Back to Question Center
0

Semalt esittelee Neljä Awesome Plugins kaavamaan Web-sivuja

1 answers:

GitHub on edistyksellinen kaavinta ohjelma; sitä käytetään lähinnä tietokoneen koodeihin ja tarjoaa käyttäjälleen lähdekoodin hallintaominaisuudet (SCM). Sen avulla voit käyttää suurta määrää verkkosivuja ja kaaviota niitä vaatimuksiasi mukaan. GitHub tarjoaa suunnitelmia sekä yksityisiin että vapaa-arkistoihin - planning a south american trip. Voit tehdä tämän työkalun avulla erilaisia tietojen poistoja. GitHub on väittänyt kaapista yli 40 miljoonaa verkkosivua ja on palvellut lähes 10 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Neljä lisäosaa verkkosivujen kaapimiseksi:

 1. Google Plus -tekijä: 

Google Plus -tekniikka on WordPress-laajennus, jossa on paljon ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Sen avulla voit kaataa niin monta kuin haluat. Ensin sinun on tunnistettava ja tunnistettava verkkosivustot, jotka haluat raaputtaa. Seuraava askel on korostaa tiedot tai lisätä sivuston URL-osoite, ja anna tämän plugin suorittaa toiminto. Se voidaan integroida GitHubiin ja raaputtaa jopa viidellä tuhannella verkkosivuilla tunnissa ilman laadun heikentämistä. Lisäksi tämä laajennus mahdollistaa G + -profiilikuvien lisäämisen hakutuloksiin, myöntää tekijän eri tekijöille ja vahvistaa niiden aitouden. Se on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se voi tuoda helposti luettavia ja skaalautuvia tietoja.

2. Feed-viive:

Feed Delay on yksi parhaista WordPress-laajennuksista. Se soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille ja voi kaatua niin monta Web-sivua kuin haluat. Lisäksi Feed Delay -tuote herättää sisältöä, raaputtaa sen ja julkaisee sen asianmukaisella attribuutilla sen robottien ja indeksointiratkaisujen ansiosta sen mahdollistamiseksi. Feed-viivästyksestä on läpäissyt yli kolme miljoonaa verkkosivustoa menestyksekkäästi, ja tämä määrä kasvaa päivittäin.

3. Syöttökaivainviesti:

Kaavinta ja tietojen poisto suoritetaan pääasiassa paloina tai indeksoijina, ilman ihmisten valvontaa. Feed-Scraper-sanoman avulla et voi vain kaapata haluttuja verkkosivuja, vaan indeksoida sivustosi ja parantaa hakukoneiden sijoituksia. Se voidaan integroida GitHub-ohjelmistoosi ja sopii yrityksille, ohjelmoijille ja verkkovastaaville.

4. Copyright Free plugin

Se on vielä yksi hieno WordPress-plugi, jolla on paljon ominaisuuksia. Tekijänoikeuksin ilmaiseksi voit raapata niin monta kuin haluat. Tämä laajennus tarjoaa todistuksen, joka näyttää, jos joku varastaa sisältöä. Se on yhteensopiva kaikkien WordPress-sivustojen ja yksityisten blogien kanssa ja saa hyvin jäsennellyn datan nopeasti. Lisäksi sinun ei tarvitse olla ohjelmointi- tai koodaustaitoja, ja hän voi hyötyä tästä palvelusta milloin tahansa ja missä tahansa.

GitHub-alustan kehittäminen alkoi lokakuussa 2007. GitHub-projekteja voidaan käyttää tai manipuloida Git-komentorivin käyttöliittymällä. Sen avulla voimme selata julkisia arkistoja verkkosivuilla ja tehdä erilaisia tehtäviä kätevästi. Edellä mainitut lisäosat voivat kaapata tietoja RSS-syötteistä, sosiaalisen median sivustoista, uutislähteistä, matkaportaaleista ja yksityisistä blogeista. Sinun pitäisi luoda henkilökohtainen tili kaavamaan tietoja haluttuun muotoon, mutta julkisia arkistoja selataan ja ladataan ilman tiliä.

December 22, 2017