Back to Question Center
0

Helpoin ja tehokkain Web Scraping Tools - Semalt Opinion

1 answers:

Verkkorakaisutyökaluja käytetään keräämään, kaivamaan ja kaavamaan tietoja eri paikoista. Useimmat hakukoneet käyttävät raaputettuja tietoja indeksoimaan verkkosivuja ja selvittämään, mitä verkossa puhutaan tällä hetkellä. Muille kuin teknisille käyttäjille on vaikea saada selville, mitkä web-romu työkalut ovat parhaat. Sitä vastoin markkinatutkijat ja analytiikkayritykset käyttävät kehittyneitä web-kaavinta ja indeksointisovelluksia saadakseen työnsä tekemättä, eikä ole ongelma valita oikea työkalu.

1 - computer hardware temperature monitor. Outwit Hub:

Outwit Hub on Firefox-lisäosa, jolla on paljon tietojen poistoa ja verkon indeksointia. Se helpottaa verkkohakemistasi ja voi tallentaa uutetut tiedot oikein ja luotettavasti. Outwit Hub on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka voi piilottaa koko sivuston muutamassa minuutissa. Se on yksi parhaista ja yksinkertaisimmista web-indeksointityökaluista Internetissä.

2. Tuonti. io:

Se on ilmainen site scrape r, jonka avulla voit selata blogeja tai verkkosivustoja osittain tai kokonaan kiintolevyyn. Tämä web-indeksointityökalu skannaa tiettyjä verkkosivuja ja ylläpitää kaapattujen tietojen laatua ennen kuin se latautuu laitteellesi. Voit määrittää eri asetukset määrittääksesi sivustosi indeksoinnin. Tuonti. io ei sisällä virtuaalista DOM- tai JavaScript-jäsentelyä.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki on suosittu verkkosivujen indeksoija, joka on maksutonta. Se tarjoaa hyvin kaavitetut tiedot välittömästi ja on saatavana Linux-, Windows-, Unix- ja Sun Solaris -järjestelmille. Scraperwikin avulla voit helposti ladata tiedostoja, valokuvia ja videoita ilman koodien tarvetta. Välityspalvelimen tuki on käytettävissä myös tämän web-indeksointityökalun avulla nopeuden maksimoimiseksi ja todennuksen varmistamiseksi.

4. Octoparse:

Octoparse on erittäin voimakas kaavin . Se sopii kaikenlaisiin tietoihin ja saa aina tarkat tulokset. Octoparseilla voidaan kopioida verkkosivustoja laajoilla ominaisuuksillaan ja toiminnoillaan. Siinä on kaksi suurta tilaa (Advanced Mode ja Wizard Mode), joka sopii sekä ohjelmoijille että muille kuin ohjelmoijille. Sen point-and-click-käyttöliittymän avulla voit napata tietosi tekstin, HTML: n ja Excelin muodossa ja ladata sen kiintolevylle muutamassa sekunnissa.

5. Kimono:

Kimono on yksi parhaista ja helppokäyttöisistä verkkosivujen indeksoijista verkossa. Voit käyttää sitä ripata useita sivustoja ja blogeja ja ladata koko sivuston kiintolevylle. Se tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Kun käynnistät Kimonon, voit syöttää URL-osoitteen ja korostaa haluamasi tiedot. Se pitää raaputut tiedot tallennettuna omaan tietokantaansa niin, että voit käyttää sitä missä ja milloin tahansa. Kimono tukee yli 13 kieltä ja tarjoaa FTP-tuen käyttäjilleen.

6. Mozenda:

Mozenda on kuuluisa laajennus, jossa on paljon toimintoja ja ominaisuuksia. Se on hyödyllistä tietojen tutkijoille, digitaalisille markkinoijille ja ohjelmoijille. Voit viedä tietosi Google-laskentataulukkoihin, eikä Mozenda koskaan kompromisseja laadusta. Se on erinomainen työkalu sekä aloittelijoille että asiantuntijoille, jotka toimivat suoraan selaimessasi.

December 22, 2017