Back to Question Center
0

Parhaat työkalut suurien tietojen kaavintaan - Semalt Advice

1 answers:

Osa työkaluista on tarkoitettu harrastajille ja muut soveltuvat yrityksille ja brändeille. Jos haluat poistaa tietoja yksityisiltä blogeilta tai sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoilta, sinun on käytettävä seuraavia työkaluja, jotka lupaavat laadukkaita tuloksia.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub on Firefox-laajennus - boat sail values. Se on yksi tunnetuimmista työkaluista suurien tietojen kaappaamiseen ja visualisointiin Internetistä. Asennuksen ja aktivoinnin jälkeen Outwit Hub antaa upeat web-kaavinta ominaisuudet selaimellesi. Se tunnetaan parhaiten sen tietojen tunnistamisominaisuuksista eikä vaadi ohjelmointitaitoja työn tekemiseen. Voit käyttää Outwit Hubia sekä yksityisille verkkosivustoille että dynaamisille verkkosivuille. Tämä freeware sopii aloittelijoille ja keskisuurille yrityksille.

2. Tuonti. io:

Tuonti. io on hyvä vaihtoehto Kimono Labsille. Se on kattava ja tehokas palvelu suurien tietojen visualisointiin ja kaavintaan muutamassa minuutissa. Tuonnin yhteydessä. io, voit luoda sivustokarttoja ja raaputtaa useita verkkosivuja. Se omistaa erinomaiset dynaamiset tiedonsiirtoominaisuudet ja käsittelee AJAX- ja JavaScript-tiedostoja. Lisäksi tuonti. io poimii tietoja PDF-tiedostoista ja kuvista tinkimättä laadusta.

3. Spinn3r:

Se on loistava valinta koko sivuston, blogien, sosiaalisen median sivustojen ja RSS-syötteiden kaavintaan. Spinn3r: n avulla voit indeksoida ja indeksoida verkkosivustoasi kätevästi. Se käyttää firehose API ja antaa sinulle mahdollisuuden suodattaa tietoja helposti. Paras osa tätä ohjelmaa on, että se raaputtaa tietosi tiettyjen avainsanojen avulla ja auttaa poistamaan irrelevantta verkkosisällön.

4. FMiner:

Se on kattava työkalu suurien tietojen kaappaamiseen ja visualisointiin Internetissä. Fminer on paras web-kaavintaohjelma, joka yhdistää huippuluokan ominaisuuksia ja tekee joitain tietojen hankintaprojekteja helposti. Jos olet kehittänyt blogin ja haluat kasvattaa yritystäsi, sinun on käytettävä Fmineria kaavamaan tietoja mahdollisimman monista verkkosivuista. Se pystyy helposti käsittelemään projekteja, jotka edellyttävät monikerroksisia indeksointeja ja välityspalvelinten luetteloita.

5. Dexi. io:

Tämä työkalu on hyvä dynaamisille verkkosivustoille ja raaputustietoja vaarantamatta laatua. Dexi. io on yksi parhaista ja helpoimmista palveluista kaappaamiseen ja suurien tietojen visualisointiin. Tämän työkalun ansiosta voimme luoda indeksoijia ja hakea tietoja reaaliaikaisesti. Se tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, ja tiedot tallennetaan suoraan Boxiin. net tai Google-asema. Voit myös viedä tietosi CSV- ja JSON-tiedostoihin.

6. ParseHub:

Parsehub on kattava ja hyödyllinen web raaputusohjelma, joka purkaa tietoja monimutkaisista verkkosivustoista, jotka käyttävät JavaScript, AJAX, evästeet ja uudelleenohjaukset. Tämä työkalu on varustettu koneen oppimisteknologialla ja lukee ja analysoi web-asiakirjasi helposti. ParseHub soveltuu Linux-, Mac- ja Windows-käyttäjille ja pystyy käsittelemään jopa kymmenen hanketta kerrallaan. Sen ilmainen versio soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, ja sen maksullinen versio on hyvä huippumerkkien ja yritysten kannalta. Voit helposti viedä uutetut tiedot CSV-, Excel- ja HTML-muodossa.

December 22, 2017