Back to Question Center
0

Kuinka hallita Amazon myyntitilaluettelo?

1 answers:

Amazon on maailman suurin verkkokauppaportaali. Joka päivä miljoonat ihmiset tekevät ostoksia tällä alustalla, nostavat yksittäisten myyjien tuloja ja Amazonin yleistä voittoa. Amazonin myyntiryhmän kasvattaminen hakutulossalistalla voi lisätä merkittävästi brändin näkyvyyttä ja lisätä tuloja. Luultavasti paras tapa parantaa myynti-ranking on vähittäiskaupan parhaiden luokkien tuotteet kohtuulliseen hintaan. Lisäksi tuotteisi on aina oltava varastossa. Muut sijoitustekijät, kuten erinomainen käyttäjän hakukokemus, nopea toimitus ja toimitus riippuvat vain sinusta - best top airflow sub ohm tank. Nämä perusteet toimivat kestävin menetelmin Amazonin vahvalle läsnäololle.

Ensisijaisen myyntimahdollisuuden ulkopuolella on kuitenkin joitain ehdotuksia, joista sinun tulisi olla tietoisia. Tässä artikkelissa keskustelemme menetelmistä, joiden avulla yrität optimoida strategiasi myyntirajan nostamiseksi.

  • Deal-yhteisöt

haluat kasvattaa myyntiäsi Amazonilla, täydellinen vaihtoehto on käyttää ylimääräisiä liikenteen lähteitä, kuten kauppapaikkoja. Amazon-asiakkaille on paljon foorumisyhteyksiä, jotka arvioivat sopimuksia ja antavat toisille neuvoja missä ja milloin he voivat tehdä paljon. Tällaiset yhteisön jäsenet ovat erittäin hyviä etsimään parhaita tavaroita kohtuulliseen hintaan. Nämä kaverit löytävät hinnoitteluvirheet, kaikki tarjoukset ja mahdollisuudet. Älä menetä mahdollisuutesi myydä enemmän ja liittyä johonkin suosittuun kauppayhteisöön. Varmista, että alennuksesi ovat riittävän merkittäviä, jotta kauppaasiakkaat ottaisivat huomionsa. Jos tuotteesi ovat korkealaatuisia ja niillä on hyvä hinta, voit seurata huomattavaa ja nopeaa myyntipiikkiä.

  • Tuotehaku hakata

Kuten olet todennäköisesti huomannut, myydyt tuotteet ovat aina Top of Amazonin hakutulossivulla. Se voidaan selittää Amazonin ensisijaisella tarkoituksella tulojen maksimoimiseksi. Joten sitä paremmat tulokset tuottavat, sitä korkeammat näkyvät hakutuloksissa, jotka johtavat myöhemmin enemmän myyntiin. Amazonin algoritmisääntöjen mukaan kunkin tuotteen sijainti hakutuloksissa lasketaan termillä. Joten, vaikka kohde olisi luokiteltu korkeaksi luokassasi, se ei tarkoita sitä, että se sijoitetaan TOP: n Amazon-haussa niihin liittyviin termeihin.

Jos haluat muuttaa tilannetta ja vaikuttaa positiivisesti Amazonin myyntiryhmään hakutulossalistalla, sinun on käytettävä käytännöllisiä tapoja hakata myyntirajoituksia. Keskustelemme joistakin niistä.

Amazon-optimointikampanjasi kriittinen osa on avainsanatutkimus. Sinun on löydettävä asiaankuuluvat ja suuren volyymin pituiset hännän avainsanat, joita asiakkaat käyttävät juuri tuotteen löytämiseen. Voit saada nämä tiedot käyttämällä Amazon Sales Central -ohjelmaa tai Amazon Retail Analytics -palvelua. Lisäksi on mahdollista käyttää Google Trends -ohjelmaa verkkohakutiedoissa tarvittaessa heikossa välityspalvelimena. Kun olet laatinut luettelon asiaankuuluvista hakutermeistä, sinun on tutkittava Amazonin suuren määrän ehdot. Etsi tuote hakutulossivulta, napsauta yksityiskohtasivua ja osta se. Tee tämä uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes et huomaa ensimmäisiä parannuksia. Tämän strategian vaikutus riippuu lukuisista tekijöistä, kuten tuotteen kustannusrakenteesta, neuvottelusta Amazonin kanssa. jne.

Löydät Amazon vastaavia usein myydyistä tuotteista Amazon Coupons. Se voi toimia hyödyllisenä promootiovälineenä monenlaisista syistä. Vendor Power Kupongit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Siksi ne voivat vaikuttaa myönteisesti tuotemerkkisi edistämiseen ja myyntiasemaan. Voit kohdata heidät Gold Boxin tai kauppojen myymälöihin. Kokonaiskuponkeja on vain vähän, jotta voit parantaa brändiesi altistumista jopa nolla myynti nopeudella.

Se on helppo käyttää ja hallita niitä, koska voit luoda myyjän valta kuponkeja itsesi myyjä keskus-. Lisäksi voit hallita koko budjetointia. Kupongit sammuvat heti, kun budjetti on käytetty loppuun. Yksi etu on se, että myyjän valta-kupongit eivät vaadi merkittäviä investointeja. Voit rahoittaa alennukset ja maksaa lunastuspalkkion.

  • Henkilökohtainen verkko

Voit kasvattaa myyntiäsi ja parantaa tuotteiden myyntitilaa Amazon-hakutulossivulla luoda verkko. Mitä enemmän tarjouksia sinulla on, sitä korkeammat sijoitat Amazon-haussa. Voit siis nostaa myyntiä sijoittamalla lisäämällä kokonaismyyntiä. Ensinnäkin voit sitoutua ystäviisi ja sukulaisiin ostamaan tavaraasi. Voit myös viettää rahaa itse tuotteissa ja lahjoittaa ne ihmisille. Tällä tavalla saat pallon pyörimään.

  • Sosiaalinen media ja bloggaaminen

. Siksi luoda tilejä suosituimpiin sosiaalisiin alustoihin kuten Facebook, Instagram, Twitter ja Pinterest. Näillä sivuilla on oltava tuotteesi ja käyttäjien on hankittava ne. Varmista, että laitat linkin Amazon-listalle linkin otsikkokohtaan. Sinun on päivitettävä mediatietojesi tiedot säännöllisesti seuraamaan toiminnan seuraamista.

On järkevää luoda säännöllinen blogi, joka on omistettu tuotteillesi. Tee itsestäsi tunnistettava asiantuntija luomalla jännittäviä ja tutkimukseen perustuvia sisältökappaleita. Lisäksi voit jättää kommenttisi muihin liittyviin blogeihin tai keskustelufoorumeihin. Tehokas tapa parantaa brändinvalintasi on vierasviesti. Jotta voit säästää aikaa henkilökohtaisen blogin käynnistämisessä ja myynninedistämisessä, voit työskennellä yhdessä oman markkinarakoesi kanssa.

Yksi luovampi tapa laajentaa brändin näkyvyyttä verkossa on saada julkisuutta Amazon-tuotteillesi. Voit luoda lehdistötiedotteita tai artikkeleita ja lähettää ne uutisjärjestöille markkinarakoosi. Jos sinulla on yhteyksiä massamediaan, kuten televisioon, sanomalehtiin jne. , voit pyytää heitä mainostamaan tuotteitasi. Muussa tapauksessa voit maksaa tuotteidesi mainonnassa verkkomediassa linkillä Amazon-sivuosi.

December 22, 2017