Back to Question Center
0

Miten löytää suuret hakutilavuuden avainsanat Amazon-listan optimointiin?

1 answers:

Jos sinulla on elinkelpoinen tuote myydä Amazon, sinun pitäisi myös olla hyvä strategia, miten sen vähittäismyynti. Sinun on tehtävä potentiaaliset asiakkaat hankkimaan täsmällisesti tuotteitasi markkinakilpailijoiden sijaan. Optimointikampanjasi alareunassa sinun on suoritettava kattava avainsanatutkimus - brand new free download. Voit tehdä sen oikealla tavalla joko palkata asiantuntijaa Amazon-optimointialalla tai käyttää erityisiä avainsanan tutkimusohjelmistoja. On välttämätöntä löytää kaikki kohdistetut hakutermit kerralla, eikä tule enää takaisin tähän teemaan. Unohtamatta joitakin tärkeitä avainsanoja voi johtaa rahan ja uusien mahdollisuuksien menettämiseen. Avainsanoilla, joilla on suuri Amazon-hakutaso, auttaa sinua seisomaan paremmin kuin kilpailijasi ja parantamaan myyntiä.

Tässä artikkelissa puhumme käytännön temppuista kattavan avainsanatutkimuksen tekemiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi Amazon-haussa. Lisäksi keskustelemme parhaista avainsanan tutkimusvälineistä, jotka toimivat ylimääräisenä apuna Amazonin listautumistiedon optimoinnissa.

Amazon keyword research

Avainsana tutkimus on erottamaton osa Amazonin tuoteselosteiden optimointia. Se edellyttää kaikkien asiaankuuluvien ja kohdennettujen hakutermien etsimistä määrätylle tuotteelle. Suuren määrän hakutermejä ovat ne sanat, joiden avulla potentiaalinen asiakas voisi etsiä tuotteesi Amazon-hakutulossivulla.

Ammatillisen avainsanatutkimuksen tulisi sisältää sellaisia ​​toimintoja kuten markkinarako-analyysi, markkinointitarkastus ja kilpailututkimus. Lisäksi sinun on analysoitava ostajan käyttäytymistä ymmärtääkseen, mitä he etsivät useimmissa tapauksissa.

Näiden tietojen kerääminen käsin on lähes mahdotonta. Siksi useimmat online-kauppiaat käyttävät yleensä online-ohjelmistoja.

Suosittelen käyttämään seuraavia työkaluja, koska ne voivat antaa sinulle tarkimmat tiedot:

  • Google Avainsanojen suunnittelija
Avainsanatutkimuksen yleisimmin käytetty työkalu on Google Avainsanojen suunnittelija. Voit käyttää tämän työkalun tarjoamia tietoja välityspalveluna Amazon-sisällön optimointiin. Sinun on kuitenkin tiedostettava, että Amazon-ranking-järjestelmä on hieman erilainen kuin Googlen. Siksi avainsanaehdotukset, jotka saat tämän työkalun avulla, eivät ole tarkkoja. Sinun on lähetettävä joitain Amazon-suodattimia, jotta saat kuvan Amazonissa sijaitsevista tuotteista tehdyistä hauista.

  • SEO Chat Hakusana Ehdottaa Tool

Se on numero yksi Keyword Suggest Tool verkossa. Se tarjoaa autosuggest-tiedot Amazonille, Googlelle, YouTubeen ja Bingille. On erittäin kätevää, jos haluat vertailla eroja potentiaalisten asiakkaiden erilaisten hakujärjestelmien hakuun.

Tämä työkalu voi autosuggestin ylimääräisiä pitkäjänteisiä hakutermejä lisäämällä järjestelmään syöttämäsi avainsanan. Kun valitset kaikki ehdotetut tulokset ja napsautat ehdotuspainiketta, työkalu suorittaa kaikki avainsanaehdotukset takaisin Amazon-hakukenttään. Tässä tutkimuksessa annetaan tarkempia autosuuntaisia ​​lauseita. Amazon Niche Analyzer

Jos olet uusi Amazon ja haluat päättää, mikä markkinarako sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin, Amazon Niche Analysaattori on mitä tarvitset. Se auttaa määrittämään, mitä tuotteita voit myydä ja mihin hintaan. Lisäksi tämän työkalun avulla voit arvioida, kuinka paljon tuloja ansaitset siitä.

Lisäksi tämä työkalu auttaa sinua seuraamaan kilpailijan strategioita ja sijoituspaikkoja. Voit tunnistaa hinnoittelustrategiasi, seurata avainsanahakua ja arvioida myyntituottoja. Semrush

Semrush on ammattioptimointiohjelma, jota käytetään lukuisiin optimointitarkoituksiin, mukaan lukien avainsanatutkimus. Tämä työkalu voi tarjota sinulle tärkeimmät ja kohdennetut hakutermit vain muutamassa minuutissa. Lisäksi se näyttää kilpailijan avainsanat ja miten he luokittelevat. Kaikki mitä tarvitset on kopioida kilpailijan listautumis-URL-osoite, ja Semrush-työkalu antaa sinulle jokaisen avainsanan, jonka sijoitus on.

Miten avainsanatutkimus lisää myyntiäsi Amazonilla?

Amazon-tuotteet näkyvät hakutulossivulla, jos mainoksesi sisältävät kaikki avainsanat, jotka asiakas on kirjoittanut hakulausekkeeseen. Jos olet unohtanut vähintään yhden sanan, tuotteellasi ei ole mahdollisuutta näkyä hakutuloksissa, ja sittemmin menetät tämän myynnin.

Avainsanatutkimuksen ensisijainen tavoite on muodostaa luettelo kaikista tietyn tuotteen kannalta merkityksistä hakutermeistä. Jos strategisesti voit sisällyttää hakutulossivun Amazon-avainsanasi tuoteluettelostasi, avainsanatutkimus johtaa siihen, että useammat asiakkaat näkevät tuotteesi, klikkaavat sitä ja lopulta tulevat maksaville asiakkaille.

Miten löytää suuria määriä hakutermejä Amazon-tuotteita varten?

Ensimmäinen syksy, haluaisin mainita, että sinun on oltava systemaattisia, kun teet tuotteissasi avainsanatutkimusta. Se auttaa sinua tarkentamaan ja välttämään olennaisia ​​tietoja. Avainsanojen ryhmittely eri luokkiin antaa sinulle mahdollisuuden olla järjestelmällinen ja perusteellinen. Nämä avainsanat voivat olla ensisijaisia ​​ja toissijaisia. Ensisijaiset avainsanat jakavat ydintuotteita. Se voi olla kuvaileva hakutermi, joka tunnistaa tuotteen ja vaatii sen olennaisia ​​ominaisuuksia. Toissijaiset avainsanat ovat yleisempiä hakutermejä, joita voidaan käyttää etsittäessä ensisijaisia ​​avainsanoja. Sitä voidaan soveltaa sanoihin, jotka koskevat tiettyä kohderyhmää, henkilön tyyppiä, käyttötapaa tai muita tuotteen ominaisuuksia.

Jotta avainsanan tutkimustyön tuloksena saattoi jakaa kaikki ehdotetut hakutermit kahteen perusluokkaan: ensisijainen ja toissijainen. Ajan myötä se auttaa sinua löytämään tärkeimmät hakukombinaatiot, jotka voivat parantaa Amazon-sijoitusta.

December 22, 2017