Back to Question Center
0

Mitkä ovat tärkeimmät tekijät, jotka määrittävät Avainsanan terveellisen avainsanan tutkimuksen?

1 answers:

Oletan, että täysin suoritettava avainsanatutkimus Amazonin osalta määräytyy pääasiassa avainsanan relevanssin tekijöistä (kuinka läheisesti se vastaa käyttäjän hakupyyntöä) ja nykyisen kilpailukilpailun tasosta (kuinka vaikeaa on rankaus). Se voi tuntua itsevaltaiselta, mutta Amazon-avainsanan tutkimuksen päätavoitteena on löytää ne potentiaaliset voittajat, jotka eivät vieläkään ole liian suosittuja hakusanoja ja pitkät häntäyhdistelmät, joita elävät ostajat ostavat siellä. Mutta kuinka helppoa edistymistä tapahtuu, jotta tuotetietosi näkyvyyttä kasvaisi helvetin tavoin?

Sinulla on useita tapoja päästä mukaan:

  • Tällä tavoin et voi vain saada välittömästi suuren kuvan tehokkaimmista tuoteryhmästä tai erästä erikseen otetusta avainsanayhdistelmästä, mutta ymmärrä, mitä hakutarkoituksia avainsanoilla paikalliset ostajat todennäköisemmin käyttävät tuotehakuun näytettäessä. auto-ehdottaa vaihtoehtoja Amazon algoritmista - virtual dedicated servers.
  • Aliarvioidut avainsanat. Tarkoitan niitä hakutermejä, joiden hakutilavuus on huomattava, mutta silti suhteellisen alhainen kilpailu. Siksi luultavasti on vielä riittämätön määrä myyntiin liittyviä tuotteita, jotka on indeksoitu kyseiselle avainsanalle nyt. Tämän seurauksena alikehittyneet, mutta silti täysin suorittamat hakutermit ja pitkäketjuiset yhdistelmät voivat kohtuudella tulla ensisijaisiksi avainsanatutkimukselle Amazon.
  • Kehittyvien avainsanojen löytäminen tällä hetkellä suosiossa. Yleisesti ottaen trendejä avainsanat eivät ole kovinkaan kilpailukykyisiä, ainakin tällä hetkellä. Mutta viimeisimmät hakutulosten määrä (esimerkiksi viimeisen kuukauden aikana) antavat ne ehdottomasti kannattaviksi katsomaan Amazon.

Yhdessä kannattavien avainsanojen ja pitkäketjuisten tuotteiden etsintäyhdistelmien kanssa oman kauppalistan laadun ja optimoinnin lisäksi tärkeät tekijät. Tarkoitan, että sinulla on kannattava avainsanamalli, joka sopii sinulle. Mutta saada ostaa ilman asianmukaista järjestelmää tuotemäärän optimointi väistämättä tappaa verkkokaupan liiketoimintaa ajan mittaan. Siksi sinun pitäisi varmistaa, ettei mikään estä yritystiesi altistumista online-haulle. Näin ollen suosittelen, että tarkistat seuraavia tekijöitä, jotka määrittävät onnistuneen avainsanan indeksoinnin Amazon: ssa:

  • Tuotekuvaus olisi kirjoitettava noin 250 sanaan, luokat, jotka ovat täysin kuvailevia mutta silti puhtaita ja ytimekkäitä.
  • Tuotekuvat ovat erittäin tärkeitä. Etkä vain ohjaa kävijöitä lopulliseen päätöksentekoon ostamaan kanssasi, vaan myös hakusuoritarkoituksiin. Asia on, että Amazon tunnistaa joukon tukevaa visuaalista sisältöä yhtä vahvana tekijänä, joka määrittää tuotetietojen laadun.
December 22, 2017