Back to Question Center
0

Mitkä ovat parhaita Amazon-myynnin työkaluja, joita ammattilaiset käyttävät?

1 answers:

Kaikki vauras Amazon myyjät hyödyntävät valikoimaa vakuuttavia tutkimus-ja analyyttisiä välineitä kehittämään optimointikampanja ja ajaa myynnin tuotekuvaus. Amazon huolehtii voitoksestasi ja tarjoaa sinulle joitain perusvälineitä tuotteiden ja tilausten hallintaan. Nämä Amazon-ohjelmat eivät kuitenkaan voi olla hyödyllisiä useimmissa tapauksissa. Siksi on järkevää käyttää kolmansien osapuolten Amazon-myyjävälineitä houkuttelemaan enemmän potentiaalisia asiakkaita ja lisäämään tuloja - dripper kits e-cigarette starter kit.

Amazon-myyjätyökalut voivat tyydyttää kaikki yrityksesi tarpeet, aloittaen liikenteen generoivien hakutermien tutkimisesta ja viimeistelystä Osta Box-hinnoittelun ylläpitämiseksi. Joten kaikki mitä tarvitset on ymmärtää kaikki vaihtoehdot ja löytää oikea yhdistelmä työkaluja tehokkaasti hallita Amazon verkkokaupan toimintaa.

Tässä artikkelissa keskustelemme Amazon-myyjien työkaluista, jotka on suunniteltu houkuttelemaan enemmän muunnettua liikennettä Amazon-listalle ja ajettamaan suurempaa Amazon-myyntiä.

  •  Työkalut niille, jotka haluavat saada nopeita maksuja Amazon 

Amazon Vendor Keski- ja Myyntikeskus, kauppiaat voivat saada maksunsa usein kaksi kertaa kuukaudessa. Jos haluat nopeuttaa tätä prosessia (epäilemättä haluat sen), sinun on pantava täytäntöön yksi maksu-työkaluista. Ne auttavat Amazon-myyjiä maksamaan paljon nopeammin kuin kaksi kertaa kuukaudessa. Näiden työkalujen avulla voit saada rahat päivittäin. Tällaista palvelua kutsutaan yleisesti factoringiksi. Nopeammat voiton työkalut maksavat Amazon myyjiä päivittäin niiden myyntitulojen perusteella. Nämä työkalut keräävät varoja suoraan Amazonilta säännöllisen maksuaikataulun mukaisesti.

Tällaisten työkalujen käyttöönotto pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi nopeammin, koska se on heti saatavana. Se antaa sinulle mahdollisuuden tuntea itsensä riippumattomaksi Amazonista ja tehdä investointeja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi voit hallita kassavirtaa maksamaan laskuja aikataulusi, ei Amazon.

Laadukas voitto -työkalu, joka sopii täydellisesti Amazonin liiketoiminnan tarpeisiin, on maksuvelvollisuus. Tämä työkalu tarjoaa päivittäiset maksut kaikille kokoisille myyjille. Lähtöhinta kuukaudessa on 2% Amazon-myynnistä.

  •  Työkalut niille, jotka tarvitsevat avainsanan ja tuotetutkimuksen 

Jos etsit tuotetta mahdollisuuksia Amazon, työkalut palvelevat sinua parhaiten. Näiden työkalujen avulla voit rajata Amazonin hakutiedot, jotta voit selvittää, mitkä hakutermien asiakkaat käyttävät tuotteidensa löytämiseen. Voit tarkistaa jokaisen valitun avainsanan tai avainsanan hakutilavuuden. Voit myös käyttää voitto laskimia määrittää kokonaiskustannukset ja voittoa potentiaalia jokaisen hakutermin Amazon.

Löydät asiaankuuluvat hakutermit ja tuotteet, jotka tuovat sinulle merkittäviä tuloja Amazoniin. Sinun on tehtävä massiivinen tutkimuskampanja Amazonin optimointikampanjasi alareunassa. Suuren määrän hakutermejä auttavat sinua luomaan myyntiä ajettavaksi Amazon SEO -tuoteluetteloksi ja voittamaan enemmän myyntiä Amazonissa. Useimmat ammattikäyttöön tarkoitetut avainsanatutkimusohjelmistot voivat tarjota sinulle kilpailukykyiset analyyttiset tiedot, jotka antavat koulutetun näkemyksen sijoitusta ja voittoa.

Verkossa on lukuisia Amazonin avainsanojen ja tuotekehitystyökaluja. Sinun täytyy tarkistaa parhaat ja löytää sopivimmat yrityksellesi.

  •  Soveltamisala 

Soveltamisala on laadukas Amazon-tutkimustyökalu, joka palvelee käytännön Amazon-hakutermejä. Google Chromen laajennuksen avulla voit etsiä myyntihakuavaimia ja arvokkaita kohteita. Soveltamisala näyttää tuotteen korkeimmat hakutermit, joiden avulla voit erottua Amazon-haussa. Yksi etu on se, että näet, mikä ajaa kilpailijasi myyntiä.

Sovelluksen soveltamisalan työkalulla voit ymmärtää mahdolliset voitot tuotteille,. Saatat saada hinnoista, maksuista ja myynnin arvioista mille tahansa Amazon-tuotteelle. Kaikki nämä soveltamisalaan kuuluvat tiedot auttavat sinua pienentämään hakuasi. Voit havainnollistaa kaikki havainnot CSV-tiedostoon lisäanalyysin suorittamiseksi.

Lähtöhinta kuukaudessa on 32 dollaria. 50. Sonar on ilmainen Amazon-avainsanatutkimustyökalu, joka perustuu kaikkiin tutkijoihin todellisten tietojen todellisista asiakkaiden hakuhaastatteluista.

On olemassa Amazon myyntityökaluja, joiden avulla kauppiaat voivat hallita Amazon-tuotteiden luetteloita ja inventaariota Myyjän ulkopuolella Keski-instrumentti. Nämä myyjävälineet yhdistävät Amazon-tuotetiedot ulkoiseen tietokantaan. Näiden työkalujen käyttöönotto verkkokauppiaat voivat lisätä ja muuttaa tuotteita, parantaa listalleottoa, seurata mainosjakaumaa, säätää hinnoittelua ja käyttää jopa enemmän toimintoja. Jotkut Amazon-listaustyökalut voivat synkronoida mainosjakaumasi muiden myyntikanavien kanssa. Se antaa sinulle mahdollisuuden myydä kaikki tuotteet useilla markkinoilla. Lisäksi voit hallita tilauksia ja toimituksia kaikille myyntikanaville.

Useat näistä varastonhallintatyökaluista tarjoavat erittäin edullisen hinnoittelupolitiikan. Joten he voivat tukea asiakkaita monikanavaisia myyntitoarvoja.

Nämä myyntityökalut ovat SellerEngine Plus (49 dollaria. 95) - tarjoavat täyden hallintatyökalun, JoeListerin (29 dollaria) - sekä Amazon- että eBay-myyjille; Vendio (99 dollaria) - palvelevat täydellisesti Amazon-myyjiä ja muita kauppapaikkoja varten; SellBrite (183 dollaria) - puku toimittajille ja suurille jälleenmyyjille Amazonin ja muiden suosittujen markkinapaikkojen osalta.

December 22, 2017