tietojesi ponnisteluja seuraavalle tasolle. Octoparse tulee sekä ilmaisin että maksullisin versioin. Sen maksuttoman version avulla voit nopeasti jopa 5 tuhannen verkkosivun raapia.

Octoparse kerää ja raaputtaa tietoja Internetistä, ja sillä on yli 150 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa. Vuodesta 2014 lähtien Octoparse tarjoaa korkeatasoisia tiedonhankintapalveluita ja pyrkii tekemään parannuksia tarpeen mukaan - tipos de objetiva fotografia artistica.

Tiedot ovat yleensä saatavilla Internetissä rakenteilla. Okkiparssilla et voi vain kaataa tietojasi, mutta voi myös järjestää sen oikein. Saatavilla olevista tiedoista voi tulla arvokkaita tietoja, koska Octoparse mahdollistaa sen. Joitakin sen ominaispiirteitä on mainittu alla.

1. Hyvä ei-ohjelmoijille

Octoparse helpottaa tietojen poistamista Internetistä ilman ohjelmointitaitoja. Tämä työkalu soveltuu sekä ei-koodereille että ei-ohjelmoijille ja poistaa automaattisesti web-sisällön sekä dynaamisilta että peruskäyttöalueilta. Lisäksi se antaa meille mahdollisuuden tallentaa tiedot puhtaaseen, jäsenneltyyn muotoon. Octoparse-sovelluksella voit helposti muuntaa tietoja mukautetuiksi sovellusrajapinnoiksi ja saada haluamasi tulokset.

2. Octoparse pilvipalveluksi:

Octoparse on pilvipohjainen alusta, joka vie useita verkkosivuja tunnissa ja saa halutut tulokset säästämällä aikaa ja energiaa. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteiston rajoituksista, koska tämä työkalu ei tarvitse mitään huoltoa ja voi suorittaa tehtävänsä säännöllisesti.

3. Tarkkaile hintoja Octoparseilla:

Octoparse on eräs tunnusomaisimmista ominaisuuksista, että se auttaa sinua seuraamaan hintoja ja vertailemaan eri tuotteita. Se soveltuu ostosten verkkosivustoihin, kuten Amazon ja eBay, ja saa tietoja kilpailijan sivustosta helposti. Lisäksi tämä työkalu raaputtaa reaaliaikaisia ​​tietoja vain muutamalla klikkauksella ja säästää paljon aikaa.

4. Generate leads:

Octoparseilla voit luoda johtosarjoja ja rakentaa myyntilistan muutamassa sekunnissa. Sinun ei tarvitse ohjelmoida taitoja, koska Octoparse kapeaa valtavan määrän tietoja automaattisesti. Se auttaa sinua mainostamaan tai mainostamaan brändisi paremmin. Okkiparssilla voit parantaa markkinointistrategioita ja tehdä parempia päätöksiä ja ennusteita.

5. Hyvä opiskelijoille ja opettajille:

Opiskelijat ja opettajat tarvitsevat aina tarkkoja tietoja tutkimustyönsä tehostamiseksi. Octoparse-sivustolla voit kaapata mahdollisimman monta verkkosivuja ja saada helposti tietoja e-kirjoista ja lehdistä. Se auttaa sinua saamaan mielekäs ja skaalautuva tietojen aikayksikön.

6. Point-and-Click-liitäntä:

Octoparse tunnetaan parhaiten sen pisteen ja napsautuksen rajapinnasta. Sen kehittynyt koneoppimistekniikka etsii ja raaputtaa tietoja vain muutamalla napsautuksella. Sinun tarvitsee vain korostaa haluamasi tiedot tai lisätä verkkosivuston URL-osoite ja antaa Octoparse suorittaa tehtävänsä. Se hoitaa kaiken sotkuisen työn näytön takana.

7. Käytä kaikentyyppisiä sivustoja:

Olipa sinun tarvitsee poistaa tietoja yksityisestä blogista tai dynaamisesta verkkosivustosta, Octoparse voi käsitellä kaikentyyppisiä sivustoja helposti. Voit jopa kaapata tietoja JavaScript-, AJAX- ja HTML-dokumenteilta ja säästää aikaa ja energiaa.

December 22, 2017