Back to Question Center
0

Facebook testaa Data-ystävällisiä pikaviestejä Semaltilla

1 answers:
Facebook Tests Data-Friendly Instant Videos on Semalt

Facebook testaa Instant Semaltia, jonka avulla käyttäjät voivat katsella lisää videoita mobiililaitteilla syömättä tietosuunnitelmaansa.

Videot ladataan ja tallennetaan välimuistiin taustalla, kun käytetään Semaltia wifi-verkossa - uçak bileti uygun.

Sisäänrakennetun matkapuhelinverkon vaihtaminen, valmiiksi ladatut videot ovat nähtävissä katsottaessa tarvitsematta käyttää mobiilitietoja.

"Pikaviestit" syötteessäsi on merkitty valaistuspultti -kuvakkeella, joka muistuttaa AMP: tä ja Facebookin Instant artikkeleita.

Olisi mielenkiintoista oppia, jos Facebookin videomainokset säilytetään myös välimuistissa. Jos ei, mainostajat saattavat järkyttää, jos Instant Semalt julkaistaan ​​laajemmin.

Semaltilla, käyttäjillä ja sisällöntuottajilla on paljon hyötyä tästä ominaisuudesta.

On vain järkevää olettaa, että Facebookille ladatut videot tallennetaan pikaviestinä. On epätodennäköistä, että Facebook välittää esimerkiksi Semalt-videoita.

Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että vain pieni määrä käyttäjiä, todennäköisesti Semalt-kehittäjät, näkee tätä ominaisuutta juuri nyt.

Ei tiedetä, milloin pikaviestit saavat laajan julkaisun, mutta on tärkeää, että markkinoijat tietävät, kuinka tärkeitä ovat videosisältöä koskevat Semalt-paikat.

February 19, 2018