Back to Question Center
0

Semalt: Paras näytön kaavinpalvelut yrityksille

1 answers:

Näytön kaavin on edistyksellinen palvelu,. Se pohjimmiltaan tulee kahdessa versiossa: Basic screen scrapers ja Professional näytön kaavin. Perusnäytön kaavin sopii aloittelijoille ja freelancereille, ja ammattimainen painos on hyvä yrityksille ja huippumerkkeille - objetivo analogico en camara digital nikon. Näytön kaavin muodostuu välityspalvelimesta ja käsittelee sekä HTTP- että HTTPS-pyyntöjä. Se sisältää sulautetut komentosarjat, ja sitä voidaan käyttää ColdFusionin, PHP: n ja Javain kanssa. Seuraavassa mainitaan tunnetuimmat kaapelihyllypalvelut datakaappausta varten .

Data Kaavin (Chrome laajennus):

Data kaavin on kattava ja hyödyllinen kaavintaohjelma. Se poistaa tiedot luettelosta ja taulukosta ja tuo tiedot XLS-, JSON- ja CSV-muotoihin. Sen maksullinen versio sopii yrityksille, eikä sinun tarvitse ohjelmointitaitoa saada hyötyä tästä laajennuksesta. Sinun tarvitsee vain lisätä tämä laajennus Chrome-selaimeen ja aloittaa tietojen kaappaaminen halutuista verkkosivuista.

Web kaavin (Firefox-laajennus):

Web kaavin on hyvä Firefox-käyttäjille ja voit luoda sivustokarttoja. Tällä palvelulla voit helposti indeksoida sivustosi ja parantaa hakukoneiden sijoituksia nopeasti. Lisää tämä laajennus Firefoxiin ja poista tiedot dynaamisista verkkosivustoista helposti. Se on freeware ja sopii aloittelijoille.

Scrapy:

Scrapy on vielä toinen kaappauspalvelu, joka poistaa tiedot PDF-tiedostoista, verkkosivustoista, yksityisistä blogeista ja kuvista. Se muuntaa sen haluttuun muotoon ja saa sinut siistiltä ja puhtailta tuloksilta. Sinun on vain korvattava tiedot, jotka haluat erottaa ja napsauttamalla "raaputus" -vaihtoehtoa pääset alkuun. Scrapy tunnetaan käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä, ja voit lisätä uusia sarakkeita JQueryn ja XPathin avulla. Voit myös kopioida tai viedä tietosi helposti Google Docs- ja XSL-tiedostoihin.

Octoparse:

Octoparse tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, ja se on tehokas kaapin kaavinta. Se käsittelee sekä staattisia että dynaamisia sivustoja evästeillä, AJAX: lla ja JavaScriptilla. Voit helposti ladata tiedot kiintolevylle ja luoda erilaisia ​​kaavintatehtäviä samaan aikaan. Octoparse voi myös käsitellä salasanalla suojattuja sivustoja ja sivutöityjä verkkosivuja. Voit suorittaa bulkkitoimintoja tämän plugin avulla ja saada tietoja Octoparse API: n avulla.

Visual Scraper:

Visuaalinen kaavin on toinen suuri näytön kaavinta palvelu kattava point-and-click-rajapinta ja sitä käytetään kerätä tietoja eri verkkosivuilla. Voit helposti saada reaaliaikaisia ​​tietoja halutuista verkkosivustoista ja viedä uutetut tiedot CSV-, JSON-, SQL- ja XML-tiedostoina. Se sopii Windows-käyttäjille, ja voit kaapata tietoja jopa 40 000 sivulta päivässä. Visual kaavin voi helposti kerätä tietoja videoista ja kuvista ja raaputtaa sen tarpeidesi mukaan. Tämä ohjelma on saatavana sekä maksuton että maksullisissa versioissa, ja se soveltuu yrityksille ja suuryrityksille.

Kaikki nämä kaapin kaavintapalvelut antavat sinulle luettavia ja skaalautuvia tietoja ja voivat käsitellä useita tehtäviä samanaikaisesti, säästää aikaa ja energiaa siinä määrin.

December 22, 2017