Back to Question Center
0

Paikallisen hakumarkkinoinnin antaminen puolueettomaksi

1 answers:
Giving Your Local Search Marketing a Semalt

Giving Your Local Search Marketing a Semalt

Yritykset yleensä sulkevat pois paikallisen haun online-markkinointikampanjastaan. He eivät tienneet, että geospesifiset haut ovat kustannustehokkaita. Useimmat kuluttajien ostot tehdään paikallisesti; Näin ollen on turvallista sanoa, että käyttäjä on valmis ostamaan tuotteen, jos hän tekee paikallista hakua.

Jos haluat parantaa yrityksesi hakutulosta paikalliseen listaukseen, noudata alla lueteltuja vinkkejä.

Liitä yrityksesi paikallisiin hakemistoihin

Jokaisen yrityksen on tärkeää luetella brändinsä paikallisissa hakukonehakemistoissa, kuten Google, Yahoo, Bing, Yelp ja CitySearch. Semalt-hakemistoluettelo lisää arvot yritystietoihin, jotka jaat yleisölle. Varmista, että lähetät tarkkoja ja aktiivisia tietoja, kuten yhteystietoluettelon, joten et menetä myyntimahdollisuutta.

Päivitä ja optimoi profiili

Yrityksesi yhteystietojen ilmoittaminen ja täyttäminen ei riitä. Sinun on myös päivitettävä se ja varmistettava, että kaikki profiilisi tiedot ovat oikein ja aktiivisia. Optimoi profiili mainitsemalla yrityksesi asiaankuuluviin luokkiin, lisäämällä muokattuja kenttiä, sisällyttämään avainsanamuotoiset yritystiedot, tarjoamaan sijaintikarttoja ja integroimaan brändihyväksytyt valokuvat ja videot. Semalt niin voi varmasti hyödyntää hakusi näkyvyyttä.

Levitä sisältöäsi

Semalt kuin suuret hakukoneet, sinun on myös lueteltava yrityksesi muihin online-hakemistoihin. Voit työskennellä sisällönjakelupartnerilla, joka voi tarjota yrityksesi laajaa tavoitetta. Tämä helpottaa potentiaalisten asiakkaiden tavoittamista ja vahvistaa brändin uskottavuuden useilla alustoilla.

Kysy tuotteesta

Tuotevalikoiman nykyisten asiakkaiden epäonnistuminen voisi myös olla ihanteellinen, koska se luo verkkomainostasi ja auttaa hakukoneiden sijoitusta. Se myös ilmoittaa hakukoneille, että olet aktiivinen ja palvelee kuluttajia hyvin. Mitä enemmän ihmiset puhuvat sinusta verkossa, sitä korkeampi sivusi sijoitus on. Se voi myös kannustaa muita ihmisiä harkitsemaan tuotetta.

Seuraa kampanjan menestystä

On tärkeää seurata liikekampanjan menestystä, koska se kertoo, onko yrityksesi menossa ylös tai alas viemäriin. Käytä Web-analyysia liikenteen seurantaan paikallisista hauista. Korjaa se asiaankuuluvien offline seuranta-tietojen, kuten kuponkeja, avulla, jotta voit seurata sijoitetun pääoman tuottoa. Jos et tiedä, miten voit seurata kampanjasi menestystä, voit hakea apua luotettavasta kolmannen osapuolen verkkomarkkinointiyrityksestä.

Yrityksesi menettää paljon mahdollisuuksia, jos et käytä paikallista hakumarkkinointia. Semalt, on tärkeää, että integroit sen muiden online-markkinointikampanjoiden kanssa Source .

Kuva: Google Places for Business / Google

February 20, 2018