Back to Question Center
0

Voinko antaa neuvoja Amazon-listautumisasiantuntijalta?

1 answers:

Useimmat meistä (ei sanoa jokainen Amazon listaus asiantuntija) tietää, että tämä todella tungosta verkossa markkinapaikka on lähinnä jättiläinen tuote hakukone. Ja asia on se, että Amazon on luultavasti suurin tämän tietynlainen paikka, joka on koskaan löytynyt Webistä. Se merkitsee sitä, että yhteinen kilpailutaso on todella vakava ja jopa väkivaltainen siellä. Joten, miten selviytyä sellaisen epäystävällisen tilan alla, joka hallitsee Amazonin verkkokauppaa? No, uskon, että avain kaupalliseen menestykseen Amazonin alueella on suoraan tuotteen tuotekuvauksen optimoinnissa oikeisiin kohdesanoihin, jotta voit saada paremman online-altistuksen kohteen etsinnälle. Alla on muutamia kohtuullisia lausuntoja ja älykkäitä ideoita Amazon listautumisasiantuntijalta, jotta voit ohjata sivusi optimointia uudelle tasolle.

Optimization Tips & Tricks Amazon Listing Expert

Ensinnäkin, kohtaamme sen - tuoteselosteen optimointi on jatkuva prosessi, loppuun - free text psd logo maker. Tarkoitan, että Amazon Best Sellers ja sen yhteinen tuotenumerolaskenta todella perustuvat yleiseen kaupankäynnin suorituskykyyn yhdistettynä oikeaan tavoihin tuotetietojen optimoinnissa kohteen etsinnässä. Ja asia on se, että tämä alkujärjestyslaskenta on jatkuvasti tarkistettu niin, että se päivitetään tunneittain ja heijastaa jokaisen myyntituloksen viimeisintä myyntihistoriaa siellä. Ja tässä on muutamia tärkeitä vinkkejä, joita ei ole vain jokaisen Amazon listan asiantuntijan, vaan kaikkien kunnianhimoisten verkkokauppiaiden, jotka tarjoavat kaikenlaisia ​​myytävänä olevia tuotteita. Joten, tässä sinun pitäisi tietää Amazon-tuotteiden optimoinnista lyhyesti.

Yleensä olet saanut jotain noin 50 merkkiä jokaisen viiden hakukentän täyttämiseen. Ja haastavin asia tässä on käyttää näitä luottorajoja järkevästi ja tekemään parhaansa luoda mahdollisimman monta ainutlaatuista pitkäjänteistä hakutermiä.

Yksilölliset hakusanat (ei lauseita)

Relevanssi on yksi ensisijaisista hakuehtoratkaisuista,. Huomaa kuitenkin, että täsmällisen tekstin vastaavuuden taso on myös vahva ranking-tekijä (perustuu virallisiin Amazon-ranking-ohjeisiin).

Seuraavassa on muita voimakkaita tekijöitä (lukuun ottamatta täsmällistä tekstikyselyhausta), jotka otetaan huomioon A9-hakujärjestysalgoritmissa:

1. myyntihistoria;

2. viimeisimmän myynnin edistyminen (kuukausittain, viikoittain jne. );

3. kilpailukykyinen tuotteen hinta ja valinta;

4. nykyinen saatavuus.

Long-Tail-hakutermit

  • Älä tuhlaa aikaa ja vaivaa uudelleenkäyttäessäsi tuoteselosteeseen sisältyviä pitkään tai yksittäisiä hakutermejä luotiin pisteitä tuotesivullasi.
  • Voit vapaasti harkita asianmukaisia ​​synonyymeja ja erilaisia ​​LSI-avainsanan yhdistelmiä, joita monet samankaltaiset kuluttajat voivat käyttää.
  • Olisi parasta välttää lainausmerkkejä, koska yleensä tämä leikkaa jo rajoitettu pituus jokaiselle tuotesivulle.
  • Älkää välittäkö itsellesi minkäänlaisia ​​välimerkkejä, singular / plural, samoin kuin muita vastaavia sanamuotoja - Amazon sanoo, että tällaiset toimet olisivat epäilemättä hyödyttömiä, koska sen hakukone käsittelee näitä yhdistelmiä tavallisesti samalla tavoin.

December 22, 2017