Back to Question Center
0

Kuinka tunnistaa myydyt avainsanat Amazon-listalle?

1 answers:

Se on ei-aivoton, että menestyksekkäälle tuotteelle jokaiselle myyjälle täytyy olla oikea lista myydä avainsanoja Amazon listan optimointia varten. Arvioidessaan oikein, nämä täsmällisesti kohdistetut hakuehdot ja sanan yhdistelmät voivat auttaa tarjouksia näkymään juuri potentiaalisten ostajiesi edessä käyttämällä etäyhteyden ilmaisua löytääkseen he tarvitsevat. Siksi luultavasti ainoa tapa maksimoida tuloja tuottava liiketoimintapotentiaali on saada tuotteesi sijoitettu myyntiin niin monta alkuun haettua ja siten erittäin arvokasta kyselyä kuin mahdollista. Mutta onko olemassa mitään yleismaailmallista lähestymistapaa hallita avainsanoja Amazon luettelot, kuten pro? Katsotaanpa.

Best Sellerin lähestymistapa avainsanoihin Amazon Listalle

Ennen kaikkea, kohtaamme sen - suuret hakukoneet (kuten Googlen itse) käyttäjäkäynnin keskimääräinen aika sekä napsautussuhde -mittarit, jotta päästäisiin kohtuulliseen päätökseen henkilökohtaisen sijoitustilan myöntämisestä kullekin verkkosivulle, joka löytyy Internetistä indeksissä - анекдот мешок. Samaan aikaan kuitenkin Amazon'n A9-hakualgoritmi pyörii vain yhden voimakkaasti myyntikeskeisen mittauksen mukaan - muuntamisen nopeus osoittaa, kuinka hyvin kävijät muunnetaan potentiaalisista asiakkaistasi todellisiin ostajiin. Tämä tarkoittaa, että A9-algoritmissa otetaan huomioon viimeisimmän myynnin edistyminen ja myönteisten shopper-katsausten määrä myös erittäin vahvoina tekijöinä.

Aloita avainsanatutkimuksestasi Piece of Mind

Joten, miten onnistua parempaan orgaanisen rankingin Amazonin SERPs: iin jo alusta alkaen? Uskon, että kaikki myyvät siellä (ja varsinkin nuoret verkkokauppiaat) pitäisi aloittaa tekemällä tuotetietojasi houkuttelevammaksi A9: n tunnustettavaksi laadukkaiksi, mikä on ehdottomasti syytä osoittaa yhä useammille potentiaalisille asiakkaille, jotka tekevät verkkokauppoja Amazon. Ja tässä voi auttaa paljon. Harkitse seuraava lyhyt luettelo, jossa on yksinkertaisia ​​ehdotuksia ja vinkkejä, jotta voit kääntyä kohdistamalla oikeat avainsanat Amazon-listalle - pehmeäksi ja täysin hallittavaksi ponnistukseksi.

Muokkaa tärkeimpiä kohde-avainsanasi Amazon-listalle

  • Yritä ajatella laatikon ulkopuolella. Muista, että kohdeyleisö voi aina etsiä myytäviä kohteita - voi mahdollisesti tulla lopulta voittavan avainsanasi tai pitkäketjuisen hakumallin.
  • Älä epäröi tarkistaa sanastoa kahdesti löytääkseen muita lupaavia synonyymejä siellä, samoin kuin LSI-avainsanoja, jotka liittyvät tuotteen tai kohteen luokkaan.
  • Varmista, että harkitset kunkin avainsanan arvioitua hakutilavuutta ennen sen sisällyttämistä päälistalle mahdollisista ehdokkaista. Suosittelen avainsanatyökalujen, kuten kauppiaiden sanojen tai avainsanan tarkastajan, avulla saat kyseisen metrijärjestelmän keskimääräiset arviot.
  • Muista, että joskus todella haastavia hakuyhdistelmiä löytyy edes väärin kirjoitetuista sanoista, valinnaisista versioista singular / plural -muodoista, samoin kuin samaan aiheeseen liittyvässä osassa olevat avainsanamuutokset.

December 22, 2017