Back to Question Center
0

Semalt Review - Web Data Extraction -ohjelmisto online-projekteihisi

1 answers:
Voidaan integroida mihin tahansa verkkoselaimeen. Sinun tarvitsee vain osoittaa tietokenttiä, jonka haluat kerätä, ja nämä työkalut tekevät loput sinulle. Ne on suunniteltu yrityksille ja asiantuntijoille, eivätkä vaadi teknisiä taitoja. Jotkut näistä työkaluista ovat yhteensopivia Windowsin kanssa, kun taas muut ovat hyviä Linux-käyttäjille.


1. 80 jalat

80legs on kuuluisa web-indeksointi- ja tiedonsiirtopalvelu - bolivia/tours. Sen avulla voit luoda ja käyttää indeksoituja web-sivustoja saadaksesi halutut tulokset. 80legs on rakennettu hajautetun verkkoyhteysverkon päälle ja raaputtaa tietoja eri verkkosivuilta muutamassa minuutissa.

2. ParseHub

ParseHub on yksi parhaista ja hämmästyttävästä raaputusohjelmasta verkkoprojekteihisi. Se poimii hyödyllisiä ja luettavia tietoja eri verkkosivuilta ja tuo tuloksia Ajax- ja Javascript-muotoihin. Tämän ohjelman avulla voit etsiä lomakkeita, avata pudotusviestejä, kirjautua eri sivustoihin ja poimia tietoja karttoista ja pöydistä kätevästi. Lähdöt toimitetaan JSON- ja Excel-lomakkeissa.

3. Tuonti. io

Tuonti. io on tehokas ja luotettava datakaappaustyökalu . Se soveltuu riippumattomille yrityksille monikansallisille tuotemerkkeille ja voi edistää akateemista tutkimustasi. Se on erinomainen toimittajille ja auttaa heitä keräämään tietoa eri verkkosivuilta. Tämä datan kaavintyökalu tarjoaa SaaS-tuotteen, jonka avulla voit muuntaa raakatiedot vaadittaviksi lomakkeiksi.

4. Dexi. io

Yhdessä pitkälle koneoppimistekniikkaan, Dexi. io on hieno ja yksi hienoimmista web kaavinohjelmistoista Internetissä. Se on kehittänyt tietokoneohjelmoijan Henrik ja automatisoi tietojenkäsittelymenetelmän, joka antaa sinulle parhaan mahdollisen tuloksen. Dexin Intelligent Automation Platform -palvelua on luotu yli 20 tuhannella yrityksellä, kuten Samsung, Microsoft, Amazon ja PwC.

5. Webhouse. io

Web-talo. io auttaa yrityksiä keräämään, raapimaan ja järjestämään tietoja tehokkaasti ja tehokkaasti. Se on pilvipohjainen ohjelma, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa skaalautuvia tuloksia heti. Webhouse. io on erinomainen vaihtoehto Mozendalle ja sitä voidaan käyttää liiketoimintayksikkötasolla. Tämän työkalun avulla voit julkaista tulokset TSV-, JSON-, CSV- ja XML-muodoissa.

6. Scrapinghub

Kaavinta on yksi hyödyllisimmistä kaappausohjelmista. Sen avulla voimme raaputtaa tai purkaa eri verkkosivuja ilman ohjelmointitietoa. Lisäksi Scrapinghub antaa meille mahdollisuuden indeksoida verkkosivustoja useista IP-osoitteista tai paikoista.

7. Visual Scraper

Visual Scraper on erinomainen poimia tietoja kuvia ja PDF-tiedostoja. Yritysten ja ohjelmoijien on vaikea kerätä tietoja sosiaalisen median sivustoista, mutta Visual Scraper voi kerätä tietoja myös Facebookista ja Twitteristä. Sen online-indeksoija helpottaa sivustojen indeksointia ja parantaa sivustosi yleistä tehokkuutta.

8. Outwit Hub

Outwit Hub on edistyksellinen verkkoratkaisusovellus. Se on suunniteltu kaappaamaan tiedot paikallisista ja online-resursseista ja tunnistaa URL-osoitteet, kuvat, verkkoasiakirjat ja -lausekkeet, helpottavat työn tekemistä. Se voi tuottaa tuotoksia sekä organisoimattomissa että järjestäytyneissä muodoissa ja viedä tietosi laskentataulukoihin.

December 22, 2017