Back to Question Center
0

Ovatko avainsanatutkimustyökalut Amazon myyjille todella tarpeellisia omalle tuotemainokselleni?

1 answers:

Itse asiassa jokainen verkkokaupan tai pudotuslähetysliiketoiminta-alustan (kuten Amazon itse, samoin kuin eBay, Alibaba-myymälä, Walmart jne.) ovat itse asiassa paljon kuin alkuperäiset hakukoneet luonteeltaan. Se tarkoittaa, että asianmukainen sisältöoptimointistrategia on välttämätön osa jokaista vähittäiskaupan menestystä siellä. Näin täsmällisesti kohdistettu ja syvällinen avainsanatutkimus on juuri se, mikä vetää linjan todellisen online-projektin ja absoluuttisen liiketoiminnan epäonnistumisen välillä. Ja se tarkoittaa, että käyttämällä laadukkaita avainsanan tutkimustyökaluja suunniteltu Amazon myyjä tulee välttämätöntä välttämättömyys - tarvitaan vain selviytyäkseen tämän todella räikeästi tasolle markkinatilanteen siellä - eikä minkäänlaista ylellisyyttä, kuten saatat ajatella. Joten aion näyttää joitain melko hyviä avainsanatyökaluja Amazon-myyjille - skorpioni ja amburi sobivus ee.

Kaikki ovat käytännöllisiä ja luotettavia online-apulaisia, jotka testasin omalla tuotetiedotuksellani tungosmarkkinoilla - kokeile vähintään seuraavia kokeiluja: 1)

Google Avainsanojen suunnittelija

Ei ihme, tämä hyvä vanha avainsanan tutkimus ja mainosten hallintapalvelu on tehokas optimointityökalu, jota perinteisesti käytetään leijonanosan asiantuntijaresursseja. Tietenkin Google-avainsanojen suunnittelija ei ole räätälöityjä työkaluja Amazon-myyjien keskuudessa. Kuitenkin, kun kyseessä on avainsanan tutkimus ja ymmärrys tärkeimmistä tuotehakujen kehyksistä - Avainsanojen suunnittelija -työkalu on juuri sellainen, joka voi antaa sinulle hyvän alkupisteen, joka näyttää sinulle suuren kuvan kaikista mahdollisesti voittaneista ja kannattavista avainsanoista. Ideaalisesti, jos ne on optimoitu oikealla tavalla, niiden pitäisi olla tärkeimmät avainsanat, jotka auttavat luomaan orgaanista hakuliikennettä Amazon-tuotetietoihisi ja siten määrittävät yleiset tuloja tuottavat liiketoimintamahdollisuutesi. Myyjä Prime

Kun etsit kaikkein kannattavimpia avainsanoja ja voittamattomia pitkäketjuisia tuotehakuyhdistelmiä, myyjä Prime on varmasti löydetty parhaat välineet Amazon myyjille. Kaikki on yksinkertaista täällä. Sinun tarvitsee vain syöttää mikä tahansa tuotenimi tai yksittäinen Amazon ASIN -numero - ja olet valmis, ja sinulla on luettelo arvokkaista avainsanoista, jotka on valmisteltu sinulle melkein hetkessä.

AMZ Insight

Se on toinen hyvä vaihtoehto avainsanatutkimukselle ja listan optimointiin Amazon. AMZ Insight on kaikki Amazonin myyjille suunnatut työkalut, jotka ovat tarkempia. Siksi tämä "työkalupakki" voi auttaa sinua paitsi kilpailukykyisen ja pitkäkestoisen avainsanan ehdotuksen avulla, mutta etsii huipputrendejä hakukyselyitä, arvioi niiden keskimääräiset hakutilavuudet ja mittaa niihin liittyvien tuotteiden määrää, jotka on jo indeksoitu tietyn avainsanan, jossa arvioidaan avainsanojen kilpailun nykyistä tasoa, CPC-mainoksia ja vielä enemmän.

December 22, 2017