Back to Question Center
0

Miten rakentaa tehokas Amazon hakukoneoptimoinnin strategia?

1 answers:

Nykyään Amazon katsotaan suurin ja kannattavin verkkokaupan alusta lähes 80 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Amazon-ranking-järjestelmä on rakennettu siten, että käyttäjät voivat ostaa kaikki saatavilla olevat tuotteet alustalla. He yrittävät tarjota asiakkaille korkealaatuista ostokokemusta, jotta heidät tulevat takaisin enemmän. A9-algoritmin avulla Amazon tarjoaa käyttäjille tarkat hakutulokset heidän henkilökohtaisten mieltymystensä ja hakuhistoriansa perusteella - cloupor mini vaping. Toisin sanoen, Amazon tekee kaiken mahdolliseksi helpottaa niiden tekemistä ostosta.

Joten, mitä tarvitsemme, jotta voit onnistua Amazonissa, on optimoida yritystietosi Amazonin sijoitusohjeiden mukaan. Kolme keskeistä näkökohtaa, jotka vaikuttavat tuotteen sijoitus Amazonissa, ovat relevanssi, tulosprosentti ja tuotevastuut. Tässä lyhyessä postissa näet, kuinka voit rakentaa tehokkaan Amazon-strategian ja parantaa tuotteesi sijoitusta näillä kolmella alueella.

Lisää tuotesivusi merkitystä

Amazonin algoritmin keskeinen osa on vastaavuuden vastaaminen käyttäjien kyselyn kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotesivusi merkitys vaikuttaa suoraan tuotteen sijoitukseen. Sinulla on oltava vähintään seitsemän merkittävää tuotetietojesi osuutta, jotka sinun on otettava huomioon:

 • Nimike

monimutkainen kuin Googlessa. Amazonilla on edellytyksiä nimikkeen optimointiin, koska tämä tekijä voi vaikuttaa käyttäjän ostopäätökseen. Se tarkoittaa, että jos otsikkoa ei ole oikein optimoitu, et koskaan sijoittu korkealle Amazon SERP: ssä. Täällä sinun ei pitäisi välittää vain kohdistetuista avainsanoista. Sinun pitäisi välittää enemmän otsikkosi kuvailevuudesta. On järkevää kirjoittaa tuotteen ensisijaisista ominaisuuksista ja ominaisuuksista, pois lukien kaikki lisätiedot. On syytä mainita, että Amazon on alkanut korjata ja standardisoida otsikkoa.

 • Bullet points

Tämä listausosa on otsikon yläpuolella. Tässä on kuvattava keskeisiä tuotepisteitä, mikä korostaa sen etuja. Bullet-pistettä ovat lyhyet lauseet, jotka kuvaavat lähiaikoina myyntiä. Näiden tietojen lukemisen vuoksi Amazon-kauppiaan on ymmärrettävä, tarvitseeko hän ostaa tuotteen vai ei.

 • Kuvaus

Tuotekuvaus tarjoaa tarkemmat tiedot kuin luodit. Tämä kenttä vastaa kaikkien mahdollisten käyttäjien kysymyksiin ja auttaa heitä tekemään oikean ostopäätöksen. On järkevää optimoida tuotekuvauksesi ja lisätä siihen relevantit hakutermit. Se vaikuttaa myönteisesti tuotesijoitteluun ja myynnin lisäämiseen.

 • Tuotemerkki ja valmistaja

Jos myyt vähittäiskauppaan merkkituotteita, jotka ovat tunnettuja ihmisistä,.

 • Tuoteryhmät

Amazon-hakutulokset näkyvät luokan mukaan. Siksi sinun on laitettava tavarat oikeaan luokkaan.

Kuten edellä mainitsin, Amazonin alueella on seitsemän pääluokkaa. On järkevää sisällyttää kohdistetut hakutermit kussakin, jotta yritystietosi näkyvät Amazon SERP: ssä. On syytä mainita, että sinun on vältettävä avainsanan toistoja, koska se voi vaikuttaa negatiivisesti mainoksesi edistämiseen Amazonissa.

 • URL-osoitteet

Erityistä huomiota on kiinnitettävä Amazonin URL-osoitteiden optimointiin, koska se on täydellinen tapa määrittää listan ja hakujen merkitys. Tavallinen URL-järjestelmä näyttää "avainsana = tuotteesi + avainsana". "Voit lyhentää sitä käyttämällä erityisiä online-ohjelmistoja ja lopuksi ohjata sitä liikenteeseen. Tämän seurauksena Amazon määrittää, että kävijät ovat hakeneet tuotteita kohdesanoihisi.

Tee listalle hyvin muunnettu

Tee listalle hyvin muunnettu on välttämätön korkea Amazon rankingissa. Jos sinulla on korkea muuntokurssi, se näyttää Amazon, että käyttäjät rakastavat tuotteitasi, ja todennäköisesti yritystietosi näkyvät TOP: n Amazon-haussa. Seuraavat seikat on otettava huomioon, jotta voit nostaa tuotteidesi muuntokurssia.

 • Myynti

. Jos sinulla on pitkä ja myönteinen myyntihistoria, voit sijoittaa korkeammalle Amazon SERP: ssä. Korkeimman myynnin tuotteet ovat aina Amazon-sivujen etusivulla, koska ne tuovat enemmän tuloja Amazonille.

Toinen kriittinen tekijä Amazon ranking on määrä ja laatu tuotearvioita. Ennen ostoksen tekemistä käyttäjät yleensä tarkistavat aikaisemmat asiakasarvosteluja tarkistaakseen, mitä muut käyttäjät sanovat siitä. Sinun täytyy luoda enemmän orgaanisia arvosteluja, varsinkin, kun lähetät uuden listan. Varmista kuitenkin, että et kannusta asiakkaitasi kirjoittamaan myönteisiä arvosteluja, sillä se voi vaikuttaa kielteisesti rankingisi.

 • Q'A

En tiedä tarkalleen miten kysymykset ja vastaukset vaikuttavat tuoteruutuihin. koska se kykenee vaikuttamaan tulosprosenttiin. Jos asiakkaiden kysymyksiin ei löydy selkeitä vastauksia, he voivat olettaa, että et tunne tuotetta tai olet liian laiskoja huolehtimaan asiakkaasi vaatimuksista.

 • Kuvat

Tuotekuvien laatu on kriittinen myös Amazon-luokituksille. Sinun on annettava käyttäjille mahdollisuus tarkistaa kunkin tuotteen kulma. Siksi on edullista, että kuvapisteen ulottuvuuden pitäisi olla vähintään 1000 px tai suurempi. Varmista lisäksi, että sinulla on lisää kuvia kuvastasi, jotta voit näyttää kaikki tarvittavat tiedot.

 • Hinnoittelupolitiikka

Jos olet Amazon kauppias, todennäköisesti osallistuu hintasotaan. Käyttäjät pyrkivät ostamaan halvimmat tuotteet markkinoilla. Siksi sinun on pidettävä hintasi kilpailukykyisenä. Lisäksi on yksi tekijöistä siitä, myyjä voi voittaa Buy Box.

 • Pienennä poistumisprosenttia

Käyttäjän poistumisprosentti sekä käyttäjän sivuille kuluva aika voivat vaikuttaa tulosprosenttiin. Jos ostaja pysyy pitkään sivulla, se vaikuttaa positiivisesti tulosprosenttiin, ja Amazon todennäköisesti parantaa sijoitustasi. Siksi sinun on aina seurattava tällaisia ​​tietoja, jotta voit uudistaa strategiasi ajoissa.

December 22, 2017