Back to Question Center
0

Semalt esittelee GitHub: johtavan Web Scraperin, jolla on paljon ominaisuuksia

1 answers:

GitHub on yksi kuuluisimmista tiedonhankintapalveluista. Tämä työkalu voi raapata lukuisia verkkosivuja luettavassa ja skaalattavassa muodossa. Se tunnetaan parhaiten koneen oppimistekniikasta ja soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille. GitHubin erityispiirteitä käsitellään alla:

Skaalautuvuus

GitHubilla voit poimia mahdollisimman monta verkkosivua ja muuntaa tiedot skaalautuvalle tiedostomuodolle kuten CSV ja JSON - kangertech protank 2 vs protank 3. Voit myös seurata tietojen laatua, kun sitä kaapataan. GitHub ohittaa hyödyttömät linkit ja saa nopeasti jäsennetyt tiedot nopeasti.

Pienennetyt virheet

Toisin kuin muut perinteiset kaavintapalvelut , GitHub raaputtaa tietosi ja korjaa kaikki pienet ja suuret virheet automaattisesti. Se antaa meille tarkkoja ja virheettömiä tietoja ja valvoo tietojen laatua yksinään. Voit myös piilottaa PDF-tiedostot ja HTML-asiakirjat tällä työkalulla.

Taipuisuus

GitHub tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä ja aina luotettavasta palvelusta. Se ei vaadi huoltoa, ja sitä voidaan käyttää kuukausien jälkeen. Voit valita useista eri muodoista ja anna GitHub kaapata ja viedä tietoja haluttuun muotoon. Se sopii aloittelijoille, opiskelijoille, opettajille ja freelancereille.

Kaapaa tietoja dynaamisista verkkosivustoista

GitHubilla voit kaapata tietoja sekä yksinkertaisista että dynaamisista verkkosivustoista. Tämä työkalu myös kaappaa tietoja sosiaalisen median sivustoista, matkaportaaleista ja sähköisen kaupankäynnin sivustoista ilman mitään ongelmia. Lisäksi se muuttaa alla olevia HTML-koodeja ja korjaa kaikki pienet virheet automaattisesti.

Yksi GitHubin erikoispiirteistä on se, että se pystyy hallitsemaan ja luomaan sekä agentteja että komentosarjoja. Tämä työkalu houkuttelee massan sopeutustoimia helposti ja voi raaputtaa jopa kymmenentuhatta verkkosivua muutamassa minuutissa. GitHubilla agenttien ja datan käyttäjien liittymien siirtyminen järjestelmien välillä tapahtuu ilman ongelmaa.

Muuttaa jäsentämättömiä tietoja strukturoituihin ja käyttökelpoisiin tietoihin

Toisin kuin tuonti. io ja Scrapy, GitHub muuntaa strukturoidut tiedot järjestettyihin, käyttökelpoisiin ja strukturoituihin tietoihin muutamassa sekunnissa. Tämä työkalu soveltuu erityisesti ohjelmoijille ja muille kuin ohjelmoijille. Se ei vain räpäytä Web-sivuja, vaan myös indeksoi sivustosi ja auttaa luomaan lisää linkkejä internetissä. Tiedot voidaan viedä XLS-, XML-, CSV- ja JSON-muodossa, mikä helpottaa liikemiehiä ja yrityksiä.

Älykkäät aineet

GitHub voi luoda aineita minuutteina eikä tarvitse mitään ohjelmointia tai koodaustaitoja. Koneen oppimisteknologian perusteella tämä työkalu tallentaa automaattisesti tulokset ja raaputtaa useita URL-osoitteita samanaikaisesti. Lisäksi se pystyy kaappaamaan koko sivuston muutamassa sekunnissa, ja se on erityisen hyödyllinen uutislehtien, kuten CNN: n, BBC: n, New York Timesin ja Washington Postin.

Ehkä on aika arvioida tietojesi kaavintatekniikoita ja käyttää GitHubia kasvattamaan yritystäsi.

December 22, 2017