Back to Question Center
0

Web Content Scraper: Onko se paras tapa saada tietoja Webistä? - Semalt antaa vastauksen

1 answers:

Tietojen saaminen verkosta ei aina ole helppo tehtävä

Olet todennäköisesti yrittänyt kaiken etsimään sivuston, joka sisältää haluamasi tiedot, mutta se ei voinut ladata tai kopioida ja liittää sen sisältöä. Älä kuitenkaan anna periksi! On olemassa joitakin kehittyneitä tapoja saada tiedot muotoon, joka soveltuu jatkokäsittelyyn:


  • Voit saada tietoja web-pohjaisista sovellusliittymistä (sovellusohjelmointirajapinnat). Monet web-sovellukset, kuten Facebook ja Twitter, tarjoavat rajapintoja, jotka mahdollistavat helpon pääsyn tietoihin. Kaupallisiin ja jopa julkisiin tietoihin on helppo saada tällaisia rajapintoja.
  • Voit myös poimia tietoja PDF-tiedostoista - cost grain bins. Tämä ei ehkä ole helppoa, koska PDF on tulostimille sopiva muoto. On mahdollista, että saatat menettää PDF-tiedostoa ladattavien tietojen rakenteen.
  • Verkkotietojen poimiminen on edistyksellistä - tietojen kerääminen verkkosivustolla sisällön kaavin .

Miksi käyttää sivuston sisältöä kaavin?

Kun otetaan huomioon verkossa saatavien sisältöjen muuttuva luonne ja verkkopohjaisten alustojen monimutkaisuus, on olemassa monia hyviä syitä, joiden vuoksi kannattaa harkita verkkosivujen kaavinta, jotta saat tarvitsemasi tiedot. Seuraavassa on lyhyt katsaus näistä syistä:

  • sivuston romuttaminen ilman vetokoukkua

Arvon rajoittaminen on näkökohta, jota sinun on harkittava valittaessa menetelmää tietojen saamiseksi verkosta. Käytännössä tämä tarkoittaa rajoituksen määrää, kuinka monta kertaa kävijä voi käyttää sivustoa ilman, että sitä pidetään DDoS: ksi (hajautettu palvelunestäminen. ) hyökkäys. Jos haluat hyödyntää parhaiten tietojen hyödyntämiskokemusta, käytä oikeaa web-sisällön kaavinta . Suurin osa sivustoista ei puolusta sisältöä kaapimista, jotta saat tarvittavat tiedot ilman mitään ongelmia.

Jos haluat saada tietoja verkosta yksityisesti, verkkokaappaus on paras tapa käsitellä tätä. Web-sisällön kaavin avulla voit tehdä yksinkertaisia HTTP-pyyntöjä rekisteröimättä. Evästeiden ja IP-osoitteen lisäksi ei ole mitään muuta, joka voi johtaa sivuston ylläpitäjän sinulle.

  • Web-kaavinta antaa sinulle helposti saatavissa olevia tietoja

Verkkokaappaus ei ole raketin tiede. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä organisaatioon kenellekään tai odottamaan sivustoa avaamaan sovellusliittymän. Vain hahmottaa joitain peruskäyttömalleja ja web-sisällön kaavin tekee loput työstä.

Voit käyttää kaavinta lähes kaikentyyppisten tietojen saamiseksi lähes mistä tahansa sivustosta. Se on siis paras tapa saada tietoja verkosta verrattuna muihin tiedonhankintatekniikoihin. Seuraavan kerran, kun haluat saada tietoja verkosta, käytä web-sisällön kaavinta ja työsi on paljon helpompaa ja mielenkiintoisempaa kuin koskaan.

December 22, 2017