Back to Question Center
0

Kuinka tunnistan parhaat hankitut avainsanat Amazonille?

1 answers:

Oikean tarkennuksen asettaminen ja kohdistaminen parhaisiin mahdollisiin kannattaviin avainsanoihin Amazonille on todennäköisesti tärkein asia koko kaupallisessa toiminnassa. Asia on, että syvällinen avainsanatutkimus on juuri se, jolla on suora vaikutus myyntiinne. Yksinkertaisesti siksi, että jokainen potentiaalinen asiakas voi vain napsauttaa ja tehdä ostoksen kanssasi - jos tuotteesi näkyy ostoskanavan yläosassa siellä - la roche posay hydreane bb krema recenzija. Joka tapauksessa se tarkoittaa, että sinun on läpäistävä kattava avainsanatutkimus, joka pyrkii pääasiassa seuraaviin toimiin:

Ymmärtää selkeästi A9-hakualgoritmin, jota käytetään Amazon-tuotteiden ranking-järjestelmässä

  • Osaa löytää uusia tuote-mahdollisuuksia ja piilotettuja avainsanoja Amazonille
  • Käytä kuukausittaista hakutilavuutta määrittämään ja lajittelemaan asiaankuuluvat hakutermit
  • Analysoi ja
  • Keskity vain etsimään vain ainutlaatuisia avainsanoja Amazon Sales Centeriin

Ja kohta kohtaamme jälleen - jos tyydyttäviä tuloksia ei löydy jonnekin Amazonin SERP-luetteloiden ensimmäisten kahden tai kolmen sivun sisällä, sinun on määriteltävä viipymättä kohdistetut kohdat hakukyselyitä, jotta ne palvelisivat päätavoitetta. Tällä tavoin tässä on lyhyt askel askeleelta opas, jonka avulla voit hallita arvokkaimpia avainsanoja Amazon-tuotteiden optimointiin oikealla tavalla.

Vaihe yksi: Ole varovainen siemenen avainsanoista

Älä houkuttele aikaa ja vaivaa oppimalla kohdetietokoneesi ominaisuuksia / etuja, jotta ymmärtäisit sen tärkeimmät suorituskykyä ja jokapäiväistä käyttöä koskevat näkökohdat. Se voi näyttää no-braineriltä, mutta se on todella saavutettu, koska puuttuva ominaisuus tai jopa pienin yksityiskohti voi johtaa poistamaan melko mitattavissa oleva osa potentiaalisista asiakkaista. Toisin sanoen aseta itsesi ostajan kenkiin ja tarkkaile tarkasti parhaita avainsanalistasi, joita niche-kategoriasi kilpailijat käyttävät. Toinen vaihe: Muoto Puhtaus ja selkeä tarkistuslista

Tässä on aika lopultakin valita hyvä avainsanan tutkimusväline tai verkkoalusta, joka on erityisesti räätälöity muokkaamaan tärkein luettelo kohdistetuista avainsanoista Amazonille. Älä myöskään unohda, että Amazonin automaattisesti ehdotetut kyselyt ja huipputrendit hakukombinaatiot ovat hyödyllisiä. Varmista myös, että luettelosi priorisoidaan hakutilavuuden, arvioidun kilpailutason ja ostotavan perusteella.

Kolmas vaihe: Tarkenna Long-Tail-hakutermit

Ja nyt on aika vihdoinkin tutkia tärkeimmät tarkistuslistasi pitkäjännitysosastoille, jotta ne olisivat tarkemmin kohdistettuja. Muista, että korkeampi on tietyn avainsanan hakutilavuus, sitä vaikeampi on sijoittaa. Siksi hakea suurempaa liikennettä ja siten mahdollisesti korotettua tulosprosenttia, sinun on lajittava nämä hakutermit ja poistettava ne, joilla on liiallinen kilpailutaso. Pidä hintatarjouksia eniten pitkillä hännän avainsanoilla - ja olet valmis.

December 22, 2017