Back to Question Center
0

Kuinka kaapata tietoja verkkosivustosta Python & BeautifulSoupilla? - Semalt vastaus

1 answers:

A rainan romu työkalu poistaa tiedot ja esittää sen ainutlaatuinen muoto, joka auttaa webhakuja löytämään tarvittavat tulokset. Rahoitusmarkkinoilla on useita sovelluksia, mutta niitä voidaan käyttää myös muissa tilanteissa. Esimerkiksi johtajat käyttävät sitä vertailemaan eri tuotteiden hintoja - logiciel gestion de paie gratuit.

Web Scraping with Python

Python on tehokas ohjelmointikieli, jolla on hyvä syntaksi ja luettavissa oleva koodi. Se sopii jopa aloittelijoille, koska se on monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Lisäksi Python käyttää ainutlaatuista kirjastoa nimeltä Beautiful Soup. Verkkosivustot on kirjoitettu HTML: llä, mikä tekee verkkosivusta strukturoidun asiakirjan. Käyttäjien on kuitenkin muistettava, että eri verkkosivustot eivät aina tarjoa sisältöään mukavissa muodoissa. Tämän seurauksena verkkokaappaus näyttää olevan tehokas ja hyödyllinen vaihtoehto. Itse asiassa se antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä erilaisia ​​asioita, joita he käyttivät Microsoft Wordin kanssa.

LXML & Request

LXML on valtava kirjasto, jota voidaan käyttää jäsentämään HTML- ja XML-dokumentteja nopeasti ja yksinkertaisesti. Itse asiassa LXML-kirjasto antaa mahdollisuuden webhakuja tekemään puurakenteita, jotka voidaan ymmärtää hyvin helposti XPathin avulla. Tarkemmin sanottuna XPath sisältää kaikki hyödylliset tiedot. Esimerkiksi jos käyttäjät haluavat vain poimia tiettyjen sivustojen nimikkeet, heidän on ensin selvitettävä, mihin HTML-elementtiin hän asuu.

Koodien luominen

Aloittelijoille saattaa olla vaikeaa kirjoittaa koodeja. Ohjelmointikielillä käyttäjien on kirjoitettava jopa perustoiminnot. Edistyneemmille tehtäville verkkohakijoiden on tehtävä omat tietorakenteet. Kuitenkin Python voi olla todella suuri apu heille, koska käytettäessä sitä ei tarvitse määritellä tietorakennetta, koska tämä foorumi tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisia työkaluja tehtäviensä suorittamiseen.

Raaputtaakseen koko verkkosivun, ne täytyy ladata Python-pyyntökirjastoilla. Tämän seurauksena pyyntökirjasto lataa HTML-sisältöä tietyiltä sivuilta. Verkkohakijoiden on vain muistettava, että on olemassa erilaisia ​​pyyntöjä.

Python raaputuspuskurilla Rules

Ennen kaavinta sivustoja, käyttäjien täytyy lukea niiden ehdot sivujen välttää oikeudellisia ongelmia tulevaisuudessa. Esimerkiksi ei ole hyvä idea pyytää tietoja liian aggressiivisesti. Heidän on varmistettava, että heidän ohjelmansa toimivat ihmisen tavoin. Yksi pyyntö yhdelle verkkosivulle sekunnissa on loistava vaihtoehto.

Kun vierailet eri sivustoissa, verkkohakijoiden on pidettävä silmällä niiden asetteluja, koska ne muuttuvat ajoittain. Niinpä heidän täytyy käydä uudelleen samaan sivustoon ja kirjoittaa koodit tarvittaessa uudelleen.

Tietojen löytäminen ja ottaminen Internetistä voi olla haastava tehtävä ja Python voi tehdä prosessin niin yksinkertaiseksi kuin se voisi olla.

December 22, 2017